Finally! SlimK1nd Is Moving Up In The World (Welkom Luxembourg!)

, , Comments Off on Finally! SlimK1nd Is Moving Up In The World (Welkom Luxembourg!)

Ik ben in topvorm.

Dit huis is fantastisch schoon, administratie is helemaal bij, het blog is schoon van spam, alle mails zijn beantwoord, ik lig voor op schema qua werk en we trekken vrij steady nu zo’n 600-800 lezers per dag.

Ongeveer de helft zijn nieuwe lezers en de andere helft zijn bestaande lezers.

Mensen lezen langer.

In de afgelopen paar maanden is de gemiddelde leestijd van zo’n drie (3) minuten naar vijf (5) minuten en een beetje gestegen.

Mensen bekijken zo’n 2-3 artikelen per keer.

Ik kan van de meeste (zo’n 70%) lezers niets zien.

Deze mensen gebruiken blokkers, of werken zelf via https.

De overige 30% kan ik wel het eea van zien.

Zo’n 18% van de lezers is 18-34 jaar, zo’n 20% is 35-44, zo’n 20% is 45-54 en zo’n 30% is 55 jaar en ouder.

Ik vind dat een hele nette spreiding.

Het is een hele eer om voor zoveel verschillende mensen te mogen schrijven.

Verreweg de meeste lezers komen uit Nederland (of lezen in Nederland is meer correct), maar we hebben een aantal fanatieke lezers in het buitenland.

Kijkje-keuken

Ik doe media critique. Ik doe tekst critique. Als media consument ben je vooral passief aan het consumeren (slechts heel soms kun je ergens commentaar achterlaten of reageren en dat vergt dan meestal meteen een lidmaatschap en login). Als je echt goed gaat kijken naar wat er op je vork zit, zul je zien dat hetgeen je wordt voorgeschoteld meestal niet te vreten is. SlimK1nd pakt het gerecht van de “chef” (de columnist/journalist), snijdt het in kleine stukjes en houdt het aan onze lezers voor: Heb je dit geroken? Heb je gezien hoe dit eruit ziet? Wil je dit echt eten?

Dankzij Web 2.0 hou ik de tekst tevens aan de “chef” voor: Heb jij dit gekookt? Heb je dit geroken? Dit is niet te vreten.

Je hoeft niet te gillen over de “policor media”, hun “bias”, hun “frame” of hun bronnen.

Als je de eigenlijke tekst van artikelen en opiniestukken heel sec bekijkt en de tekst echt letterlijk voor zichzelf laat spreken?

Dan kom je veelal de grootst mogelijke waanzin tegen.

SlimK1nd mengt en roert zich in the War on Language en the Culture War en dat gaat – sinds mei 2017 – errug goed.

Dankzij jullie.

Enige tijd geleden heb ik nieuwe lezers uit Hong Kong verwelkomt.

Ik vermoed dat dit ex-collega’s zijn; veel buitenlandse lezers zijn collega’s en ex-collega’s.

Vandaag heb ik heugelijk nieuws. SlimK1nd is moving up in the world. We hebben een better class of people gevonden. Meer upscale lezers.

stats-sept2017

Zie je?

Daar onderin?

taxes

Ik heb een ader van witte, hoogopgeleide, bijzonder vermogende baby boomer belastingontduikers in Luxembourg aangeboord!

Begrijp mij niet verkeerd. Belastingontduiking ende sjoemel is natuurlijk allemaal vreselijk. Het is slecht als bedrijven het doen en het is waardeloos als extreem rijke mensen het doen. Ikzelf wil echter ook zo weinig mogelijk belasting betalen, dus ik begrijp het wel. Als ik bijzonder vermogend was zou ik specialisten inhuren om zo min mogelijk belasting te betalen en yes, ik zou geld wegsluizen naar plekken waar de belasting er niet bij kan. Dat klinkt allemaal wat naar, maar het komt door persoonlijk trauma. Lang, lang geleden kreeg ik mijn eerste (dikke) bonus. Het was een gigantisch bedrag aan extra geld wat ik kreeg omdat ik allerlei targets had gehaald en gewoon een geweldige toegewijde employee was en zo. Ik moest 53,2 procent belasting betalen. Die modderfokkers kregen MEER dan ik?!??! Dat vind ik echt fokking waanzin. Het zou onmogelijk moeten zijn dat de fokking staat meer krijgt dan ik van mijn fokking arbeid. Ik heb de belastingdienst toen een lange brief gestuurd met een verzoek tot kwijtschelding. Mijn argument was dat dit mijn eerste echte bonus was en als ik daar op zo’n jonge leeftijd meteen meer dan de helft van in zou moeten leveren dan zou ik teneergeslagen worden en veel minder gemotiveerd zijn om nog eens zo’n dikke bonus te scoren. Ik heb ze toen tevens gewaarschuwd dat 52,3 % inpikken voor allerlei spanningen in mijn huwelijk zou zorgen. Van het netto geld wat er overbleef zou ik namelijk niet de helft aan mijn partner geven. Als zij er dan achter komt dat ik wel meer dan de helft aan de belastingdienst heb gegeven wordt ze natuurlijk gillend gek en jaloers. Er zijn al zoveel huwelijken die eindigen in echtscheiding, ik vond echt dat de belastingdienst hier een gebaar moest maken en iets moest doen uit coulance. Dat deden die modderfokkers natuurlijk niet. Ik kreeg zo’n fuck standaardbrief met afwijzing terug. Sindsdien vind ik de belastingdienst dus kut en superstom.

Ik ben erg blij met deze nieuwe lezers uit Luxembourg.

Het bewijst min of meer dat SlimK1nd geen radicaal haatblog is, want het wordt gelezen door degelijke, keurige, witte belastingontduikers; mensen die ook Quote lezen en Follow The Money en zo.

Zeg, baby boomers uit Luxembourg?

Wist je dat je donaties en giften kunt aftrekken van de belasting?

Jullie zwemmen in disposable cash.

Onderin zit een button: doneren.

Je kunt dan via Paypal volkomen veilig en encrypted een donatie doen.

Daar krijg je een net bewijsje van, een soort confirmatie mail met allerlei gegevens erop.

En dat bedrag trek je dan af van de belasting.

Het goede nieuws is: ik ben bereid tot sjoemel. Dus stel even je doneert 1000 euro om dit geweldige, inclusieve, diverse en vooral tolerante en inzichtvolle blog online te houden? Je laat mij dat weten via onze contactmail. Je doneert vervolgens 1000 euro. Ik stort dan de helft terug. En je trekt de volle mep van je belastingen af.

Overleg gerust even met je fiscalist.

En welkom in de wondere wereld van SlimK1nd.

Share