GenderNazi: “We maken de wereld stiekem beter” (Met Linda Duits)

, , Comments Off on GenderNazi: “We maken de wereld stiekem beter” (Met Linda Duits)

Kent u Linda Duits?

Ze is volgens mij een (1) van de oprichters van wat nu The Post Online heet.

Dat is wat moeilijk te geloven, maar het is wel echt zo.

Ik kijk al jaren geen televisie meer en ik volgde nieuwswaardigheden eigenlijk niet meer sinds de Irak oorlog. De ranzige propaganda, de weapons of mass destruction, het martelen van enemy combatants; ik vond het allemaal een beetje te veel. Ik werd bovendien Papa en was vooral bezig met baby, twee huishoudens en werk. De eindeloze depressieve nachtmerrie in Irak, gevolgd door de leuke crash en grootste transfer of wealth van de poor naar de rich stemden mij allerminst gelukkig. Ik pikte af en toe wat internationaal nieuws mee, maar deed dat zeer onregelmatig.

Vanaf 2016 heb ik meer vrije tijd, voor het eest sinds jaren.

Mijn kleine kabouter is een grote zelfstandige meid, die allerlei dingen helemaal zelf kan en zelf doet.

Eerst val je dan in een heel diep gat.

Je bent ineens “niet meer nodig”.

Er hoeven geen hoopjes kleding naar de wasmachine gebracht te worden, geen veters die in de knoop zitten en losgemaakt moeten worden, geen haren die geborsteld moeten worden, geen bordjes en kopjes die nog richting de keuken moeten, geen kleding die je hoeft klaar te leggen, geen gymtas die je moet inpakken, geen lunch die je moet maken en geen, I repeat, geen wandeling naar school.

Ik verveelde mij stierlijk.

Na een aantal weken hysterisch en vrij obsessief en overdreven schoonmaken en dingen vastschroeven, besloot ik dat het tijd was voor ….

een hobby.

Nod Yes Icon

Ik heb nog nooit echt een hobby gehad. Toen ik getrouwd was kwam ik veelal laat van kantoor en ging thuis dan eigenlijk eten met mijn laptop op tafel en geregeld gewoon door met werken, dingen afmaken en zo. Op zaterdag haalde ik werk in, want er was altijd te veel shit die gewoon wel af moest. En op zondags deed ik allerlei schoonmaak- boodschappen en vastschroefdingen en zo. Ik ben eigenlijk altijd een hele saaie lul geweest. Ik kreeg dus per 2016 – voor het eerst sinds jaren – de kans om uitgebreid de krant te lezen ‘s morgens, met koffie en een donut. Ik waande mijzelf in het Paradijs. Iedere ochtend, op mijn gemak, zonder dat jengelende kind, in mijn korte broek, met een t-shirt en een grapefruit en koffie en yoghurt en een donut en dan de kranten lezen? I’ve got it fucking made, man!

Imagine my shock and horror.

Wat ik in die kranten vooral tegenkwam was vulgaire propaganda, framing, het klakkeloos copuleren van Amerikaanse policor-lulkoek en vooral veel, heel veel bashen van alles wat ook maar een beetje ongevoelig is, deugen met een dikgedrukte hoofdletter Dprediken, beleren, ideologie, “links” doen en vooral veel mythevorming en verheerlijking van de Staat, Brussel, Europa en de markt. Na enige weken begon ik zowaar depressief te worden. In column na column werd mij uitgelegd dat ik een witte, niet blanke man ben. Ik ben geen Nederlander, ik ben een inwoner met slechts een “Nederlandse achtergrond” – ergens lang geleden in een ver verleden, lang voor het Internet, was ik ooit een Nederlander, vandaar dat accent op “achtergrond”. Ik blijk ook al geen heterosexueel te zijn, maar een cisgender heterosexueel (anders denken allemaal mensen dat ik mij wil laten opereren en een vrouw wil worden). Daarnaast blijk ik een ranzige, patriarchale sexist te zijn en onderdeel van een verkrachtingscultuur die van alle vrouwen objecten maakt en ze vreselijk onderdrukt. Ik blijk allerlei vormen van diversiteit te moeten vieren met grote groepen vreselijk intolerante mensen die allemaal in een onzichtbaar edoch almachtig wezen in de hemel geloven en absoluut niets met mij te maken willen hebben. En ik moet dol- en dolgelukkig zijn dat ik in het vrije, post truth Europa woon; een aards Paradijs van tolerantie, diversiteit, bedrijvigheid, saamhorigheid, gelukzaligheid, dans, zang en parades dankzij de transparante, democratische bestuurders in Brussel.

