Hoe Zouden Thierry Baudet En Forum voor Democratie Omgaan Met Verkrachters?

, , Comments Off on Hoe Zouden Thierry Baudet En Forum voor Democratie Omgaan Met Verkrachters?

Take Rape Seriously

Dit is een korte, rationele, heldere fact based follow up op mijn eerdere repliek aan Vileine.

We gaan het feministische Lalaland verlaten en terug naar planeet aarde, waar feiten een hele vreemde rol spelen.

We hebben recentelijk twee prima voorbeelden van verkrachting gehad, een afschuwelijke misdaad.

Thierry Baudet, de partijleider van FvD, wordt door een klein, maar zeer zichtbaar clubje self styled “feministische” mediahoeren van de meest vreselijke, sexistische dingen beticht. Hij zou een prominent lid van onze verkrachtingscultuur uitmaken, hij is een date rapist en een vrouwenhatende sexist. Dit alles gebaseerd op een handjevol zinnen uit een roman die hij ooit schreef en wat flauwe, sarrende grappen her en der in interviews, of columns.

Het is echt niet om aan te zien meer.

Die vent krijgt een lading waanzin over zich heen als geen ander.

De waanzin is vooral veel geschreeuw.

Laten we eens een test-casus doen.

We nemen de twee misdaden. De eerste betrof een Somalische Moslim die een jongedame verkrachtte en haar telefoon stal. Ze had een app, trackte haar telefoon, vond dat beest online want politie had het te druk met Iftar vieren in zo’n Muslim Brotherhood haatmoskee en zorgde helemaal zelf dat dit monster van de straat gehaald werd. De dader dacht dat z’n gedrag wel normaal was en dat als ie eenmaal bezig was met haar verkrachten dat ze dan wel echt verliefd op hem zou worden. Hij bood geen excuses aan. Hij was een Islamitische asielzoeker.

Wat deed Vileine?

Zeiken en huilen en Theodor Holman uitmaken voor sexist en onderdeel van een verkrachtingscultuur. Ze stuurden een “boze brief” aan zijn “baas”, met het idee dat die Theodor dan wel even zou aanpakken. Leidinggevenden doen namelijk geregeld vrij klakkeloos wat omhooggevallen meiden van 25 jaar stampvoetend (en krijsend red.) eisen.

Wat deden OM en de rechtbank?

Oh, de dader kreeg anderhalf jaar, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Met twaalf (12) maanden geduld en wellicht minder met goed gedrag en een leuke cursus? Kan ie zo lekker verder gaan met verkrachten.

Wat zou FvD doen?

FvD zou normaliter deze fucklul 10 jaar gevangenisstraf geven. (En geen leuke cursus red.). In dit geval echter zouden ze deze teringlijer zo het land uitsmijten want dat is veel goedkoper dan deze gek al die jaren te eten geven en toegang tot televisie en internet. De agenten die weigerden hier enig onderzoek naar te doen? Nou die zouden ontslagen worden. En het slachtoffer? Ik gok dat die een dikke schadevergoeding en gratis zorg zou krijgen.

Dat is zonder meer beter voor het slachtoffer. Die agenten eruit lijkt mij beter voor de kwaliteit van de politie (die niet bepaald een top imago geniet). En dat beest dit land uit lijkt mij een goedkope manier om het algemene gevoel van veiligheid te vergroten en tegelijkertijd als overheid aan burgers te laten zien dat er echt gewoon grenzen zijn en als jij je als een beest gedraagt, dan rukken we je van de straat en sluiten je op, of we donderen je dit land uit.

Daarnaast neem je heel principieel en zichtbaar een standpunt in.

Geweld tegen vrouwen pakken we kei- en keihard aan.

Een boze brief aan de baas van Theodor Holman schrijven komt bij FvD, zelfs als men heel veel lijm zou snuiven, gewoon niet als viable option in het keuzemenu voor.

Shaking No Emoticon

Rapist Name Tag

Gaan we naar de tweede verkrachter. Dit was de serieverkrachter. Ook hij werd gevonden via telefoon. Drie slachtoffers, waarschijnlijk meer, hartverscheurende verhalen. Met de dood bedreigd, geweld, afschuwelijk. De dader bleek eveneens een Moslim asielzoeker migrantenmeneer. Tijdens de rechtszaak deed ie net alsof ie helemaal geen Nederlands begreep en maakte gebrekkig (en gretig red.) gebruik van een Arabische tolk. Toen ie de slachtoffers verkrachtte en met de dood bedreigde sprak hij – gek genoeg – vloeiend Nederlands.

Er is 8 jaar geist.

Wat deed Vileine?

