Ewout v/d Berg Is De Allerdomste Kutlul In HEEL Amsterdam Nieuw West!

, , 1 Comment

Aan het begin van het nieuwe schooljaar moet er altijd een artikel verschijnen wat het bijzonder religieus onderwijs de grond in trapt.

Dit jaar was geen uitzondering.

Roel Braeken, Adjunct Directeur (en Deugridder) van de holistische, tolerante, diverse en vooral inclusieve Slootermeerschool schreef enige dagen geleden een artikel voor het Parool waarin hij van wal stak tegen het bijzonder religieus onderwijs. Deugridder Roel wist ons te vertellen dat “religieus onderwijs haaks staat op diversiteit”. Ik moest daar nogal om lachen. We horen en lezen nu al een paar jaar dat “religieuze tolerantie” (het knuffelen van de regressieve Moslims en evenzo regressieve Christenen) een onderdeel is van “diversiteit vieren”. Religie is hartstikke tof en cool en hip en leuk en modern en een uiting van je identiteit. Roel denkt daar niet anders over. Alleen het bijzonder religieuze onderwijs vormt een probleem. Dat argument slaat natuurlijk als een lul op een drumstel. Als religie een uiting is van “diversiteit”, als we dat zelfs moeten “vieren”, dan is religieus onderwijs per definitie dus ook een uiting van “diversiteit”. Beide zijn nogal onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Na Roel’s seditious artikel klommen twee gekken op het dak van de nieuwe Salafistische middelbare school in A’dam West.

Ze wilden “demonstreren” tegen het oprukkende Salafisme.

salafism

Dat is een groot probleem in Amsterdam.

Volgens de NCTV en de AIVD zijn ongeveer de helft van de Marokkaanse gebedshuizen “overgenomen” door Salafisten.

De mensen die deze gebedshuizen bezoeken zijn daar natuurlijk zelf bij.

Dit gebeurde niet terwijl ze lagen te slapen.

Wij mogen Salafisme dan allemaal hartstikke doodeng vinden; de Moslims in Amsterdam denken daar meetbaar en duidelijk heel anders over.

Sinds 11 september 2001 maken we een wereldwijde Muslim religious revival mee.

Religieuze mensen worden niet “gematigder”; ze worden meer vroom, puriteins en conservatief.

Dat betekent meer religieus onderwijs en dat onderwijs wordt strikter en conservatiever.

Deze nieuwe Salafistische middelbare school is daar een goed voorbeeld van.

De school zelf is waardeloos.

Je kunt er hier meer over lezen.

madrassa-logo

SK: Breaking News: Amsterdam Nieuw West Krijgt Een Madrassa Voor Kindermishandeling!

De “demonstratie” – twee gekken met een spanboek die een tijdje op het dak aan het gillen waren – stelde niet zoveel voor.

Onze diverse, tolerante, inclusieve en vooral fact based media vond deze hate crime echter een prima manier om weer eens wat parity te scheppen.

Als je gaat kijken naar de cijfers dan kom je op zo’n 32 duizend Islamitische terroristische aanslagen sinds 11 september 2001, verspreid over meer dan 40 landen.

We praten over honderden duizenden slachtoffers.

Landen als Afghanistan, Nigeria, Pakistan, Sudan, Iraq en Syria zijn volledig verwoest door Islamitisch terrorisme.

Europa wordt nu – al jaren – geteisterd door een reeks gruwelijke Islamitische terroristische aanslagen.

Als gevolg daarvan krijgen meer en meer mensen een gezonde hekel aan “de Islam”.

Da’s natuurlijk lullig voor Moslims, want er zijn zat vreselijk leuke Moslims die stoned in de coffeeshop zitten en echt geen vlieg kwaad doen.

Onze media doet dus – al jaren – verwoede pogingen om die afkeer, die hekel aan de Islam te framen als “Islamofobie” (een niet bestaande ziekte waar nog nooit iemand voor behandeld is) en alle kritiek op de Islam en Moslims – hoe flauw, redelijk of terecht ook – is een soort van hate crime. Het NRC heeft op een gegeven moment zelfs een artikel gepubliceerd wat volledig gewijd was aan “Islamofobie”, maar helaas kon men vrijwel geen voorbeelden noemen van die “Islamofobie” en enige hate crimes kon men ook al niet vinden.