Ik schijn mij ook heel erg druk te moeten maken om Putin en Trump en vluchtelingen en Islamofobie en …

… mijn taalgebruik….

En dat brengt ons bij Linda Duits. Ik heb haar eens bij Buitenhof TV gezien. Dat was een vreemde gewaarwording. Probeer haar maar eens ergens online te vinden. Haar ogen staan heel vreemd en ze gebruikt haar mond heel raar als ze praat. Als ik heel eerlijk ben dan gok ik dat ze psychiatrische medicatie slikt. Ik heb aardig wat mensen gezien die heftig spul slikken en die kijken ook zo raar uit hun ogen en doen ook allerlei gekke stuip dingen met hun mond als ze praten.

Linda is een feminist Deugridder.

(Met een specialisatie in “gender” red.)

Sinds de pyrrhus overwinning in de Gender Blitzkrieg in Amsterdam, regent het artikelen over gendernonconformisme en genderneutraliteit.

Onze media is vooral goed in dingen herhalen en dingen er echt met de doffe hamer in rammen.

Bent u er klaar voor?

(Zorg dat je paracetamol bij de hand hebt red.)

Het is dankzij Deugridders als Linda… en een chronisch gebrek aan Paracetamol, dat ik mijn hobby, dit blog, gevonden heb.

feminazi-flag

Parool: ‘Genderneutraliteit is geen culturele gekkigheid’.

Als homo’s met elkaar mogen trouwen, is het hek van de dam. Voor je het weet wil men met dieren of zelfs met dingen trouwen.’ Woedende Amerikanen en hun dominotheorie over de openstelling van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht vond ik altijd een beetje wonderlijk. Niemand denkt toch echt dat ineens alles mogelijk is als het bastion van het heterohuwelijk valt? Maar vorige week bleken we in een land vol malle Amerikanen te wonen.

Genderneutraliteit en gendernonconformisme zijn woorden die letterlijk zijn komen overwaaien uit Hollywood en Beverly Hills, California. Ik betwijfel ten zeerste of precies daar de meest toonaangevende sociaal-maatschappelijke denkers wonen. Het zijn nu buzz words geworden en begrippen en concepten geworden waar je flink mee kunt Deugen met een hoofdletter D.

Ons met Amerika vergelijken qua respons op deze Gender Blitzkrieg slaat nergens op.

Wij krijgen taalgebruik opgelegd door de overheid en onze dochters zijn geen “meisjes” meer, maar slechts “bij geboorte gezien als meisje”.

Als je – op het moment dat je overheid je taalgebruik oplegt – niet protesteert?

Dan krijg je Mao en z’n Culturele Revolutie, mevrouw Citizen Duits.

De gemeente kondigde aan haar bewoners voortaan aan te spreken als Amsterdammers. Helder en inclusief. De NS kwam met iets soortgelijks: in de trein zegt de conducteur ‘reizigers’. Prima, wie met de trein gaat is immers een reiziger. Toch bleek de wereld te klein. Als we niet meer met ‘dames en heren’ aangesproken worden, is het hek blijkbaar van de dam. ‘Waarom dan niet meteen iedereen kameraden noemen’ schreef een lezer van de Volkskrant, om maar te benadrukken dat de genderneutrale kogel van links komt. Trouw-columnist en VVD’er Patrick van Schie verbond in een onnavolgbaar betoog genderinclusiviteit aan Maoïstisch China en Saoedi-Arabië.

In dit geval heeft die Volkskrant lezer gelijk. Deze Gender Blitzkrieg begint online, ergens in media consumed en self absorbed Hollywood en waait over naar de hippe, pret Universiteiten vol vermogende, witte, entitled en privileged kinderen die lekker drie (3) jaar op Papa’s centen Social Justice Warrior willen spelen aan die grote, stadse, multiculturele faculteit. Zoals zoveel dingen, waaide ook deze ellende over vanuit Amerika. Dingen waaien heel vaak over uit Amerika. Onze hiphoppers verkrachten nu ook meisjes en gaan gewapend met een pistool in hun broeksband naar festivals. Onze objectieve, tolerante en diverse media heeft na jaren dan de strijdbijl opgepakt en is zich gaan mengen in the culture war.

Linda Duits hoort bij het tolerante, diverse, genderneutrale, internationale, pro-ZZP, pro-EU kamp.