Zeiken en huilen en Theo Hiddema uitmaken voor sexist, onderdeel van een verkrachtingscultuur en hem uitleggen dat ze – door zijn vreselijk vrouwonvriendelijke opmerkingen hem vanaf nu niet meer serieus nemen, lekker puh! (En stampvoeten en boos weglopen red.) Men omschreef de column als Hiddema “kapot schrijven”. Zie mijn vorige post, de repliek aan Vileine.

Wat zou Fvd doen?

Nou… deze wilde, diverse en tolerante predator, zou voor verkrachting met een wapen, doodsbedreiging en al z’n andere gruwelijkheden echt zwaar de fokking lul zijn. Ten eerste zijn we niet gek, er zijn veel meer dan drie slachtoffers te vinden, die hebben alleen nog geen aangifte gedaan. Die zou de FvD gaan zoeken, oproep, online. Meer meldingen. Dat zou niet alleen leiden tot een veel zwaardere straf dan 8 jaar; het zou tevens leiden tot dwangverpleging want dit beest is een predator en dat wordt TBS tot ie niet meer kan plassen zonder luier en hele zware medicijnen. Als er een kans in zit om deze gek uit te leveren aan een erger land (want die was vast elders ook geen lieverdje)? Dan betaalt FvD met plezier de ticket. Zo’n gevangenis in Turkije, of Mogadishu is veel leuker dan hier bij ons.

Daarnaast zouden alle fuckheads die eruit gewipt worden een terugreisverbod krijgen voor heel Europa.

Als ik de slachtoffers was?

Of een bezorgde overlegpapa met een jonge dochter?

Of een jonge vrouw?

Of een oudere broer met een jongere zus?

Of iemand die (wel) ene ruk geeft om de rechten van vrouwen?

Dan zou ik mij bijzonder weinig geholpen en/of begrepen voelen door de “feministen” van Vileine.

Serieverkrachter, nog een verkrachter, beestachtig geweld tegen vrouwen….

En jij stuurt twee boze brieven die vooral over jou gaan?

VIleine had het over “niet lullen, maar poetsen”.

Waar ik vandaan kom zouden we zeggen:

Get a fucking clue, woman. Get your head in the fucking game!

Tot slot gaan we ons dan met grote mensen cijfers bezighouden.

Telt u even mee?

Er zijn 1,5 miljard Moslims op de planeet. Ongeveer de helft daarvan is vrouw. Ik kom dan op 750 miljoen Moslima’s. Als we de cijfers van Vileine hanteren dan zijn (ook bij Moslims) 2 op de 5 vrouwen weleens lastiggevallen, (bijna) aangerand, (bijna) geslagen en/of (bijna verkracht). Sterker nog: het is waarschijnlijk dat geweld tegen vrouwen vaker onder Moslims voorkomt dan bij al die progressieve ongelovige, witte, cisgender, heterosexuele overlegpapa’s (met dochters red.). Als ik 750 miljoen door 5 deel? Dan kom ik op 150 miljoen vrouwen. Als ik dat vervolgens maal twee (x 2) doe? Dan kom ik op 300 miljoen vrouwelijke slachtoffers van een vorm van geweld. Hoeveel woorden hebben het NRC, Parool, Vileine, de Volkskrant en Joop gewijd aan die 300 miljoen slachtoffers?

Absolute Zero

Echt waar: NUL woorden.

Deze slachtoffers tellen namelijk niet.

De daders zijn Moslims, dus dat moet je stil houden.

(En fok die slachtoffers red.)

Thierry Baudet heeft NUL slachtoffers gemaakt.

Vrouwen voelen zich niet onveilig op straat, in parkeergarages, zwembaden en parken door Thierry Baudet.

NUL slachtoffers.

Hoeveel columns zijn er inmiddels gewijd aan Thierry Baudet als zijnde vrouwonvriendelijk?

Als ik Google gebruik en ik zoek op “Thierry Baudet + sexist”, krijg ik 2600 resultaten.

“Thierry Baudet + sexisme” levert meer dan 27 duizend resultaten op.

“Thiery Baudet + verkrachting” levert … (niet lachen) 7900 resultaten op.

thierry-baudet-verkrachting

En Thierry Baudet heeft niemand verkracht.

Die laser like focus van onze fact based, feministische propagandistische media is te lachwekkend voor woorden.

Nogmaals: Get a clue, ladies.

Meester Hiddema? Wordt het niet eens tijd om een zaak aan te spannen tegen deze self styled, blinde feministen propagandisten?

Ik denk dan zelf aan smaad, laster, bedreiging, intimidatie en karaktermoord.

En kunnen we dan alsjeblieft beginnen met Hadjar Benmiloud, Maartje Geels en Anne Fleur Dekker?

Share