Dieper In Het Woud Van Toezicht (De Jeugdkruisvaarder Nader Beschermd)

, , 1 Comment

We zijn nog steeds bezig met Jeugdrecht: verweer in stappen.

Ik ben nu een sloridge zes (6) keer (x) in acht (8) jaar tijd vals beschuldigd van kindermishandeling. Ik heb tevens een hele hoop geleerd over etnisch-religieuse intolerantie. Ik blijk ook al enige jaren “lid van een drugskartel“. Mijn Slimme Gemeente is vreselijk veel slimmer aan het werken. Ik ben dan ook niets dan integere, rationele, bevlogen professionals tegengekomen.

We gaan hier stap 4 (klagen bij de vreselijk onafhankelijk klachten-commissie) en stap 6 (Tuchtrecht, Stichting Kwaliteitsregister Jeugdzorg) combineren.

Toen de Flinke Kantoormeid mij vals beschuldigde van kindermishandeling en die valse melding deed way back in 2015, heb ik natuurlijk meteen geklaagd bij politie. Je kunt dat doen via een online klachten-formulier. Je kunt daar aangeven dat je digitaal (email) wilt corresponderen. Men reageerde vrij snel. Men had navraag gedaan en helaas…

Nee.

Ik mocht niet klagen over de Flinke Kantoormeid.

De reden was vrij eenvoudig.

"Ze werkt niet voor ons, ze werkt voor Jeugdzorg".

Haar email-adres is dan ook apestaartje jee bee er aa punt en el (@jbra.nl).

Denied Logo

Dit was iets wat Veilig Thuis ook direct opviel. De “zorg”melding zou dan zogenaamd komen van “de zedenpolitie”, maar de persoon die de “melding” deed bleek helemaal geeneens van “de zedenpolitie” te zijn? Wat een verwarring allemaal. Men plakte toen veiligheidshalve wat waarschuwingsstickers op de “melding”. (De melding bleek totale nonsens en geen basis te hebben in enige empirisch waarneembare realiteit).

Maar klagen bij Politie?

Nee.

Ze werkt niet voor ons (politie).

Shaking No Emoticon

Daarna ben ik verder dat donkere woud van toezichthouders ingetrokken en heb een bemiddeling bij het SKJ geprobeerd. De Madam van de Overschiestraat vond dat helemaal niks. Naast haar kledingkeuze, leugens en gehakkel vond ik het een vreemde strategie om “de client” te bedreigen tijdens de bemiddeling. Het feit dat ik in het gelijk gesteld was door de Nationale Ombudsman Team Jeugd vond ze ook al niet leuk.

Ik heb toen proviand ingeslagen, batterijen, pleisters, een groot mes, blikvoer en zo’n camping kooksetje… en ben nog dieper dat enge woud van toezicht ingetrokken.

Als je Jeugdkruisvaarders wilt bevechten moet je er wat voor over hebben.

Het SKJ heeft een kantoor in Bilthoven. Er waren daar 2 hoorzittingen gepland. Eentje voor de Madam van de Overschiestraat en eentje samen met Mevrouw Boxneuker en Mevrouw Nietjes. Er zit een vreselijk leuk Italiaans restaurant in Bilthoven. De hoorzittingen waren ‘s middags gepland dus ik vroeg de kleine kabouter of ze zin had in een dagje Bilthoven gevolgd door pizza en ijs en laat naar huis met de trein.

Mama Mia Pizza

Het SKJ wilde vervolgens weten of ik zogenaamde “toehoorders” zou meenemen naar die hoorzitting.

Nou ehm nee... ik neem de kleine kabouter mee.
Ze is vrij mondig en allerminst te spreken over alle "hulp" tot nu toe.
Dus ze komt mee om te klagen.

Nee.

Vieze kutburger, met je vieze kutrechten.

Nee.

Artikel 12 van de Conventie van de Rechten van het Kind bestaat ook in Bilthoven niet.

Nee.

De kleine kabouter is niet welkom in Bilthoven.

Nee.

Stichting Kwaliteitsregister Jeugdzorg wil haar niet zien of horen.

De reden?

De voorzitter (een naamloos persoon) kwam met een juweeltje.

"Dat is schadelijk voor haar toekomstige relaties".

Relaties met wie?

De zoveelste Jeugdkruisvaarder met een kristallen bol.

En ook deez kan de toekomst voorspellen !!!

Yay!

Crystal Ball

 

(Ik wil trouwens wel weten met wie mijn kleine meid later zoal gaat daten, dus ik moet die voorzitter eens spreken, dan kan ik mij een beetje voorbereiden op het ergste.)

Ik heb toen uitgelegd dat als mijn dochter daar niet welkom is?

Dan kom ik ook niet.

Prima.

Dan niet.

Stomme kutburger, met je stomme kut-shawl.