Ik niet.

Shaking No Emoticon

Volgens hem zijn ‘gender-neutrale kruisridders’ pas tevreden als iedereen in een uniform onder een boerka loopt. Daar kan ik overheen, dacht Rob Hoogland van De Telegraaf. Hij vreesde spoedig te overlijden omdat ‘fundamentalistische vertegenwoordigers van de LHTBQI-beweging mij in verband met het schrijven van deze gendervijandige woorden de keel [zullen] hebben doorgesneden’.

Ja!

Ik gebruik “Deugridder”, maar ik vind “kruisridders” prima gekozen. Ik kom al jaren Deugridders en Jeugdkruisvaarders tegen. Dit zijn stuk voor stuk bijzonder blinde, edoch ideologische gekken die de grootst mogelijke waanzin uitkramen zonder enige feitelijke onderbouwing. Sterker nog: de feiten staan vaak haaks op de fantasie, maar dat mag de pret niet drukken. De echte ideologue, de echte apparatchik kan blind doordraven op het eigen gelijk, veelal in een echokamer.

De keel doorsnijden zal ie niet letterlijk bedoeld hebben, Lin.

Ik denk dat ie het sarcastisch bedoelde.

Als je dat zeker wilt weten, moet je even met de Telegraaf en die journalist checken.

Voorstanders van regenboogtaal zijn net IS – een krankzinnige hyperbool die vast lollig bedoeld is, maar getuigt van blinde woede. Een golf van razernij ging over het land waarin ons verweten werd gestoord te zijn. ‘Ons’, want ja, ook ik ben zo iemand die vindt dat de inhoud van mijn ondergoed niet relevant is bij een omroepbericht. Genderneutraliteit wordt afgedaan als culturele gekkigheid. Dat is ironisch, want het is juist cultuur om vol te houden dat er twee geslachten zijn en verder niets.

Nee, je snapt het niet.

Natuurlijk zijn er mensen die zich ongemakkelijk of onzeker voelen over hun (sexuele) identiteit.

Er zijn mensen met mannelijke geslachtsorganen, maar ze zijn eigenlijk een vrouw. Ze zijn als het ware geboren met de verkeerde anatomie.

Mensen kunnen hun anatomie laten aanpassen. Je wordt dan een mannetje of een vrouwtje.

Of je daarna op mannetjes of op vrouwtjes of op beide valt?

Dat mag je helemaal zelf weten.

Trouwen, erven, huizen kopen, bedrijven beginnen, kinderen maken danwel adopteren, commando worden en werken in een onderzeeboot met mariniers?

Ikvinnutallemaalbest!

Het is je goed recht.

Je ziet eruit als een “zij”, maar wil aangesproken worden als “hij”?

Prima.

Not a problem.

Je bent een man, met borsthaar, haar op je kin, een penis, maar wilt je dagelijks kleden als een vrouw?

Doe je ding!

I don’t give a shit, it’s NONE of my business.

Als werkgever laat ik je alleen niet bij mijn klanten in de buurt als je zo gekleed bent en ik ga het andere voorbeeld geen zes maanden vrij geven tot de anatomie veranderd is.

En… als werkgever, werknemer en belastingbetaler, ga ik mij – door mijn verlichte en tolerante overheid – geen taalgebruik laten opleggen omdat het hip en trending is.

Mijn taalgebruik en gedragingen zijn niet onderhevig aan de hashtag van de week.

En we kunnen niet onze taal, of ons EU paspoort systeem gaan aanpassen omdat een verward iemand zich vandaag of morgen niet echt een “man” of een “vrouw” VOELT.

Dan gaat Lin lekker off haar meds en begint wat vreemde dingen te beweren.

In de natuur is er meer tussen man en vrouw, of – anders gezegd – is man/vrouw niet duidelijk afgebakend. Het ­binaire wereldbeeld wordt opgelegd aan de biologie. Mensen alleen als het een of het ander zien is de culturele gekkigheid. Dat gaat veel verder dan alleen biologisch geslacht. We delen kleuren, gedrag en een voorkeur voor thee, musicals of yoga in als mannelijk of vrouwelijk. Die indelingen zijn historisch en geografisch variabel: zo is roze pas sinds de Tweede Wereldoorlog een meisjeskleur en is theedrinken in Azerbeidzjan een echte mannenaangelegenheid.

Allemaal goed opgelet?