SK: Propaganda, Censuur En Waanbeelden Met Moslims, Het NRC En Toef Jaeger.

Toen er dan eindelijk een gek met een wit bestelbusje een stel Moslims kapot reed in de UK was de media dan ook dolgelukkig.

Zie je wel!

Terrorisme heeft niets met Islam te maken!

Terrorisme heb je overal zoals ehm… nou eh… Breivik natuurlijk en die (ene) gek met dat bestelbusje.

Daarna besteedde de media dagenlang aandacht aan alle vreselijke angstgevoelens waar Moslims dagelijks mee rondlopen vanwege al die seculiere terroristische dreiging.

Zijn gebedshuizen wel veilig? Zijn Imams wel veilig? Kun jij wel veilig met je hoofddoek en je henna handen de metro in?

Zowel in de UK als hier in Nederland besloten inclusieve en tolerante Deugridders hele domme mensen om in een kring rondom een Moskee te gaan staan.

Als een soort levend human shield. 

Zolang wij hier staan?

Durft niemand een aanslag tegen deze Moskee te plegen.

(De kans dat het gebeurt is statistisch verwaarloosbaar, dus reuze dapper en principieel van jullie red.)

Een dergelijke actie stelt natuurlijk geen ruk voor. Je wilt vooral laten zien hoe vreselijk jij Deugt met een hoofdletter D. Als je echt een Moskee wilt beschermen? Dan zou ik een Shia of een Sufi Moskee proberen in Pakistan. Die worden namelijk wel geregeld het slachtoffer van terroristische aanslagen door Salafistische Moslims. De Dappere Deugridder gaat daar natuurlijk niet als levend human shield voor de deur staan want dat is veul te gevaarlijk. En mocht iemand hier in Nederland ooit wat nare woorden richting zo’n levende human shield kring roepen? Dan zullen dat soort Deugridders meteen gaan huilen en proberen aangifte te doen van hate speech.

Zodra bekend werd dat er twee (2) gekken op het dak van de Madrassa van Amsterdam Nieuw West aan het gillen waren werd de media (opnieuw) dolgelukkig.

Zo was het gebouw “bezet”, de school was “bezet” en politie rukte dan ook uit met man en macht.

En opnieuw die vragen: Neemt het “geweld” tegen Moslims toe? Zijn Moslims wel veilig?

Twee (2) hele demonstranten op een dak is namelijk een “bezetting” en daar heb je (minimaal) negen (9) politieauto’s en twintig (20) politiemensen voor nodig.

Bij een “bezetting” denk ik aan hele andere dingen.

Als ik de school was had ik niks gedaan. Ik was ijs gaan halen voor al het personeel (er waren geen leerlingen in het gebouw want er was die dag geen les) en daarna was ik vertrokken met al het personeel. Deur op slot, aju, veel plezier vannacht en zie maar dat je van dat dak af komt. De hele nacht op dat koude dak, zonder koffie, zonder toilet en bovenal zonder aandacht? 

Als Moslims een aanslag plegen ergens in Europa dan gaan mensen vreselijk aan de hashtags online met kaarsjes en vlaggetjes en stoepkrijt.

De gruwelijke beelden, straten vol lijken, overal politieauto’s en mannen in uniform met zware wapens gevolgd door de rouwporno zorgt ervoor dat veel mensen een nog grotere hekel aan de Islam krijgen. Er gaan dan ook al geruime tijd stemmen in de media op om terreuraanslagen niet, of minder te rapporteren want de (boze red.) burger moet beschermd worden tegen onwelvallige feiten. Islam is een religie van vrede. Terrorisme heeft niets met Islam te maken. En nee, er was dus helemaal geen zoveelste aanslag in een hele leuk stad waar jij ooit met Ymke toen die leuke stedentrip naartoe hebt gemaakt.

Het probleem is duidelijk: er zijn teveel Islamitische terreur aanslagen.

Veel. Te. Veel.

Het idee is dus om de die te bagatelliseren: een keukentrapje is gevaarlijker, er gaan veel mensen dood aan kanker dan aan terreur en vroeger had je de IRA en die waren ook heus heel stom hoor!

