Het Water Dieet

, , Comments Off on Het Water Dieet

Mijn arme arme arme arme arm is er heel erg slecht aan toe. Ik word ‘s nachts wakker van de pijn. Dit is week 5 met pijn en de lol is er echt een beetje vanaf. Ik kan niet lekker zitten, ik kan niet lekker ligen en allerlei andere simpele huishoudelijke taken (en ik heb er een hele berg) doen zeer. Dat betekent bovendien geen workout en meer zitten, dus minder beweging en dan is dat buikje zo weer terug. Ik heb wel weer een groot aantal kilometers gewandeld, maar dat is niet genoeg om door te gaan met gewicht verliezen.

Ik ga mijn dieet dus verder aanpassen.

We gaan voor ‘s morgens: 1 mean espresso, 1 verse jus d’ orange en water

Dat leest u goed: ik ga het ontbijt overslaan. Dat is vreselijk zwaar ende moeilijk want ik vind ontbijten, het hele ritueel eromheen, echt heel erg prettig.

Ik ga voorlopig San Pellegrino drinken. Ik vind het meeste prikwater niet lekker en kraanwater smaakt helemaal naar niks. Zodra de Pellegrino op is, switch ik naar echt kraanwater.

kraanwater-1140x640

Ik was zo’n 3-3.5 kilo afgevallen. Alle lekkernijen van de kerst waren foetsie. Ik heb echter tijdens de laatste vakantie uitgebreid getafeld, dus ik zal weer aangekomen zijn. Ik vermijd de weegschaal even.

‘s Middags blijf ik bij soep en ‘s avonds eet ik normaal.

Ik denk niet dat je het waterdieet iedere ochtend, bij ieder ontbijt kunt toepassen. Dan word je vast vreselijk ziek of je valt ergens flauw.

Ik ben erg teleurgesteld met de arm blessure. Het SlimK1nd krachttraining regime werkte – voor mij – duidelijk niet, want ik heb meteen iets zwaar overbelast en/of beschadigd. Dat is best wel een afgang na al die inzet, maar al doende leert men. Ik neem aan dat er meer Lifestyle blogs zijn die met verkeerde danwel onverstandige tips omtrent gezondheid komen. Bovendien, het regime werkte niet voor mij. Ik nader de vijftig en heb – sinds geboorte dochter – vrijwel niets aan sport gedaan. Ik heb haar zien sporten en staan toekijken. Iemand anders, die meer sport, zal zichzelf wellicht niet meteen blesseren.

Ik ga mij echter niet laten kennen, door de pijn heenbijten en meer afvallen.

Vandaag is dag 1. Ik ben nu net wakker. Slecht geslapen door de pijn in die arm. Ik heb nu gezonde trek in van alles en nog wat. Mijn maag voelt (nu al) gespannen, maar dat zullen de zenuwen zijn. Het is nu 5u ‘s morgens. Ik neem pas om 12:00 soep. We eten vanavond dan ergens vroeg, want die kleine wil na het eten nog naar buiten. Dat betekent dat ik 7 uur zonder eten zit, dan heel licht eet, en dan weer 5 uur zonder eten zit. Dat is best pittig als ik er zo over denk. Ik heb zoiets nog nooit gedaan. Ik ga hier een beetje verslag van doen de aankomende dagen/weken, afhankelijk van hoe lang ik dat volhoudt.

Share