“In de natuur”, zoals bij leeuwen en leeuwinnen (ik zit met mijn hoofd al die finale met al die voetbalvrouwenmensen red.), is “man/vrouw niet duidelijk afgebakend”.

Het verschil tussen een haan en een kip is vrijwel onmogelijk om te meten danwel te beschrijven.

Het verschil tussen een mannetjes zwarte weduwe spin en een vrouwtjes zwarte weduwe spin is al jaren een groot wetenschappelijk raadsel.

(Het vrouwtje is tien (10) keer (x) zo groot en eet het mannetje op na de paring red.)

Deze wetenschappelijke en biologische feiten, zo ijlt Lin, bestaan niet. Die feiten, die meetbare, empirisch waarneembare realiteit? Die leggen wij als het ware op aan de natuur. Het gras is helemaal niet groen en water is helemaal niet nat. Dat zijn concepten die wij zelf verzonnen hebben en daarmee onze omgeving “gekleurd” hebben.

Die roze meisjeskleur en die thee in Azerbeidzjan hebben volgens mij heel weinig met de Gender Blitzkrieg in de Nederlandse media te maken, maar dank voor de nutteloze weetjes.

Lin is hartstikke goed in Memory.

Die weet allemaal loze dingen.

Zo weet Linda bijvoorbeeld precies hoeveel mensen er dagelijks over de Dam lopen en hoeveel mensen lijn 12 nemen. Linda weet tevens hoe een rubberband smaakt en hoeveel een hamster weegt.

We ‘genderen’ dus vrijwel alles in onze wereld en dat levert een strak keurslijf op. De toevoeging van identiteiten die vooral over gender gaan (T voor trans, Q voor queer, I voor intersekse) aan de oudere groep ‘holebi’ is vanuit dat oogpunt logisch. Tegelijkertijd is er ook veel op tegen: de maatschappelijke problemen rond afwijkende genderidentiteiten zijn anders dan die rond afwijkende seksuele identiteiten. De overeenkomst zit in dat afwijken: LHBTQI’s ondervinden allemaal last van heteroseksuele gendernormen.

Als we thee en de kleur roze ‘genderen’?

Dan hoeven pasgeboren babies geen geslacht meer te hebben bij de Burgerlijke Stand.

Zo.

Je moet inmiddels flink wat lijm snuiven om hierin mee te gaan.

Je krijgt dan dus C (cisgender en dan M of V) en dan T, Q en I.

Ik word dan dus CM in mijn paspoort?

En mijn dochter wordt CV?

Je krijgt dan CQM? Voor homosexuele mannen die man willen blijven?

Da’s niet helemaal eerlijk; ik zou dan CHM moeten zijn: cisgender, heterosexuele man.

De mensen die hysterisch reageren op het voornemen ‘beste Amsterdammers’ te zeggen zijn bang dat ze iets kwijtraken. Dat is niet zo, zij mogen zich nog steeds dame of heer voelen. Er komt geen verbod op binair of cisgender zijn (cis betekent dat je genderidentiteit overeenstemt met je biologisch geslacht). Voorstanders van regenboogtaal proberen echter wel opgelegde cisnormen bloot te leggen. Vergelijkbaar: homoactivisten willen geen verbod op hetero zijn, maar vinden het wel belangrijk heteronormen op te sporen en aan te kaarten.

“Er komt geen verbod”… op wetenschappelijke, biologische, empirisch waarneembare realiteit?

Dank je wel, Lin!

En ik ben tevens dolletjes blij met het feit dat jij hebt bepaald hoe ik mij “mag voelen”.

Ik voel mij op dit moment vooral misselijk, een beetje alsof ik in mijn mond moet kotsen.

Ik zal mij dan ook gewillig onderwerpen aan de edicten van het Hetero Kriminal Amt en de nodige heropvoeding ondergaan om mijn “heteronormen” (als die eenmaal opgespoord zijn door de Hetero Response Unit) direct te laten cleansen met conversion therapy en indien nodig shock therapy en zware gedragsremmers. Misschien is chemische castratie zoals men probeerde bij Alan Turing iets om te overwegen? Daar word je gegarandeerd een stuk minder hetero en minder man van, dus dat zal die nare heteronormen absoluut doen verminderen.

De afgelopen periode was een verschrikkelijke tijd om een van de mensen te zijn aan wie het beleid juist tegemoet wil komen. Het voornemen inclusieve taal te gebruiken heeft een beerput aan onverdraagzaamheid opengetrokken. Zichtbaarheid is belangrijk maar in dit geval maakt het het erger.

