Heeft De Mocro-Maffia Iets Te Vrezen Van De Corpsbal-Maffia? (“Misdaadjournalistiek” Met Auke Kok, En Z’n Roze Zonnebril)

, , Comments Off on Heeft De Mocro-Maffia Iets Te Vrezen Van De Corpsbal-Maffia? (“Misdaadjournalistiek” Met Auke Kok, En Z’n Roze Zonnebril)

Oh geweldig!

Kent u Auke Kok?

Auke heeft empirisch waarneembare realiteit voorgoed verlaten en heeft echt wortel geschoten in zijn bubbel.

Auke Kok is the pinnacle of fact-free “journalism”.

Het Gaat Zo Goed Met Auke Kok Dat Ie Vervelend Wordt

Vandaag valt Auke Kok in herhaling.

Leest u even mee?

halffull

NRC: De student als Marokkaanse jongere.

Bij het horen van de term ‘Aso-wet’ dacht ik meteen aan buurten. Wat raar, dacht ik verder, want Amsterdam heeft vrijwel geen asobuurten meer. Een vruchtbare combi van welvaartsstijging en overheidsmaatregelen heeft de stad zo goed als verlost van het verschijnsel achterbuurt. Gevreesde volkswijken als de Jordaan zijn opgeknapt, gesaneerd en veryupt. Binnen de ring zijn ook in de zo lang verloederde Indische buurt en De Baarsjes drugsdealers in grote mate verdreven door Starbucks en moeders met bakfietsen. Het gaat almaar verder. Zelfs de Kolenkitbuurt is niet meer wat het geweest is – een rondwandeling van ex-treitervlogger Ismael Ilgun door de voormalige achterbuurt deed hem stomverbaasd „hé, wauw!” roepen bij het zien van al die strakke en schone nieuwbouwstraten in West.

Dit is meer van dezelfde roze zonnebril rotzooi als de vorige keer.

Het leven is geweldig. Amsterdam bruist. Alle straten zijn schoon. We zijn een “lieve stad”.

Ismael Ilgun – con suis – crashte een heel leuk feest bij een kunst-collectie in de Kolenkit buurt. Hij nam een kleine posse van raddraaiers mee. Overal werd (ongevraagd) gefilmd en alle “heren” waren ladderzat en stoned uit hun plaat. Ouders en kinderen vertrokken dan ook in allerijl van dat leuke feestje en dat was reuze zonde want het was per slot van rekening georganiseerd voor buurtbewoners en Ismael en z’n posse komen toch echt uit Zaandam. Het idee van het “feest” was om mensen van verschillende komaf tegenover elkaar te zetten en te vragen een gesprek aan te gaan. De buurtbewoners werd verzocht allemaal iets mee te nemen van huis wat hen deed denken aan ‘vrijheid. Het hele feest werd dan ook “vrijheidsmaaltijd” genoemd. Daar maakten de Soldaat van Erdogan en zijn shock troops abrupt een einde aan. Daarna trok deze gang richting een nabijgelegen park alwaar men een hele rits videos opnam, overduidelijk onder de invloed van, gillend, scheldend en schietgebaren naar de camera makend.

Als Ismael “he, wauw” zegt, over een buurt die hij niet kent en waar hij nooit geweest is (maar wel exact dezelfde overlast veroorzaakt als in Poelenburg)?

Dan is die buurt helemaal “opgeknapt” en “veryupt”!

En ja, ook buiten de ring in Nieuw-West en Zuidoost wint de controle het van chaos, winnen arbeid en ‘meedoen’ het van armoede en zwerfvuil. Natuurlijk beïnvloeden deze veranderingen de mentaliteit van de bewoners. Zij worden netter en gevoeliger. De sensitieve burgerman (m/v) stoort zich aan toeristische rolkoffertjes, aan bootjes in de grachten, aan Nutellawinkels.

In Nieuw  West is de situatie vele malen erger.

Ziehier.

Vesteda: Huisjesmelken en Specialistische Verhuur Voor Criminelen

En ziehier.

(Je kunt meer vinden op dit blog als je zoek op “Nieuw-West”; iets wat Auke Kok, helaas niet kan.

Breaking News: De Islamitisch Verantwoorde Tegenhanger Van Kentucky Fried Chicken Is Doodgeschoten!

De oude Amsterdammer zou hebben gelachen om zulke ‘overlast’; de nieuwe mailt boos naar de gemeente. Vandaar die Aso-wet: de strijd wordt niet ingezet tegen buurten, maar tegen buren. Echt waar. En de ergste buren zijn de studenten. Gék wordt de burgerman ervan. Die jongelui doen maar raak, ze zetten een bank op de stoep en gaan daar zomaar overdag op zitten bierdrinken. Ze spelen muziek af bij het open raam en soms zingen ze er ook nog bij. ’s Avonds houden ze onaangekondigd feesten. ’s Nacht zit de Nieuwe Amsterdammer voorzien van streepjespyjama rechtop in zijn bed als de luchttrillingen van kotsende studenten zijn slaapkamer binnendringen.

De schietpartijen, de overvallen, het potenrammen, de inbraken, de home invasions, de vele auto’s en brommers die gestolen worden, het afgehakte hoofd en de brandende politieauto’s?

Komt dus allemaal door die kut studenten, door die corpsballen.

Nod Yes Icon

De Aso-wet is in onze keurige hoofdstad nu ook van toepassing verklaard op huiseigenaren. Je kon erop wachten. De vroegere aso die uit zijn huurwoning kon worden gezet is nu een student in het huis van zijn of haar ouders: speciaal aangeschaft voor zoon- of dochterlief om samen met een stel jaargenoten eens lekker de beest uit te gaan hangen. De burgerman eist paal en perk aan deze wildgroei. Al die studenten die opstappen na voltooiing van hun opleiding en dan worden opgevolgd door nieuwe studenten: dat kán toch niet? Ze gebruiken allemaal vieze woorden en soms bedrijven ze ook nog – het moet niet gekker worden – de liefde. Wat heet, ze doen dat wel eens hoorbaar.

Ik gok dat een stel witte, hoogopgeleide en vooral vermogende Deugridders ergens uit Zuid recent met Auke naar de Japanner is geweest. Aldaar vertelden ze Auke de ervaringen die ze zelf hebben gehad met een stel nieuwe “buren”, studenten, aan het einde van de straat. De drama’s, de muziek, de hel. Nou… dacht Auke, daar ga ik eens een leuk stukje over schrijven en eh… thanks for dinner, he?

In de vernetting van Amsterdam komt het gebral van de corpsbal vanzelf bovendrijven. Hij irriteert zijn omgeving met zijn onaangepast gedrag. Hij drinkt en feest zonder vergunning. Met zijn jasje-dasje plaatst hij zich buiten de burgermaatschappij. Zijn dispuutshuis geldt als een oord van verderf. Is het toeval dat je bij het begin van het studiejaar zo weinig hoort klagen over Marokkaanse jongeren en zoveel over studenten? Misschien wel niet, en is de student de nieuwe Marokkaan. Hij moet oppassen. Het offensief is gestart.

Ik neem aan dat de Mocro-Maffia op dit moment tien kleuren bagger schijt.

Help??!?

De Corpsbal-Maffia rukt op!??

Wat de fok gaan we doen?

De Corpsbal-Maffia is namelijk vet gangsta.

Fake Gangsta

 

Share