Ik Ben “Chill” (En Kurt Gruber)

, , Comments Off on Ik Ben “Chill” (En Kurt Gruber)

Voor de meer oplettende SlimK1nd lezers…? Ik word (al jarenlang) door de Nederlandse overheid beschuldigd van de meest vreselijke zaken. Zo ben ik lid van een drugskartel EN ik ben een pedofiel. Ik ben tevens een meervoudig kindermishandelaar en huiselijk geweldpleger. Dat alles leidt tot allerlei juridische procedures… die ik voortdurend “win”, met allerlei ontslagen, drama en huilen en stampvoeten tot gevolg. Vandaag was een absoluut unicum! Na jaren ellende “mocht” mijn dochter – inmiddels 12 – dan eindelijk ZELF haar zegje doen. Dit noem je een kindverhoor. De rechter bevraagd “het kind’ en laat het kind antwoorden en ‘r eigen verhaal doen. Ik maakte mij uiteraard nergens zorgen over. Ik ken mijn kind. Ik weet hoe ze over mij denkt. Ze vindt mij een oude, saaie, vervelende kwal.

… or does she?

Shaking No Emoticon

Nou… niet bepaald.

Ik kreeg vandaag van de kinderrechter te horen….

Uw dochter zegt

“Mijn vader is heel erg ‘chill'”.

confetti

Dat is – verreweg – het allerleukste compliment wat ik in tijden gehoord heb.

Ik voel mij – de aankomende tijd – dan ook “heel erg chill”.

 

Er was helaas ook slecht nieuws. Zo heb ik vandaag geleerd dat “kinderen zich moeten houden aan hun ontwikkelingstaken”. Ik wist niet dat “ontwikkeling” uit een takenpakket bestond. Ik had direct een naar voorgevoel, want ik had het idee dat ik die uitspraak eerder gelezen had ergens. Na enig zoeken vond ik het terug.

Ontwikkelingstaken

Van wie (o wie red.) is dat citaat?

Het is een citaat van Kurt Gruber. Kurt is de “architect” van de Hitlerjugend. Hij vond (inderdaad) dat kinderen zich moeten “wijden” aan hun “ontwikkelingstaken”:

Wij hebben vandaag met grote ontsteltenis geleerd dat het HRT, het Hoog Risico en Expertise Team van de Raad voor de Kinderbescherming, Ministerie van Veiligheid en Justitie….

… er net zo over denkt als Kurt Gruber.

Nod Yes Icon

Toegegeven… de lijst met “ontwikkelingstaken” zal wat verschillen, van aard en van volgorde, maar de ideologie, het gedachtegoed is hetzelfde.

Ik wist niet dat kinderen ontwikkelingstaken hadden waar ze zich aan moesten wijden.

En da’s ook best logisch.

Want ik ben “heel erg chill”.

En geen nazi.

Dit is uiteraard reuze spannend. Er komt ergens begin augustus een uitspraak. Ik zal daar uitgebreid over gaan schrijven. Ik mis de Jeugdkruistocht best wel een beetje en dit is een prima gelegenheid om de draad weer op te pakken, meer te gaan bloggen en eens goed te schelden en te tieren.

Watch this space for more.

Share