Eens.

Opgelegd taalgebruik door de overheid is altijd dood- en doodeng.

Kinderen geboren laten worden zonder geslacht is een hele grove schending van hun meest elementaire mensenrechten. Je naam en je geslacht zijn onlosmakelijk verbonden met je identiteit. Dat een jong meisje of een jong jongetje onthouden kan desastreuze gevolgen hebben voor de latere ontwikkeling. Dat volledig over het hoofd zien, niet een (1) moddderfokking Jeugdrecht specialist die hier naar gekeken heeft of er een mening over heeft, is …..

Ehm… gekte?

Are U Insane

Linda is geen jurist, ze heeft geen specialisatie in Jeugdrecht.

Lin is ook al geen ontwikkelingspsycholoog.

Ze weet nul komma fuck van Jeugdgeneeskunde, of jeugdtherapie.

En nee, Lin heeft – gek genoeg – zelf geen kindjes.

Lin heeft niet even gebeld of gemaild met Unicef of de Raad v/d Kinderbescherming om eens wat meer informatie in te winnen over die rechten van al die kinderen die straks <X> in hun paspoort hebben staan omdat hun ouders vreselijk willen Deugen met een hoofdletter D.

Zonder argumenten maar met apocalyptisch taalgebruik verdedigen ­tegenstanders een onrechtvaardige ­situatie. Genderneutrale taal is niet nieuw, het is alleen nieuw om die taal zo te benoemen.

Dat klopt, Lin.

Ik heb het hele genderneutrale dramdebat al eens gevolgd in de USA, op de Facebook pagina’s van vermogende, witte, entitled, privileged meisjes die aan zo’n pret Universiteit niet-Westers poppenspel of Oosters Vingerverven studeren, ergens in 2009? 2010? De Nederlandse media (waaronder Deugridders zoals jij) en de Nederlandse politiek lopen – als altijd – gewoon een beetje achter op dat hippe, trendy en vooral media savvy Amerika met al dat hippe taalgebruik. Op kantoor pikken we – met name binnen grote internationale bedrijven – gewoon een heel stuk sneller op.

Dan worden we er alleen (dik) voor betaald en we zijn bekend met de communicatiestandaarden zoals die door het bedrijf gehanteerd worden. Er is veelal zelfs een cursus voor mensen die veel extern en/of intern communiceren. Dat is hier allemaal niet het geval, Lin. Dit heeft veel weg van een Fatwa.

Hetzelfde geldt voor genderneutrale wc’s. U had er thuis allang een. Het advies aan organisaties die het voorbeeld van Amsterdam en de NS willen volgen is dan ook: doe het, maar geef er geen ruchtbaarheid aan. De wereld beter maken kan ook stiekem.

Dat klopt niet helemaal, Lin.

Thuis delen we allemaal hetzelfde toilet, we zitten er echter helemaal alleen op en wassen helemaal alleen onze handen (en doen ons grijzende haar goed red.)

Op een genderneutraal toilet zit je naast een mevrouw te plassen of te poepen en daarna moet je met een mevrouw ernaast je handen wassen (en je grijzende haar goed doen red.)

Naast een meneer poepen, homo of hetero, queer, trans of intersexe, zou ik ook niks vinden.

Ik vermijd publieke toiletten voor poepen, en plassen probeer ik een toilet te vinden waar slechts 1 persoon in kan, met een deur die op slot kan.

Het slotstuk is een oproep tot sedition and subversion. Doe het stiekem. Verander gewoon alle toiletten en de communicatiestandaarden zonder dat aan je personeel of aandeelhouders te vertellen. Dat is verreweg het beste idee. Wat we nodig hebben is een insurgent, resistance movement die stiekem “de wereld” beter maakt (wat gek genoeg kan door alleen handelingen in Nederland te verrichten), zonder dat daar over gecommuniceerd of gedebatteerd wordt. Deze verlichte Deugridders trekken ons dan aan onze haren, heel duidelijk tegen onze zin, naar die “betere wereld”, die gek genoeg niet te beschrijven valt. En als je kind geboren word en je gaat dolgelukkig naar de deelraad om je dochter in te schrijven als “dochter” en “meisje”? Dan vult die ambtenaar gewoon stiekem X, of Q, of CQM in.

Want daar wordt “de wereld” (onmeetbaar) “beter” van.

Lin?

Meid Mens, ik weet niet wat voor pillen je slikt?

Maar ik zou andere medicatie proberen, of een andere dosering.

Share