Het Verlichten Van Leed Met Moord, Verkrachting, Barbarisme En Uitgebreid Bidden

, , Comments Off on Het Verlichten Van Leed Met Moord, Verkrachting, Barbarisme En Uitgebreid Bidden

Ik zag dit gisteren al voorbij komen.

Er moesten echter een hele stapel brownies gebakken worden voor een eindschoolfeest.

Daarna zag de keuken eruit alsof er een bom ontploft was.

We duiken vanmorgen gezellig de NederJihad in.

Trouw: Syriëganger Victor D. wil terug naar Nederland, maar kan hulp wel vergeten.

Hij houdt er rekening mee dat het hem niet lukt om Nederland te bereiken. Daarom schreef Syriëganger Victor D. een open brief aan de rechter in Rotterdam. “Ik hoop dat ik u bij deze voldoende heb geïnformeerd over wie ik ben en waar ik voor sta, mocht het zo zijn dat ik de tocht naar Nederland niet overleef”, eindigt het bericht op zijn Facebookpagina.

Arme Victor.

Die jongen ging voor een reuze leuke doe-vakantie naar het Kalifaat; beetje hoofden afhakken, wat Yezidi vrouwen verkrachten, paar homo’s van daken af gooien… en lekker rondlopen en rond maaien met zo’n groot machinegeweer. Met name dat laatste vond Victor vreselijk vet want hier Nederland kon ie alleen maaien en schieten met machinegeweren op z’n Playstation.

Victor heeft teveel geld uitgegeven, zoals zoveel jonge mensen, voor het eerst op vakantie, ver weg van Papa en Mama.

Z’n ouders hadden Victor een prepaid credit card meegegeven, “voor noodgevallen”, maar die is Victor kwijtgeraakt.

Nu kan Victor dus niet naar huis.

Ook Victor D., een bekeerling uit Overijssel, is nog gewoon Nederlander. Dat betekent dat als het hem lukt om IS-gebied te verlaten en een Nederlands consulaat te bereiken, hij bijstand krijgt. In de praktijk zal dat betekenen dat de marechaussee hem terugbrengt naar Nederland en dat hij wordt aangehouden.

Victor zal dus moeten liften, of lopen naar het dichtstbijzijnde consulaat.

Hij kan dan het beste richting Turkije gaan.

Die Kant Op

Maar de Nederlandse overheid zal zeker niet uit zichzelf de helpende hand uitsteken naar Syriëgangers die terug willen komen. Dat D. in zijn open brief beweert niet naar IS-gebied te zijn vertrokken om dood en verderf te zaaien, maar dat hij ging om het leed van de Syrische bevolking te verzachten, doet daar niets aan af, stelt de woordvoerder van het ministerie. Hij is vertrokken naar IS-gebied terwijl hij wist wat daar gaande was.

Het staat er echt weer!

“Het leed van de Syrische bevolking te verzachten”.

Verreweg het grootste gedeelte van de Syrische bevolking leeft in Assad-gebied. Dat aantal neemt alleen maar toe want de “Syrische bevolking” is massaal op de vlucht voor die ISIS mafkezen. Een zeer groot gedeelte van de “Syrische” bevolking is het land helemaal ontvlucht en zit in kampen in Libanon, Turkije en Irak en Iran. We praten over miljoenen mensen. Een heel klein deel van de “Syrische bevolking” woont in het Kalifaat – omdat men niet weg kan, of omdat men echt helemaal dol is van de middeleeuwse kerker waar dood en verderf aan de orde van de dag is.

Het idee dat ISIS, of Victor, “het leed van de Syrische bevolking” heeft lopen “verzachten” is natuurlijk je reinste waanzin.

Sinds december 2015 staat D. op de nationale terroristenlijst, samen met 104 anderen. Dat betekent dat zijn banktegoeden bevroren zijn. Mocht hij zijn rechtszaak in januari willen bijwonen, dan zal hij het voorlopig dus op eigen houtje moeten doen. Een bijzonder gevaarlijke onderneming, benadrukte zijn advocaat eerder in de rechtbank. D. wil wel voor de rechter verschijnen, maar de vraag is of dat kan.

Gelukkig heeft Victor hier in Nederland een advocaat die weet te benadrukken dat reizen in die regio heel gevaarlijk is.

Dat vormde – gek genoeg – geen enkel probleem toen Victor heenreisde, maar op de terugweg dus wel.

In dit geval heeft Victor gewoon pure fokking pech. Victor heeft namelijk geen vrouw, of jonge kinderen. Victor is een ziek monster en een oorlogsmisdadiger. Hij zal dus moeten worden berecht door Irak of Syrie, als ie niet ergens kapot geschoten wordt. Na jaren hakken en zagen en verkrachten en lekker uitgebreid bidden is de “Syrische bevolking” er namelijk een beetje klaar mee. Koerdische en Iraakse troepen zijn helemaal niet blij met al dat “verlichten” van al dat “leed” door mensen als Victor. Die willen wraak en schieten dus – al geruime tijd – alles wat ook maar een beetje lijkt op ISIS helemaal kapot.

Zoals ik gisteren al zei: mensen met kinderen, Nederlandse kinderen, met Nederlandse paspoorten? Die moeten terug. Die kinderen kunnen hier geen ruk aan doen. Die kids hebben allerlei vormen van hulp en begeleiding nodig en dat moet gewoon hier, in hun eigen land. En yes we moeten ook echt onze best doen om zoveel mogelijk van die arme kids te redden. Ik gok dat de Nederlandse overheid dat ook doet voor Nederlandse kinderen.

Victor heeft geen kids.

Dus hij mag daar blijven.

bye-bye-bitch

Stuur je ons een appje als je in het Paradijs bent, Victor?

En Victor?

Scheer dat achterlijke baardje af.

De hele look geeft mij een beetje een Lord of the Rings slash Dungeons and Dragons gevoel.

Mocht Victor toch een consulaat weten te bereiken dan zou dat echt jammer zijn want dan komt ie vast en zeker terug.

Voor de jonge, single dames in Overijssel?

Victor is single, superdom, levensgevaarlijk, psychopatisch, sadistisch en heel erg religieus.

Iemand zin in een date met Victor?

How about Victor als buurjongen, iemand daar veel trek in?

Voor de toekomstige buren van Victor?

Als je Victor met een keukentrapje ziet rondlopen?

Dan wordt ie helemaal gevaarlijk.

Share