Happy New Year!!!!

, , Comments Off on Happy New Year!!!!

Ik wens alle SlimK1nd lezers de allerbeste wensen voor een gezond en voorspoedig 2018!

Wij hebben een heerlijke vakantie achter de rug, die vooral bestond uit teveel eten, drinken, hangen en dankzij het waardeloze weer een hele rits films, documentaires en series.

Ik vond de nieuwe Blade Runner erg goed.

De kleine kabouter is nu helemaal into Stranger Things. Ik kwam daar een jaar geleden mee aanzetten, maar toen vond ze het “voor nerds”. Het is nu echter razend populair in haar klas, dus die is als een ware bezetene 2 seizoenen achter elkaar gaan kijken. Ze weet nu alles van de serie, de regisseurs, de sterren etc.

Kerst was leuk. We zijn uit eten geweest bij een heel leuk hotel/restaurant. Het was rustig, betaalbaar, gezinnen en een reusachtige open ruimte met grote open haard waar het heel plezierig vertoeven was.

Oudejaarsavond was vooral duur, vanwege bergen en bergen vuurwerk.

Goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Nou, ik ben gestopt met roken. Dit is dag 2 en het gaat best redelijk. De rest van mijn goede voornemens zijn allemaal health related, dieet en beweging. Daarnaast heb ik besloten om zo min mogelijk boodschappen te doen. Na een jaar of veertig ben ik een beetje uitgekeken op de supermarkt. Ik haal nu vrijwel al onze boodschappen wekelijks online. Ik moet dan alleen af en toe wat kleine dingen vers halen. Het is lui, het is niet meer sjouwen, niet meer lopen en tillen. Ik geef tevens minder uit, merk ik, en da’s helemaal leuk. Ik moet nog even de juiste dag pikken. Ik probeer nu maandag bestellen, dinsdag in huis en voor de hele week. Ik moet dan woe wat vers brood en fruit halen en zat/zon idem. Dat scheelt vele kilometers lopen en kilo’s sjouwen.

Het nieuwe jaar begint stevig voor de jongedame (en al haar vriendinnen). Vandaag beginnen de CITOs en da’s natuurlijk allemaal vreselijk spannend. Ze krijgen twee volle weken toetsen. Daarna komt je middelbare school advies en begint de gekte met het vinden van een school en die reuze leuke loting. Ik heb diverse rampen verhalen online gelezen, daar werd ik beslist niet vrolijk van. Ik heb tevens een rits andere ouders gesproken die er allemaal – stuk voor stuk – dood- ende doodziek van zijn. Als ouders er al gek van worden, hoe zal het dan wel niet voor die arme kids zijn?

UFOs

Aan het einde van het jaar doen veel media outlets zo’n year in review lijstje. De meest opmerkelijke gebeurtenissen van het jaar op een rijtje. Ik vind dergelijke lijstjes altijd heel saai, maar vooruit. Wat mij betreft was en is het presidentschap van Donald Trump nog steeds het meest opmerkelijk (en het meest irritant). Het is ondenkbaar dat een dergelijk iemand ooit iets zou kunnen voorstellen in de Nederlandse politiek of het bedrijfsleven. De President en de vele dwazen om hem heen lijken allemaal stuk voor stuk incompetent zelfs borderline gek. De tweede meest opmerkelijke gebeurtenis was het UFOs and the Pentagon verhaal. Ondanks alle denials al tig jaar lang, blijkt het Pentagon toch onderzoek te doen naar UFOs. Ik verwachtte niet anders. Er zijn honderden en honderden reports van credible witnesses, zoals piloten en militairen die dingen hebben zien vliegen hetzij zelf, hetzij op radar, die domweg niet mogelijk zijn.

NYT: Glowing Auras and ‘Black Money’: The Pentagon’s Mysterious U.F.O. Program.

The Advanced Aerospace Threat Identification Program? 

That sounds pretty serious, no?

Er zijn een hoop gekke, irritante, vreemde en noemenswaardige dingen gebeurd in 2017. Als je dit blog doorleest zul je dat rap ontdekken. Het feit dat het Pentagon jarenlang in het geniep onderzoek doet naar UFOs, terwijl men al decennialang roept dat die niet bestaan (met een groot aantal wetenschappers) is absoluut guweldug! Ik vind het dan ook met ruime voorsprong het beste verhaal van 2017.

Kun je je voorstellen?

Alien technology?

Ik heb een beetje gekke week met weinig tot geen tijd, maar ik ga proberen een leuk samenraapsel te doen van wat gekke happenings tijdens de vakantie en eens lekker gallen.

Ik zal tevens ergens na deze week een uitgebreide update doen van mijn “heftige strijd” met de Jeugdkruisvaarders.

We hebben enorme en unieke nieuwe diepten bereikt, die ik nog even geheim hou.

Ik ga proberen om minimaal 1x per week een leuke post te produceren. Ik zal (door tijdgebrek) helaas veel selectiever moeten zijn.

Gelukkig gebeurt er vrijwel iedere week wel iets geks.

Wist u bijvoorbeeld dat Bibi Breijman met burnout kampt? Ik las het eergisteren of zoiets. Ze is 26 jaar oud jong en vond vloggen heel erg zwaar.

We wensen haar vooral sterkte.

Nod Yes Icon

 

Share