“Diversiteit Vieren” In Amsterdam (Met De Salafisten Van De Stopera)

, , Comments Off on “Diversiteit Vieren” In Amsterdam (Met De Salafisten Van De Stopera)

Ik wilde hier eerder over schrijven, maar ik had helaas geen tijd.

Het is niet best gesteld met Amsterdam. Bijna de helft van de Marokkaanse moskeeën is “overgenomen” door Salafisten. Aan de UvA bleek een Jihadi “wetenschapper” “onderzoek” te doen naar Jihadi bruidjes. Veel scholen in West, Noord en Oost zijn dicht tijdens Islamitische feestdagen. In diezelfde stadsdelen – West, Noord en Oost – zijn speciale, zogenaamde “anti-radicalisatie” teams van de Gemeente Amsterdam “aan het werk” met allerlei leuke projecten om met name jonge, doorgeflipte Moslims, minder doorgeflipt te maken. Vooralsnog blijven enige meetbare effecten of resultaten uit.

Anti-radicalisatie is een wat schimmig vakgebied.

Net als “terrorisme”.

Ook daar werpen allerlei imbecielen zich op al experts.

radicalization-bomb

Elsevier: Schimmige (PvdA-)praktijken rond deradicalisering Amsterdam.

De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) heeft een van zijn belangrijkste adviseurs met een schorsing naar huis gestuurd. Naar haar handel en wandel doet het Openbaar Ministerie onderzoek. De adviseur wordt verdacht van vriendjespolitiek en declaratiefraude.

Ik had er al wat aandacht aan besteed.

Nu komen corruptie en fraude wel vaker voor. Bijzonder is in dit geval, dat de betrokken ambtenaar op een voor de burgemeester cruciaal beleidsonderdeel – het tegengaan van radicaliseren van moslims – al vele jaren diens rechterhand is. Volgens De Telegraaf zou de geschorste ambtenaar (ook) een man met wie zij een relatie heeft of heeft gehad hebben ingehuurd.

Ja, ook haar man is een graaier.

Saadia a. T. (ook PvdA-lid) werkt sinds augustus 2006 bij de gemeente en had blijkens haar eigen LinkedIn-account toen tot taak: ‘Het opzetten van een werkend meld- en adviespunt radicalisering’ en verder onder meer ook ‘signalen uit de stad vertalen naar de gemeentelijke organisatie’. In de volgende jaren zou ze twee keer promotie maken, zodat ze twee jaar geleden ‘programmamanager radicalisering en polarisatie’ werd.

Moslims zijn hele bijzondere mensen!

Zo gaat Munire Munisa, een religieuze gek en kampioen slachtoffer politics uit Amsterdam, de rechten van de LHBT community beschermen als bestuurder bij het COC.

Munire zal de rechten van de LHBT community veelal moeten beschermen juist tegen die Moslims die alle homo’s dood willen, maar dat vond niemand een conflict of interest.

Bij ‘deradicalisering’ moet je vooral radicale Moslims inhuren met gitzwarte Taliban hoofddoeken, want die weten er het meeste van.

Die radicale Moslims beschermen ons dan tegen weer andere radicale Moslims.

Snapt u wel?

Het thema radicalisering werd na de moord op Theo van Gogh in 2004 een centraal thema in heel Nederland, maar zeker in Amsterdam. Daar was burgemeester Job Cohen (PvdA) in 2001 aangetreden als burgemeester, onder het zelfgekozen motto dat hij ‘de boel bij elkaar’ wilde houden. Al snel bleek dat Cohen een grote rol voor ogen had voor de religie, in het bijzonder de islam, in het bij elkaar houden. Openlijk of in het geniep werden (soms grote) bedragen uitgetrokken voor de bouw of exploitatie van moskeeën. De angst voor de radicalisering van moslims gaf landelijk, maar zeker ook in Amsterdam, extra ruim baan aan islamitische voorlieden die prat gingen op hun gematigdheid en op hun bereidheid om het extremisme in eigen kring in de gaten te houden. Dat ging niet voor niets.

Dank u wel Burgemeester Cohen!

(Ook namens de beveiligers in en rondom het Anne Frank Huis red.)

Zo beloofden twee moskeeën in de Amsterdamse wijk De Baarsjes dat ze extremisme zouden melden, maar eisten – en kregen – in ruil een Meldpunt Moslimdiscriminatie dat tevens fungeerde als een icoon van moslimachterstelling. Het meldpunt werd overigens na enkele jaren vanwege gebrek aan belangstelling opgeheven.

