GenderNazi Blitzkrieg: Jurkjes Voor Jongens Betekent Juichen!

, , Comments Off on GenderNazi Blitzkrieg: Jurkjes Voor Jongens Betekent Juichen!

Ik heb enige tijd geleden vrij uitgebreid geschreven over het genderneutrale gedram.

Jongens en meisjes zijn nu eenmaal verschillend; qua sexuele geslachtskenmerken, gedrag en hobbies. Er zijn zat dingen te verzinnen die zowel jongens als meisjes leuk vinden; denk aan pizza, ijs, of patat, maar het blijven totaal verschillende wezens. Opgelegde genderneutraliteit is dus – ten dele – het ontkennen van die (biologische) verschillen. Wat mij met name opvalt is de samenstelling van de enthousiaste supporters van al dit gendergedram. De supporters bestaan uit mediahoeren, bekende Nederlanders en andere Deugridders. Ik heb nog niemand van Unicef, Amnesty of de Raad v/d Kinderbescherming danwel de GGD zich positief over deze waanzin horen uitlaten.

Ik heb de meest recente artikelen hier gecombineerd.

SK: Gendergedram met de GenderNazi’s.

Ik heb zelfs een open brief geschreven aan zowel Unicef als de GGD, maar kreeg daar – uiteraard – geen antwoord op.

Het RECHT Op Een Geslacht: Open Brief Aan GGD Jeugdgezondheidszorg, Unicef En De Raad v/d Kinderbescherming

Complexe vraagstukken als het recht op een geslacht – het recht om behandeld te worden als jongen of meisje – kun je namelijk beter overlaten aan een handjevol media Deugridders.

Het zou echt teveel gevraagd zijn als mensen die wel iets weten van de Conventie van de Rechten van het Kind zich hiermee bezig zouden houden. Daarnaast is het (helaas) onmogelijk dat iemand met enige kennis van ontwikkelingspsychologie zich hierover uitspreekt. Dergelijke specialisten blijken onvindbaar voor onze diverse, tolerante, inclusieve en vooral fact based media.

Als jij helemaal pro genderneutraliteit bent?

Dan kun jij laten zien hoe vreselijk jij Deugt met een hoofdletter D.

De kinderen (niet wilsbekwame personen) op wie we deze verlichte waanzin loslaten hebben helemaal niets te vertellen.

Genderneutraliteit heeft dan ook niets, maar dan ook helemaal niets te maken met enige gevoeligheid die we willen tonen richting trans- of meer androgyne mensen.

De Gender Blitzkrieg is een cultuuroorlog, die deels wordt uitgevochten over de hoofden van onze kinderen.

Je kunt meedoen, als je wilt.

Je mag dan aan de zijlijn staan juichen en applaudisseren.

Ik Deug

Vileine: Nieuwsflash: Britse kinderkleren worden genderneutraal.

De titel is direct misleidend.

Alle “Britse kinderkleren”?

Shaking No Emoticon

Het Britse warenhuis John Lewis heeft aangekondigd op korte termijn de labels ‘meisjes’ en ‘jongens’ van al hun kleren te zullen verwijderen. Ook wordt kinderkleding niet langer in twee verschillende delen van hun winkels verkocht. Hun huislijn wordt vanaf nu gelabeld als “Girls & Boys” of “Boys & Girls.”

Oh, alleen het warenhuis John Lewis?

Jurkjes ook voor jongens

John Lewis is een van de grootste ketens van warenhuizen in het Verenigd Koninkrijk, vergelijkbaar met de oude V&D. Met het besluit wil het warenhuis laten zien dat kleding – dus ook jurkjes – door jongens en meisjes gedragen kunnen worden. Daarnaast wordt er nog een ‘unisex’-lijn gelanceerd met kinderkleding met daarop afbeeldingen van dinosaurussen en ruimteschepen. Op de website is de verandering overigens nog niet doorgevoerd. Het hoofd van de afdeling kinderkleding gaf als toelichting dat de winkelketen ouders – en kinderen – simpelweg meer keuze wil bieden en stereotypes over mannen en vrouwen niet verder wil bevestigen. De actiegroep Let clothes be clothes, die al langer wil dat gendernormatieve kleding uit de Engelse winkelrekken verdwijnt, was erg blij met het besluit.

Hartstikke goed!

Wie zegt dat jij perse op kicksen moet voetballen?

Voetballen kun je ook doen met flatjes, of op leuke balletschoenen!

Nod Yes Icon

De meer waanzinnige mensen in Hollywood – zoals Angelina Jolie, die diverse kinderen “kocht” in het buitenland, of Will en Jada Pinkett Smith, die bij de sekte Scientology zijn aangesloten – laten inderdaad hun zoons rondlopen in “jurkjes” compleet met nagellak en eyeliner. Zowel Brad Pitt, als Angelina, als Will Smith, als Jada Pinkett Smith hebben hun middelbare school niet afgemaakt. Je kunt je afvragen of het echt zinvol is om de gedragingen van laagopgeleide, superrijke en extreem self absorbed mensen klakkeloos over te nemen.

‘Gekkenwerk’

Zoals verwacht waren niet alle Britten blij met de verandering. Op sociale media werd het besluit afgedaan als ‘indoctrinatie’, ‘gekkenwerk’ en ‘provocatief’. Ook werd het argument genoemd dat het percentage jonge transkinderen in het VK klein is en het besluit om rekening te houden met die groep dus onzinnig is. Toch gaat het niet alleen om transkinderen die zich door het nieuwe kledingbeleid prettiger kunnen voelen in de winkels. De vraag om genderneutrale kleding past in de trend van ‘genderneutraal opvoeden’ die vooral in Scandinavië populair is.

Oh, ehm hoe “populair” is dat in Scandinavië?

Ik heb daar namelijk – al jaren – een flinke hoeveelheid collega’s zitten; ik was zelfs een tijdje lang een Interim Directeur van een Zweeds software bedrijf en dit is de eerste keer dat ik er iets over hoor?

En als het zo “populair” is in Scandinavië?

Waarom wordt de kleding in deze Britse winkelketen dan genderneutraal?

Zoals ook de groep ‘Let clothes be clothes’ opmerkt, wordt door kinderkleding vaak ideeën versterkt over wat jongetjes zouden moeten doen en wat typisch gedrag voor is meisjes is. Op hun website verzamelde de actiegroep een aantal voorbeelden van jongenskleding waarop met teksten wordt verwezen naar rebels zijn, klieren, stout zijn en experimenteren. Omgekeerd staat er op de ‘meisjeskleding’ vaak een tekst die te maken heeft met knap en lief zijn.

Mijn dochter draagt – al jaren – t-shirts en truien met rebelse teksten erop?

Op het meest recente t-shirt staat een afbeelding van Wednesday Addams die vergif drinkt met de tekst: “I still live with my parents, I hate everyone”.

t-shirt

En daar eindigt de “nieuwsflash” dan ineens, even abrupt als ie begon.

Misschien kan iemand de feministen Islamisten van Vileine een keer iets uitleggen over “begin, midden, eind”?

Dat maakt het prettiger voor de lezer.

Of zouden ze John Lewis als adverteerder willen?

Share