Tegelijkertijd moet je bij die sporadische “aanslag” tegen Moslims vreseluk overdreven reageren alsof de wereld vergaat en geen Moslim meer de deur uit durft zonder kogelvrij vest.

Incidenteel: als jij bacon richting een Moskee gooit, al is het maar 1 enkel plakje bacon?

Dan is dat een “aanslag”.

Tactical Bacon

SK: Je Hoofd Koel Houden Is Heel Lastig In Die Warmte Met Zo’n Hoofddoek.

Het bestuur van de Madrassa in Amsterdam West bestaat uit openlijke ISIS aanhangers. Deze mensen willen geen democratie, geen diversiteit, vrouwen hebben geen rechten en alle Joden, homo’s en ongelovigen moeten dood. Allemaal. Kindbruidjes zijn niet alleen okay maar ook hartstikke leuk en je mag er zoveel trouwen verkrachten en misbruiken als je wilt. Hun vorige school werd gesloten omdat het onderwijs waardeloos was, er werd gesjoemeld met geld, resultaten, you name it. Een groot aantal kinderen liep gigantische leerachterstanden op.

Ze zijn nu echter het slachtoffer geworden van een “aanslag”, ze zijn nu victims van anti Moslim “geweld”, hun geweldige Madrassa vol divers en multicultureel “onderwijs” kreeg te maken met “haat” en “intolerantie” en uiteraard “racisme” (want Moslims zijn een ras red.)

Dus wat doe je dan?

Parool: Solidariteitsactie voor islamitische school.

Ja. Het. Staat. Er. Echt.

Solidariteit met ... ISIS?

Buurtbewoners organiseren woensdagochtend een solidariteitsactie voor het Cornelius Haga Lyceum, de islamitische school waar radicalen maandag als protest op het dak klommen.

Opgelet: de mensen op het dak – twee gillende jongens met twee heule spandoeken – zijn “radicalen” en het staat in het Parool, dus dan is het zo.

De school zelf, het bestuur, de ouders die hun kinderen daarheen sturen om les indoctrinatie te krijgen uit 1 enkel sprookjesboek uit de 7e eeuw?

Dat zijn geen radicalen.

Shaking No Emoticon

Met de actie wil de buurt laten zien dat leerlingen en docenten gesteund worden. Vanaf 08.00 uur zullen mensen zich voor de school verzamelen. “We willen laten zien dat mensen met bivakmutsen niet namens de buurt of namens de stad spreken,” zegt initiatiefnemer en buurtbewoner Ewout van de Berg.

Zeg ehm Ewout, prachtig natuurlijk al die “solidariteit” met ISIS, reuze leuk maar eh… zou jij willen dat je dochter gaat daten met zo’n leuke “leerling” van dat lyceum?

Ze kan zich dan bekeren, ‘r naam veranderen en babies gaan baren vanaf een jaar of twaalf (12) al?

(Dan wordt je heel jong Opa en kun je nog allemaal dingen doen met je kleinkind, zoals ehm… potenrammen en samen bomgordels maken red.)

Van de Berg schrijft in een persbericht: ‘Extreem-rechts gaat alsmaar verder met haatzaaien tegen moslims, migranten en vluchtelingen en richt haar pijlen steeds meer op kinderen. We mogen dit niet accepteren en willen een signaal afgeven dat moslims bij Amsterdam horen en hier welkom zijn.’

Naast buurtbewoners wordt de actie ook bijgewoond door antiracisten en socialisten, zo laat de organisatie weten. De actie wordt ondersteund door Comité 21 Maart, de stichting die in Amsterdam demonstraties tegen racisme organiseert en waar van de Berg ook bij betrokken is.

Even opletten weer: hele jonge kinderen vergiftigen met deze regressieve ideologie heeft Ewout de Deugridder geen enkel probleem mee. De vorige school die deze ISIS club runde werd een drama, de school werd gesloten en al die kinderen (waar Ewout zich zo druk om maakt) liepen dikke achterstanden op die sommigen (volgens Simone Kukenheim) nog steeds aan het inhalen zijn. Het Ministerie van Onderwijs en de Gemeente Amsterdam willen deze fuck school niet, omdat het zo’n bende is en zo haaks staat op onze democratische verworvenheden. Daarnaast waren er geen lessen en hadden deze extreem rechtse radicale terroristen fascisten nazi’s – die gek genoeg niet op een terreurlijst van de AIVD staan – juist een dag uitgekozen dat er nog geen lessen zouden zijn. Op hun Twitter account waren ze daar dan ook vrij helder over. We willen die kinderen niet stressen, er waren geen lessen, maar helaas hadden een aantal personeelsleden hun eigen kinderen meegenomen voor een dagje bezoek.