Awwww… werd de Islamofobie hotline geen succes?

Wat sneu.

islamophobia

Islamofobie is de enige fobie waar nog nooit iemand voor behandeld is.

De psychiatrische wetenschappen zijn ook niet bezig met de ontwikkeling van enige behandeling.

Ahmed Marcouch ruilde ook uit. De toenmalige stadsdeelburgemeester van de wijk Slotervaart (PvdA) stelde zichzelf voor als gematigde remedie tegen radicalisering en kreeg daarbij de volle steun van Cohen, plaatselijk PvdA-leider Lodewijk Asscher en van Lillianne Ploumen, op dat moment PvdA-voorvrouw in Amsterdam-West.

Dit is dezelfde Ahmed Marcouch die gezinnen uit hun huis wil gooien als hun kinderen problemen / overlast veroorzaken.

Hij klinkt dan heel fors en strikt tegenover de Moslims van Amsterdam.

"Pas je aan, want anders!"

Maar ondertussen bouwt ie moskeeën, met geld uit de Golfstaten.

Marcouch is een stiekeme Islamist.

Onder Marcouch regime in stadsdeel Slotervaart verrezen daar al gauw twee nieuwe moskeeën, de één betaald door Golfstaten (‘Blauwe Moskee’) en na verloop van tijd gerund door ‘jongerenimam’ Yassin Elforkani. De andere moskee was de ‘Poldermoskee’, gerund door Mohammed Cheppih en naar diens zeggen – en bevestigd door Marcouch – bedoeld ‘als wapen tegen radicalisering’. Bij de oprichting van beide moskeeën was stadsdeelburgemeester Marcouch nauw betrokken, met als bijzonderheid dat zijn broer Moussa Marcouch een tijdlang penningmeester was van de Nederlandse tak van de Moslimbroederschap, die de Blauwe Moskee had zullen exploiteren.

En z'n broer hoort bij de Muslim Brotherhood.

Mohammed Cheppih van de Poldermoskee was toen al een bekende radicale prediker –opgeleid in Saoedi-Arabië – die onder meer bekeringsreizen naar Saoedi-Arabië organiseerde. Toen hij zijn Poldermoskee in het stadsdeel van Marcouch vestigde, profileerde Cheppih zich plotseling als expert op het gebied van ‘de-radicalisering’. Hij richtte een eigen bureautje op, ‘Academica Islamica’, dat opdrachten kreeg van… het stadsdeel Slotervaart, van stadsdeelburgemeester Marcouch. Wat die opdrachten hebben opgeleverd is onduidelijk. De Poldermoskee is al lang failliet.

Dat geld werd vast hartstikke goed besteed, joh!

“Diversiteit vieren” kost nu eenmaal veel geld.

En bij de Gemeente Amsterdam is iedereen gelijk: ook de Salafisten zijn graaiers.

Cheppih was al die tijd veel op de tv te zien, net als ‘jongerenimam’ Yassin Elforkani – die van de Blauwe Moskee in Slotervaart. Net als Cheppih had – en heeft – Elforkani een adviesbureau dat overheden adviseert als ze meer willen weten van slecht toegankelijke gemeenschappen – lees: moslims, Marokkanen in het bijzonder –, ‘radicalisering’ willen tegengaan en ‘verbinding’ teweeg willen brengen.

Ik las laatst een goed stuk over verbinden.

Daarmee zijn we ook weer terug bij de geschorste topambtenaar Saadia van het Amsterdamse stadhuis. Want zij gaf nogal wat klussen weg op het gebied van radicalisering en Syriëgangers en had ook zelf nauwe contacten met moskeeën en islamitische voorlieden. Volgens De Telegraaf was er in de Amsterdamse politiek al eerder ongenoegen over de geheimzinnigheid waarmee dat radicaliseringsprogramma omgeven zou zijn. ‘Financiële verantwoording is er nauwelijks’.

Natuurlijk niet!

Saadia de Salafist, is een ranzige graaier.

Wat wel bekend is, is dat de geschorste topambtenaar klussen verstrekte aan het bureau Vizea, van voorheen ‘jongerenimam’ Yassin Elforkani. Of Elforkani wel zo zuiver op de graat is of toch meer met de Moslimbroederschap van doen heeft – of had – dan hij wil erkennen is al langere tijd onderwerp van discussie. Voor de gemeente Amsterdam was het in ieder geval geen reden om hem niet aan het werk te zetten. Elforkani, tevens actief PvdA-lid, was of is trouwens een favoriet van demissionair integratieminister en PvdA-leider Lodewijk Asscher.

