“Ik ga je kut openknippen met een schaar” (Voor Anne Faber)

, , Comments Off on “Ik ga je kut openknippen met een schaar” (Voor Anne Faber)

Mijn excuses, lieve lezers; ik heb het krankzinnig druk gehad met werk. Daarnaast ben ik druk in de weer een groot aantal festiviteiten te organiseren. Ik heb tevens mijn dochter’s garderobe “winterklaar” gemaakt.

It’s been a “fun” week.

Toen Anne Faber verdween op 29 september, na een fietstocht, ergens bij bossen was mijn eerste reactie: Is daar een AZC in de buurt, of een TBS kliniek? Toen Anne de volgende dag nog niet terecht was en politie en vrijwilligers met honden en zaklampen de bossen gingen uitkammen ging ik er vanuit dat Anne dood was. Mijn ex kwam op visite, ik vertelde haar het verhaal er is een meisje vermist, van 25 jaar oud, fietstocht bossen. Mijn ex roerde haar koffie en zei Is daar een AZC of een TBS kliniek in de buurt? Ze vroeg hoe lang Anne al vermist was. Ze zijn aan het zoeken met honden, zei ik. Die is dood, zei mijn ex.

Toen Anne twee dagen vermist was werd bekend dat er inderdaad een AZC daar in de buurt was EN een TBS kliniek.

Toen werd het lastig, want er moest een keuze gemaakt worden.

Is Anne vermoord door een geflipte asielzoeker uit zo’n AZC?

Of is Anne vermoord door zo’n beest wat een weekendje uit de kooi van de TBS kliniek mocht?

Ik gokte op de laatste, vanwege de regen.

Asielzoekers komen uit warme landen; die zitten binnen bij de kachel als het met bakken uit de hemel stort.

Let op: Anne is pas 48u vermist. Ik heb nul detective werk gedaan. Ik weet niet eens wat detective werk is. Ik weet echter wel meteen wat er gebeurd is.

In de dagen daarna heb ik diverse mensen gesproken die exact hetzelfde dachten.

“Dat arme kind is dood, gekke TBS’er, wedden?”

Vanaf het moment dat politie zich richt op Michael P en de kliniek, weet iedereen het zeker.

“Dat arme kind is dood, dat monster heeft ‘r vermoord”.

altrecht

High & Intensive Care?

Dat eerste klopt. Bronnen melden dat Michael P. inderdaad geregeld “high” was; hij kon flink wat drugs gebruiken in de kliniek, zoals in zoveel TBS klinieken. Hij maakte een medepatiente zwanger en had een kortstondige “relatie” met een van zijn behandelaars. Hij had een autootje, hij woonde vlakbij en had pas nog zijn twee nichtjes van de basisschool gehaald.

Ja.

Van de basisschool.

Ik neem aan dat zowel die school (die dit een goed idee vonden) als de ouders van zijn nichtjes reuze trots zijn op die beslissing.

Ik neem aan dat de ouders van alle andere kinderen op die basisschool eveneens staan te jubelen van plezier.

Wat leuk!

Een veroordeelde serieverkrachter, overvaller, extreem geweld plegende moordenaar kwam gezellig buurten op ons schoolplein!

Forensisch onderzoek zal uitwijzen dat ook Anne op gruwelijke wijze verkracht is. Ze zal daarna pas vermoord zijn. Haar laatste momenten zullen afschuwelijk zijn geweest.

Arm kind.

Opnieuw: Ik heb geen zedenonderzoek gedaan. Ik weet niet eens wat zedenonderzoek is. Ik weet echter wel meteen wat er gebeurd is.

Waarom is dat?

Waarom “gokt” iedereen meteen goed?

Waarom weten we precies wat er aan de hand is zodra we een dergelijk verhaal lezen?

Omdat er iets vreselijks mis is met onze rechtsstaat.

Jaren geleden had mijn ex-vrouw een ex, een verwarde jongen, psychiatrisch patient, vuurwapengevaarlijk. Hij was tevens uit de ouderlijke macht gewipt. Hij had z’n eigen zoon geprobeerd te vermoorden. Zijn ex-vrouw moest de stad Amsterdam echt ontvluchten. Hij stalkte haar en zijn zoon al jaren. Ze was doods- en doodsbang van ‘m. Ook mijn ex dumpte ‘m toen ze erachter kwam wie en wat ie was. Dat vond ie niks dus hij begon mijn ex te stalken. Per telefoon, liet dingen achter bij de deur, bedreigingen aan de deur en…. bedreigingen richting mijn dochter. Hij begon ook mij te bellen en mijn kind te bedreigen met de dood en erger. Op een goeie slechte avond in 2011 neemt die kleine de telefoon op, mijn werkmobiel. Ze krijgt die gek aan de telefoon en hij vertelt ‘r dat ie haar gaat kidnappen en dan haar kut gaat openknippen met een grote schaar, want anders past zijn grote lul er niet in. De kleine wist niet goed wat ze ermee moest dus die geeft met grote ogen die telefoon aan mij. Ik zeg ja hallo? en krijg dan dezelfde tekst. Daarna hangt ie op.

Mijn dochter was toen vijf (5) en yes, ze vond het helemaal niks.

Door de jaren heen heeft ze begrepen dat die vent “gek” is, “echt gek” en dus “echt gevaarlijk”.

Ze heeft tevens begrepen: Fok hem!

Op dit moment word ik onderzocht door het Hoog Risico Team van de Raad v/d Kinderbescherming. Die onderzoeken normaal de Mocro Maffia, drugskartels en extreem gevaarlijke mensen. Waarom onderzoeken ze nu een blinde bloggende, alleenstaande huisvader? Oh door dat kut knippen verhaal. Mijn dochter en ik deden een leuke podcast over ‘bedreiging’. Een gek had dit blog bedreigd via Twitter. We waren daarmee aan het dollen in die podcast en we hadden het over echte bedreigingen, zoals dat kut openknippen verhaal.

