In Memoriam SlimK1nd: The Last Post

, , 3 Comments

 

my_tombstone

Het is minder erg dan het lijkt.

Het is niet echt de allerlaatste post.

Dit is een hiatus.

Ik heb dan eindelijk mogen horen waarom ik precies “onderzocht” wordt door het Hoog Risico Team van de Raad voor de Kinderbescherming, Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Men is aan het onderzoek of mijn dochter onder een OTS (Onder Toezicht Stelling) of zelfs Maatregel Uithuisplaatsing (MUHP) moet vallen.

Ja dat lees je goed.

Waarom?

Oh dit blog.

Door dit blog “kunnen” er “gevoelens van onzekerheid, schuld of onveiligheid” voor mijn dochter ontstaan (die dit blog niet leest).

Ik heb vandaag het concept onderzoek gekregen.

Het is helaas onleesbaar.

Het is een soort scan van een gefrommeld document wat uit de prullenbak is gevist.

Ik heb al mijn digitale skills gebruikt om het toch te kunnen lezen en het is (geheel volgens verwachting) een aaneenschakeling van feitelijke onjuistheden, vermoedens, verdachtmakingen en verzinsels.

Het blog is “beledigend” en “kwetsend” en dat is (dus) schadelijk voor mijn dochter (die het blog niet leest).

Door al die vele “kwetsende” teksten op dit blog maakt dit Hoog Risico Team van de Raad voor de Kinderbescherming van het Ministerie van Veiligheid en Justitie zich nu “zorgen” over “de ouders” (want mijn ex is natuurlijk ook schuldig) of we wel “voldoende pedagogische en opvoedkundige kwaliteiten” bezitten. Daarnaast is mijn “taalgebruik” niet voldoende Deugdzaam.

Het document wemelt van de feitelijke onjuistheden en dubieuze onbewijsbare aannames.

Daarnaast hebben de uiterst “integere” raadsonderzoekers van het Hoog Risico Team van de Raad voor de Kinderbescherming besloten dat ik dit blog “samen met” mijn dochter run.

Dat is beslist niet waar.

Ik zou dat best graag willen ooit, ik wilde een SlimK1nd Junior sectie inrichten zodat ze – later op de middelbare school – zou kunnen bloggen over middelbareschoolmeidendingenenzo.

Mijn dochter weet niets van .css, javascript, wordpress, HTML, embedding, SSL of hosting.

Ze leest dit blog dan ook niet.

Jonge mensen lezen dit blog sowieso niet.

Daarnaast heeft MinVenJ een aantal doodsbedreigingen (meervoud) tegen dit blog verzonnen. Die bestaan niet, maar ze vormen wel een “gevaar” voor mijn dochter en haar “school” waar ze niet meer op zit.

Tijdens dit “onderzoek” werd mijn dochter bovendien “ziek” en dat betekent dat ze kampt met allerlei nieuwe problemen.

Mijn dochter werd – gek genoeg – niet ziek, maar blesseerde haar voet op school, kreeg geen medische bijstand en moest later met mij naar een ziekenhuis alwaar een zware kneuzing en inwendige bloeding werd geconstateerd. Ze kreeg drie weken krukken en miste haar laatste week school (waar geen ruk gebeurt want het is bijna zomervakantie). Het weigeren van medische hulp, zoals haar school voor de 2e keer dat jaar deed bij een ernstige blessure, noem je “kindermishandeling”.

Het Hoog Risico Team van de Raad voor de Kinderbescherming wordt normaliter alleen ingezet tegen drugsdealers, vuurwapengevaarlijke mensen, drugskartels, Mocro Maffia; mensen die levensgevaarlijk zijn.

Waarom zijn ze tegen mij ingezet?

Ik ben een blinde blogger van bijna 50 jaar oud?

Weet ik niet. Men kwam met diverse lulverhalen maar weigert die te mailen of op papier te zetten. Het lijkt allemaal voornamelijk door het blog te komen.

De laatste keer dat het Hoog Risico Team in actie kwam was namelijk voor Martin Kok, eveneens een blogger. Men plaatste zijn zoon uit huis omdat er op zijn huis geschoten was vanwege zijn blog. Daar kreeg men allerlei geweldige media aandacht mee, dus “bloggers” vallen nu onder het Hoog Risico Team. En bloggers die (af en toe) gallen over Jeugdrecht? Des te meer. Als je kritiek hebt op het functioneren van het Ministerie van Veiligheid en Justitie dan wordt het uiteraard allemaal nog veel erger.

De ene onderzoeker was reeds op vakantie gegaan; een kinderloze vent van eind 40 jaar. De tweede onderzoeker liet mij gisteren weten dat ze aan het onderzoeken is of mijn kind uit huis geplaatst moet worden. Het blog “kan” namelijk al die gekke gevoelens veroorzaken ook als mijn dochter het blog niet leest. Daarna is ook zij op vakantie gegaan, tot medio november. Ik moet reageren voor 17 november, maar da’s heel vervelend want de materialen die ik kreeg waren weinig leesbaar. Ze zijn terug op 13 november, dus dan moet ik bellen en smeken. Dat doen blinde mensen dol- en dolgraag.

Ik ben echt goed kwaad en depressief en down en verbolgen.

De boodschap is helder.

Stop met bloggen, niet alleen over Jeugdrecht, maar over alles, anders pakken we je kind.

Ik wacht dit “onderzoek” even af.

Ik heb weinig zin om over andere zaken te bloggen.

Ik ervaar dit als uitermate bedreigend en zal het meenemen in vervolgprocedures.

Dit degelijke en door allerlei empirisch waarneembare feiten onderbouwde “onderzoek” is ergens klaar in december 2017.

Dan wordt het 1.) niks, of 2.) OTS of 3.) men wil die kleine uit huis plaatsen.

Wij wensen de Jeugdkruisvaarders van het Hoog Risico Team een hele prettige vakantie.

And thanks for ruining ours.

Ik ben medio december terug met het heugelijke nieuws.

Alle gemiste inkomsten (ja, dit blog draait op donaties, zie onderin), ga ik claimen als letselschade.

Deze mensen zijn echt gek.

Ik wil alle SlimK1nd lezers hartelijk danken voor hun support. Ik vond het heel erg leuk om de stukken te schrijven. Ik vond het heel erg leuk om jullie reacties te lezen.

 

Share
 

3 Responses

  1. Antoinette

    October 23, 2017 7:15 pm

    Schan-da-lig! Echt, veel erger dan dit kan het kan het toch niet worden.
    Hou je rug recht en sterkte gewenst! Ik hoop dat deze freaky nachtmerrie gauw over is.

Comments are closed.