“God Bless Hitler”: Diversiteit Vieren Op Scholen In Berlijn

, , 1 Comment

Er gaat eigenlijk geen dag voorbij zonder geweldig goed nieuws te lezen over Moslims en de Islam.

Het is niet alleen de snelst groeiende religie, het is tevens de allerleukste, meest inclusieve, tolerante en vooral vredelievende religie.

Leest u even mee?

german-islam-flag-03

TPO: Steeds meer salafisme en antisemitisme onder Arabische en Turkse scholieren in Berlijn.

Onder Duitse scholieren van Arabische of Turkse afkomst komt antisemitisme en salafisme steeds vaker voor. Dit blijkt uit een rondvraag onder onderwijzend personeel op 21 Berlijnse scholen waarover RBB 24 publiceert. In sommige gevallen is er zelfs sprake van moskeeën en koranscholen die scholieren onder druk zetten om als moraalpolitie hun medescholieren te controleren. Slachtoffers daarvan zijn, uiteraard, vrouwen maar ook joden, homoseksuelen en ongelovigen.

Dat noem je “verbinden”.

Of “diversiteit vieren”.

Nod Yes Icon

Antisemitisme blijkt inmiddels zo goed als ingeburgerd op veel Berlijnse scholen. Joodse stereotyperingen zijn normaal, ‘vuile jood’ is een veelgebruikt scheldwoord. Ook geloven leerlingen in complottheorieën. Zo zijn islamitische aanslagen het werk van de CIA of Mossad om ‘haat tegen moslims aan te wakkeren’.

Dat is “normaal”. Ze geloven ook allemaal in een onzichtbaar en onmeetbaar wezen in een evenzo onzichtbare en onmeetbare Hemel (Paradijs red.) Daarnaast hecht men heel veel waarde aan een waardeloos geschreven sprookjesboek vol haat, discriminatie, racisme, volkerenmoord, verkrachting en slavernij uit de 7e eeuw. Diep “gelovige” mensen zijn nu eenmaal goedgelovig.

Aan de scholen verbonden pedagogen verklaren dat er sprake is van ‘parallelle samenlevingen’ waarin sommige scholieren leven. Enerzijds de seculiere maatschappij van de school, anderzijds een streng islamitische wereld die hevig wordt beïnvloed door moskee en Koran-lessen.

Ja opnieuw: dat is de essentie van diversiteit vieren. Wij, de westerse, witte, hoogopgeleide Europeanen moeten onszelf in bochten wringen om allerlei extra werkplekken en stageplaatsen en speciale gebedsruimtes in te richten voor die Moslims. (Want wij zijn vreselijk divers en inclusief). Aan de andere kant wil de Islam helemaal niets met ons te maken hebben en keert men zich meer en meer af van mensenrechten, het gelijkheidsbeginsel, democratie en de rechtsstaat.

Buiten de lessen om scheiden enkele Arabische en Turkse kinderen zich op grond van hun religie af van seculiere kinderen, vrouwen en homo’s en gedragen zich als ‘moraalpolitie’ tegenover anderen. Meisjes worden hierdoor onder druk gezet zich bijvoorbeeld islamitisch-conservatief te kleden. Docenten vrezen dat sommige leerlingen worden gehersenspoeld in salafistische moskeeën waardoor ze op jonge leeftijd al radicaal anti-Westers, anti-Amerikaans en antisemitisch zijn.

Ook dat is “normaal”. Je moet die kinderen zoveel mogelijk vernielen op zo jong mogelijke leeftijd. Als ze dan later, als jong volwassenen, allerlei problemen krijgen met bijvoorbeeld het vinden van een baan? Dan moet je meteen de slachtoffer politics in en heel hard gillen dat dit allemaal komt door “racisme” en “Islamofobie“.

Zo is ook het search algorithm van Google heel erg racistisch en Islamofobisch.

Alle Ongelovigen

Ik word warm van al die diversiteit en tolerantie.

Share