Ik Meld Mij Ziek

, , Comments Off on Ik Meld Mij Ziek

Gisterenavond probeerde de kleine nog wat langer op te blijven door op het laatste moment op mijn bed te gaan zitten met de woorden: “Ik denk dat ik ziek word, misschien ben ik morgen wel ziek”. Ik trapte er niet in en heb ‘r richting ‘r bed gestuurd wat zonder verder morren allemaal prima lukte.

Ergens vlak voor middernacht word ik dan ineens wakker en ik heb een heel vreemd gevoel in mijn buik? maag? en…

Whoppa!

Rennen en alles eruit.

Daarna heb ik vooral liggen zweten en rillen en draaien in mijn bed.

Ik voel mij absoluut waardeloos.

Ik heb koorts, ik heb het koud, mijn buik doet zeer, mijn keel doet zeer, ik heb hoofdpijn en mijn handen zijn vreselijk koud.

Ik meld mij ziek.

out-sick

Ik ga een kruik vullen met heet water, ik wil een warme trui, een shawl en een dikke deken.

Ik doe een dagje zelfmedelijden.

Share