Feiten Vs. Fantasie: Lijmsnuiven Met Judith Sargentini

, , Comments Off on Feiten Vs. Fantasie: Lijmsnuiven Met Judith Sargentini

Geweldig!

Na alle #ophef over Jihadbruiden is er zo af en toe wel echt iets aan de hand.

We hadden enige maanden geleden natuurlijk die geradicaliseerde jongen die gewoon voor de lol dingen aan het filmen was bij een stadion waar een concert zou plaatsvinden… maar dit is vele malen leuker.

refugee-terror

Diverse veiligheidsdiensten waarschuwen al geruime tijd dat geflipte Jihadis meereizen met de vluchtelingenstroom richting Europa.

Met name Duitsland en Zweden krijgen een ware hel te verduren de aankomende jaren; zij hebben de meeste vluchtelingen opgenomen en veelal zonder echte background checks.

Even kennismaken?

Dit is Judith Sargentini.

judith-sargentini

Ze zit in een heule belangrijke EU anti-terrorisme Commissie, waar ze allemaal heule belangrijke EU dingen doet en zo.

Judith heeft een hele bijzondere (en energieneutrale red.) kristallen bol. Judith is van mening dat er helemaal geen Jihadis meereizen met de vluchtelingen. Sterker nog: ze noemde het “hysterie”.

judith-is-gek

“Geen greintje bewijs”.

Let’s empirically test that statement, shall we?

We gaan dan terug naar planeet aarde, waar feiten een hele vreemde rol spelen.

We beginnen voorzichtig met het Parool.

Parool: Syrische vluchteling uit Diemen vast om mensensmokkel.

“Mensensmokkel”?

Dat klinkt niet best.

Een 26-jarige Syrische vluchteling uit Diemen wordt ervan verdacht een andere Syrische vluchteling naar Nederland te hebben gesmokkeld. Dat heeft het Openbaar Ministerie vrijdag bekendgemaakt. De gesmokkelde man verblijft inmiddels in Wageningen en wordt verdacht van valsheid in geschrifte.

“Mensensmokkel”? Een (1) hele vluchteling? Hij heeft een goede vriend geprobeerd te helpen. Who can blame him? Het leven van een vluchteling in zo’n kamp is afschuwelijk.

Hij wilde vast gewoon iemand in nood helpen.

En dan komt het…

Mensensmokkel
De handlangers van de man uit Diemen – twee Syrische mannen van 23 en 26 jaar uit Bergen op Zoom en Arnhem – worden naast mensensmokkel ook verdacht van betrokkenheid bij terroristische misdrijven in Syrië.

Zij zouden in de periode tussen 2012 en 2015 hebben gevochten bij Jabhat al-Nusra, een terroristische organisatie die gelinkt is aan Al Qaida. Zij zijn in 2015 gezamenlijk naar Nederland gereisd.

De politie doet momenteel onderzoek naar hun in beslag genomen telefoons, chatberichten en foto’s waarop zij gewapend te zien zijn in het strijdgebied.

Er staat, met vette letters het woord “mensensmokkel” boven. Dat is dan ook de kop van het artikel. Het blijkt echter helemaal niet om mensensmokkel te gaan. Dit zijn Jihadis, die met de vluchtelingenstroom zijn meegereisd. Dit zijn oorlogsmisdadigers. Het Al-Nusra Front zijn beslist geen lieverdjes. Het is een terroristische organisatie.

Laten we eens kijken of er meer aan de hand is.

Dit is The Post Online.

TPO: Vier Syrische vluchtelingen opgepakt op verdenking van terrorisme en mensenhandel.

Vier?

Ik dacht alleen een vent in Diemen?

De politie heeft dinsdag vier Syrische vluchtelingen aangehouden in Bergen op Zoom, Arnhem, Diemen en Wageningen. Twee van hen van 23 en 26 jaar worden verdacht van betrokkenheid bij terroristische misdrijven in Syrië. Dat meldt het Openbaar Ministerie vrijdag. Samen met een derde verdachte van 26 jaar uit Diemen zijn zij vermoedelijk ook verantwoordelijk voor de smokkel van een even oude Syrische vluchteling naar Nederland. Deze man, die inmiddels in Wageningen verblijft, wordt verdacht van valsheid in geschrift.

Ja, ik tel er ook vier.

Nod Yes Icon

Gevochten bij Jabhat al-Nusra
De verdachten uit Bergen op Zoom en Arnhem zouden in de periode 2012-2015 hebben gevochten bij Jabhat al-Nusra, een terroristische organisatie die gelinkt is aan Al Qaida . De twee zijn in 2015 gezamenlijk naar Nederland gereisd.

De politie doet onderzoek naar hun in beslag genomen telefoons, chatberichten en foto’s waarop zij gewapend te zien zijn in het strijdgebied. Beiden kwamen in de zomer van 2017 in beeld door informatie van de AIVD. Op een toenmalig woonadres van een van de mannen in Oosterhout werd een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.

Oh het Parool was die hennepkwekerij vergeten te melden!

Wat sneu.

Jihadis zijn reuze vroom en slaan graag vrouwen als ze een korte broek aan hebben of zo of een grote mond hebben. Dat moet allemaal van Allah. Seks, alcohol, drugs, muziek, plezier. Vrijwel alles is echt hartstikke verboten. Drugs verbouwen en verkopen voor de Heilige Oorlog vormt echter – al decennialang – geen enkel probleem. De Mujahedeen groeiden opium in de jaren ’80 en daar werd heroine van gemaakt in laboratoria rondom de Pakistaanse grens. Hezbollah groeide hash en opium in de Bekaa vallei in Libanon.

En dan deze jongens dus.

Het feit dat ze zo snel wiet wisten te verbouwen laat ergens zien hoe goed hun integratie is verlopen, niet?

Onze knuffel Riff-activist bleek overigens ook een grote drugsdealer.

Breaking News: Gezinshereniging – Vader Jesse Klaver Blijkt SJW Activist Voor Hervormingen Riff-Regio

Gesmokkelde vluchteling via Kreta naar Nederland
Bij de verdachte in Arnhem is deze week vier kilo hennep in beslag genomen. De gesmokkelde vluchteling kwam in oktober 2017 naar Nederland op een vlucht vanuit Kreta. Hij reisde op naam van de verdachte uit Arnhem.

Nog meer drugs.

Goed zo!

En hij ehm… kwam vanuit Kreta.

“Geen greintje bewijs”, huh?

sargentini-snuift-lijm

Deze “vluchtelingen” zijn dus eigenlijk: wiet verbouwers, drugsdealers, fraudeurs, belastingontduikers, mensensmokkelaars en terroristen.

Sneu.

Straks geven ze al die tolerante, diverse en hardwerkende vluchtelingen in de bijstand een slechte naam.

Share