Ewout wil echter Deugen met een hoofdletter D en als hij daarvoor moet wegkijken terwijl een paar honderd tieners een opleiding indoctrinatie krijgen die vrijwel zeker garandeert dat je later nergens een stageplek of baan kunt krijgen? Dan is dat prima. Denk je eens in: je solliciteert ergens en je vult in: gestudeerd in een Madrassa in Pakistan, daarna weapons training in Afghanistan. Daar zitten werkgevers op te wachten?

De “anti racisten” en “socialisten” zijn net zo knettergek. Klaarblijkelijk is kritiek op Salafisme, een club die een teringhekel heeft aan alles en iedereen die niet (voldoende) Salafistisch is, een prima reden om eens lekker te Deugen met een hoofdletter D. De vele homo’s en ongelovigen in Amsterdam West, die zich terecht beledigd, gekwetst en soms zelfs bedreigd voelen door Salafisten? Die kunnen de pleuris krijgen. We hebben een knuffel minderheid gevonden, een school die niemand, maar dan ook niemand wil, zelfs de reguliere Islamitische scholen in Amsterdam Nieuw West niet, verdient “onze” steun en solidariteit.

Fuck die arme kinderen die daar vergiftigd gaan worden.

Psychologische kindermishandeling is namelijk vreselijk “links”.

De organisatie van de actie vindt het niet kloppen dat verschillende media het over ‘betogers’ hebben. Volgens hen zou ‘fascisten’ een toepasselijkere term zijn.

Facisten, zei je?

God Bless Hitler

Ook vinden zij het onterecht dat er in de berichtgeving over het onderwerp steeds de nadruk wordt gelegd op de stroeve totstandkoming van de school. ‘Ze bagatelliseren hiermee het terroriseren van islamitische kinderen,’ valt op de Facebookpagina van het evenement te lezen.

Toe maar.

Als een wilde, dronken meute van Antifa’s heel Hamburg afbreekt?

Dan is dat een demonstratie slash betoging.

Als twee gillende gekken een dak beklimmen met twee spandoeken?

Dan is dat “het terroriseren van Islamitische kinderen”.

Nod Yes Icon

En dat kunnen we ook meten. De beelden na deze terreurdaad waren dan ook schokkend en stuitend. Overal bloed, hele gebouw kapot en aan gruzelementen, Islamitische kinderlijkjes op het schoolplein en in de gangen. En natuurlijk overal zwaailichten en gemaskerde commando’s met zware wapens. Alle vlaggen op alle overheidsgebouwen gingen halfstok en het Paleis op de Dam werd verlicht in de kleuren van ISIS.

isis-flag

Morgen worden tijdens een speciale bijeenkomst op Plein ’40-’45 (waar honderd duizend mensen worden verwacht) alle namen van de slachtoffers opgelezen in het Nederlands en in het Arabisch.

Hoeveel mensen op de actie afkomen is onduidelijk. “We hebben dit idee maandag redelijk spontaan bedacht,” zegt van de Berg. “Maar een aantal van ons zal er zeker staan met bloemen voor de docenten en leerlingen en borden met steunbetuigingen.”

Bloemen… en steun… voor ISIS en het Salafisme.

En daarmee…. wint Ewout de Deugridder de bokaal voor…..

De allerdomste kutlul in heul Amsterdam Nieuw West.

Gefeliciteerd Ewout, ook namens Abu Bakr Al Baghdadi.

Oh en ehm… Ewout?

Kijk je een beetje uit met bloemen geven aan vrouwelijke docenten?

Die kun je herkennen aan de grote zwarte tent waar ze in rondwaggelen.

Het ligt ehm… “cultureel” heel gevoelig, die ehm… meiden mogen geen bloemen aanpakken van witte Kafirs want die zijn onrein en moeten allemaal naar de hel.

We willen geen nieuwe “incidenten”, goed?

Dit stadsdeel kent al zoveel etnische spanningen.

Share