Dat is “gevaarlijk” en “ongepast”.

Dat maakt mij een “slechte opvoeder”.

Het is “pedagogisch onverantwoord”.

Ik had daar nooit, nooit, nooit, flauwe grappen over moeten maken in die podcast.

Mijn dochter had daar nooit, nooit, nooit flauwe grappen over moeten maken in die podcast.

“Dat soort taal hoort een 12-jarige niet te bezigen”.

Dus IK word onderzocht.

Niet de dader.

Ik heb tal van dergelijke verhalen gehoord van – met name – vrouwelijke collega’s en kennissen. Ze hebben allemaal een gekke ex, een gevaarlijke ex, een mafkees.

Je moet je voorstellen dat Justitie helemaal niet bezig is om dit soort gekken van de straat te houden.

Toen ik aangifte wilde doen tegen deze meneer die de kut van mijn vijf jarige dochter wilde openknippen om haar vervolgens te verkrachten en vermoorden kreeg ik van Politie te horen: Ja, ehm nee, sorry. De OvJ zoekt ‘m voor iets anders en bedreiging per telefoon tegen kinderen? Daar kunnen we niet zoveel mee. Ik deed toen uiteraard mijn beklag bij het OM. Ik kreeg daarna een hele mooie mail waarin mij werd uitgelegd dat dit ongetwijfeld een “misverstand” was. Die agenten waren gewoon dom. Er werd mij verzocht het “nog eens te proberen” en dan vooral “de namen van die agenten te vragen”. Zo gezegd zo gedaan. Ik maak een tweede afspraak voor aangifte … en wordt opnieuw geweigerd. “Ben je hier nu alweer? We kunnen niks doen, zeiden de collega’s toch?” Toen ik naar namen vroeg werd ik gesommeerd het pand te verlaten.

Dit monster loopt nu zeven (7) jaar vrij rond.

Wij worden inmiddels niet meer bedreigd, niet per telefoon, nergens niet, al zo’n 6 jaar niet meer.

Hij zal andere slachtoffers gevonden hebben.

Dat maakt voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie niets uit.

Die vinden het logisch en onderbouwd om – 7 jaar na dato – de slachtoffers te onderzoeken.

Er staat op dit moment een petitie online, voor Anne Faber.

De petitie is reeds 350 duizend keer getekend. Teken alsjeblieft ook.

Er lopen – dankzij het volledig falen van MinVenJ – honderden van dit soort gekken rond.

We willen allemaal dat onze zussen, dochters, collega’s, vrienden, moeders, nichtjes en buurmeisjes vooral veilig de straat op kunnen.

Het TBS systeem is waanzin.

Het TBS systeem vormt een gevaar voor de bevolking van Nederland.

Tal van vrouwen zijn verkracht en vermoord vrij kort nadat zo’n beest de kliniek verliet, veelal dicht in de buurt van de kliniek.

TBS moet je opleggen, net als gevangenisstraf, ook als iemand niet wil.

Vervolgens moet je zo iemand levenslang opsluiten in een gesloten inrichting voor de criminally insane.

Dergelijke monsters zijn geen mensen.

Ze blijven altijd “ziek”.

En ze worden nooit “beter”.

https://www.petities24.com/annefaber

Dan tot slot wat handige tips: In je eentje een fietstocht ondernemen in hondenweer, bij bossen, viaducten, TBS klinieken en AZC’s is geen goed idee. Als jij een vrouw alleen bent? Dan moet je dat niet doen. Je bent dan prooi. Als je een fietstocht onderneemt doe dat dan in goed weer, neem vriendinnen mee, ga in een groep. Vermijd alle bossen en viaducten. Ga nooit fietsen in de buurt van een AZC of een TBS kliniek. Je kunt met Google Maps alle TBS klinieken van Nederland vinden. Je kunt zogenaamde alerts instellen via MyMaps. Als je lekker met je vriendinnen in de zon, op de open weg, aan je fietstocht bezig bent, krijg je een alert: over 750mtr? TBS Kliniek! Je kunt dan allemaal tijdig stoppen, je MyMap bekijken en een andere route kiezen. Mijn advies is om met minimaal vier (4) vriendinnen op pad te gaan. Je bent dan in totaal met z’n vijven en de kans dat je dan iets gebeurt is vele malen kleiner. Ik adviseer tevens dat er minimaal twee meiden meegaan met een mes. Je bent aan het fietsen, dat mes is tevens handig om kaas of fruit mee te snijden als je ergens in het gras neerploft voor een break. Voor vrouwen uit de stad? Neem tevens pepperspray mee. Mocht je nu toch bijna verkracht worden? Wacht dan tot die gek z’n broek losmaakt en steek dat mes dan in z’n lies. Daar zit een slagader. Draai dat mes alvorens je het eruit trekt en hij bloedt leeg. Hij doet niks meer. Onder dergelijke omstandigheden is dat zelfverdediging. Je wordt niet vervolgd.

Op het Ministerie van Veiligheid en Justitie hoef je niet te rekenen.

Die zijn druk bezig met diversiteit vieren.

Als je gaat fietsen?

Doet het bij goed weer, met je vriendinnen, plan je route, markeer de AZC’s en TBS klinieken…

…en neem een wapen mee.

Wij wensen de familie en vrienden van Anne Faber heel veel sterkte.
We hopen dat dit monster permanent in een kooi eindigt.
Share