Goed idee!

Geef die geflipte Salafisten een grote zak met geld.

Krijgen ze er een gratis bomgordel bij, of moeten ze die zelf aanschaffen?

Zo komen we dan bij Fatima Elatik, ook van de PvdA, voorheen Amsterdams raadslid en tot drie jaar geleden stadsdeelburgemeester in Amsterdam-Oost. Elatik is, maar dat kan natuurlijk toeval zijn, een oude bekende van Ahmed Marcouch, die ze rond de eeuwwisseling had leren kennen op een islamcursus, verzorgd door diens broer Moussa Marcouch (die van de Moslimbroederschap).

Ze is tevens een soort “diversiteitsconsultant” voor Politie tegen een giga salaris.

Fatima is – al jarenlang – een absolute top graaier.

En ze ging naar een leuke Islam “campus”; dat klinkt reuze goed.

Ze leren je daar hoe je de cockpitdeur van vliegtuigen open krijgt.

En bidden en kindbruidjes en Paradijs en zo.

Nod Yes Icon

Fatima Elatik heeft zo haar eigen besognes met de islam. Ze had het niet-doorgaan van een opera over de jeugdige bruid van de profeet Mohammed al eens publiekelijk toegejuicht. En ook stelde stadsdeelburgemeester Elatik een ‘projectleider vervreemding en polarisatie’ aan, in de persoon van Mohamed Azahaf. Het was nogal opmerkelijk dat uitgerekend deze Azahaf door Elatik werd aangezocht – en nog wel voor deze functie. Hij had namelijk eerder zowel de terreuraanslagen van Al Qaida als de moord op Theo van Gogh toegejuicht.

You have got to be fucking shiting me?!??

Islam / No More Lies

Dit word zoveel leuker.

Na de 11e september 2001 zei Azahaf op internet: ‘Ik gun de Amerikanen de straf van Allah, want dat is wat ze verdienen.’ En na de moord op Van Gogh op 2 november 2004 schreef Azahaf: ‘Joepie, wat ben ik vandaag vrolijk, nog twee te gaan’. Azahaf had graag gezien dat ook Ayaan Hirsi Ali en Geert Wilders waren vermoord. Want: ‘Uiteindelijk zullen alle vijanden van de islam vernietigd worden’. Deze man mocht van Elatik met geld van het stadsdeel campagne voeren tegen ‘verrechtsing’. Het geld kwam uit het potje ‘cohesie’.

Ja, het staat er echt.

Fatima Elatik, zo’n zogenaamde “aangepaste” en “moderne” Moslim, blijkt allerlei gemeenschapsgelden richting doodenge, geflipte Salafisten te sluizen.

Fatima Elatik was – in ieder geval tot begin deze maand – de belangrijkste adviseur van de hoogste baas van de Amsterdamse politie, Pieter-Jaap Aalbersberg, op het gebied van ‘diversiteit’. Als zodanig adviseerde zij volgens Aalbersberg – maar zelf ontkent ze dat – de invoering van hoofddoeken bij de politie. Dat zou helpen om een betere ‘afspiegeling’ bij de politie te krijgen, zo heette het.

Die Fatima!

Die is een ware Islamiserings machine!

Geef die vrouw een bomgordel!

(En geld voor de taxi naar het Rijksmuseum red.)

De Telegraaf meldt dat er sprake is van een nauwe relatie tussen Fatima Elatik en de nu geschorste Amsterdamse topambtenaar Saadia a. T. Saadia wordt ‘de beste vriendin’ van Elatik genoemd. Des te opvallender: Mounir Dadi, echtgenoot van Elatik, is sinds 2014 als ‘senior adviseur radicalisering’ collega en ondergeschikte van Saadia a. T. bij de gemeente.

Wat leuk!

Dus die jongen kreeg, ondanks z’n achternaam en komaf, gewoon een topbaan bij de Gemeente?

Hij hoefde niet anoniem te solliciteren, of zoiets?

Boft hij even!

Als u meer te weten wilt komen over Saadia de Salafistische Graaier?

Ziehier:

GeenStijl: Foute PvdA-Marokkanen in 020 besturen de stad.

Share