Een Geweldig Rapport (The OLVG Rockstar Treatment)

, , Comments Off on Een Geweldig Rapport (The OLVG Rockstar Treatment)

Ik heb …

NOG NOOIT…

zoiets meegemaakt.

Van parkeergarage, lift, naar radiologie, foto’s maken en uitslag?

Ongeveer 12-15 minuten.

WTF

Yea, ik verzin het niet.

De kleine kabouter maakte gisteren op school na de pauze een doodsmak, enkel zwaar beschadigd. School deed “diagnostiek” en kwam tot de conclusie: “Er is niks aan de hand”. Kind kreeg geen ijs, geen koud water, geen paracetamol en kwam dus gebroken thuis met vreselijke pijn. Na heel veel ijs en paracetamol viel ze vroeg in slaap. Ik ben vandaag met ‘r naar het ziekenhuis geweest. Gelukkig niks gebroken, maar…

Zware kneuzing en inwendige bloeding.

Wachten met zwachtelen tot de zwelling weg gaat.

Krukken en drie weken onder de pannen.

Als het gebroken was had ze haar hele zomervakantie verknald.

De krukken leken mij onnodig. We hebben een handige stoel op wieltjes en ze gaat toch alleen maar de hele dag op die zitzak voor de televisie hangen en vooral dingen bestellen en zeuren en commanderen. Uiteraard wel gezwachteld en met ‘r been omhoog. Maar…. ze gaat geen meter bewegen, tot ze naar toilet, bed of douche moet. Die krukken worden nergens voor gebruikt. Ze is van plan met ‘r krukken te gaan douchen. “Voor de kick, Papa”.

Ik verwachtte mijn hele middag depressief wachtend in het ziekenhuis te verdoen.

Ik heb zelf (vanaf kinds af aan) en nu met mijn dochter, daar diverse keren uuuuuuurenlang zitten wachten, op vanalles.

Dit was ongelofelijk supersnel en geweldige lieve mensen.

Ik zei tegen die arts: “Wij krijgen de rockstar treatment”.

"Een beetje wel", zei ie.

Daarna was er meer goed nieuws.

Een geweldig rapport vol verbetering.

En een prima advies voor de middelbare school.

Ik weet dat het nog vroeg in de middag is… maar dat moet gevierd worden.

Share