De Madam van de Overschiestraat levert dan een “verweerschrift” in waar zij opnieuw een heilige is. Een echte professional. Niets dan perfect werk geleverd (=overlast, belediging, bedreiging, intimidatie, dossiervervalsing, een valse melding, liegen tegen toezichthouders en sabotage van een vertrouwelijk Ombudsmanonderzoek red.).

Ze zou het zo weer doen.

Really?
How about volgend jaar, rond mijn verjaardag?

Ze legt dan verder uit dat zij eigenlijk helemaal niets verkeerd gedaan heeft want…

“Ik deed de melding gebaseerd op wat er bij de zedenpolitie bekend is”.

Bij de zedenpolitie bekend is....
Over mij?
Oh spannond !!!!
Ik ben een misschien wel een vrouwensmokkelaar, of pooier.

Huilen Icon

Maar goed… zelfs onder dit soort omstandigheden?

"Het kind" (slachtoffer) en "de klager" (vader, 
2e slachtoffer) hoeven niet aanwezig te zijn.
Da's niet belangrijk voor het SKJ.

Shaking No Emoticon

De 2e hoorzitting met Mevrouw Boxneuker en Mevrouw Nietjes is uitgesteld tot volgend jaar.

Dark Woods

Okay.

Dieper dat woud in dus.

Ik heb netjes een nieuw klachten-formulier bij Politie ingevuld (online). Die arme mensen hebben het echter vreselijk druk met de Kerst voor de deur. Ik heb derhalve met ze afgesproken dat we de procedure dan volgend jaar oppakken. Ik heb inmiddels een leuke brief gekregen (die kan ik niet lezen, dus ik ga een nette digitale kopie vragen). In de brief (mijn ex las ‘m op) wordt uitgelegd dat ik doorgestuurd ga worden naar “Juridische Zaken”. Er is namelijk vastgesteld dat ik “eigenlijk helemaal geen klachten heb”?

“U wilt gewoon informatie”.

Oh. Dat?
Is wat ik wil?
Cool. Thanks for setting me straight.
Ik dacht dat ik iets heel anders wilde.

Tijd om een kampvuur te maken en in de slaapzak te kruipen.

Morgen hebben we een flinke trek voor de boeg.

CampFire Icon

Er is nu bijna een jaar verstreken sinds de valse “melding” door de Flinke Kantoormeid, dus da’s een mooie gelegenheid om eens te gaan klagen bij de vreselijk onafhankelijke klachten-commissie van Jeugdzorg. Na wat heen ende weer gemail (niet gmail red.) kwam de voorzitter (diezelfde bejaarde meneer) al snel tot een besluit.

Nee.

Shaking No Emoticon

Stomme kutburger. Met je vieze kut-shawl.

De voorzitter heeft “vastgesteld” dat de Madam van de Overschiestraat “gedetacheerd” was bij Politie.

En omdat ze bij Politie “gedetacheerd” was, moet je bij Politie klagen.

Dat klinkt best aardig.

Het is echter totale lulkoek.

Bullshit Icon

Ik ken de reglementen en bepalingen omtrent de KC van Jeugdzorg toevallig.

Daar staat niets in over detachering.

En zelfs als ze gedetacheerd is?

Dan wordt ze niet plotseling een politievrouw, die onder de gedragscode, de klachtenregelingen… en het toezicht van politie-personeel valt. Bovendien moet politie-personeel een coopertest ondergaan. Dat is twaalf (12) minuten (m) echt afzien. De Madam van de Overschiestraat weegt honderd-en-vijftig (150) kilo (kg). Die krijgt dat niet eens voor elkaar in twaalf (12) uur (u).

Shaking No Emoticon

Maar nogmaals: de voorzitter is een bejaarde meneer… en ik ben een hele vervelende kutburger.

Met een kut-shawl.

Let’s recap.

Een bewezen valse, foutieve “melding” van kindermishandeling staat nu meer dan een jaar “op papier”.

De vijfde (5e), valse, foutieve "melding" in een reeks van zes (6).

Klagen bij Politie kan niet.

Klagen bij Jeugdzorg mag niet.

En ook bij het SKJ zijn kinderen niet welkom in de kantine.

Ik word een beetje moe van dat woud van toezicht.

Bat upsidedown

Ik vond 2016 een heel bijzonder jaar.

Het jaar waarin ik in het gelijk gesteld wordt door de Nationale Ombudsman Team Jeugd, word ik…

... bedreigd tijdens een bemiddeling
... weer vals beschuldigd van kindermishandeling 
(door de zoveelste etnisch-religieuse Jeugdkruisvaarder)
en bedreigd door de Regio Directeur van de RvdK, Mw. Hester Korver...

Wat een rechtstaat niet?
Wij boffen maar!

Volgend jaar doe ik dan: 1.) een hoorzitting bij het SKJ, 2.) de uitslag van twee tuchtprocedures bij het SKJ 3.) een klachten procedure bij Politie 4.) een klachten-procedure bij de RvdK en 5.) iets met de Ombudsman (Gemeentelijk en Nationaal). En ik doe dit allemaal voor dingen die nu – al jarenlang – bewezen onjuist zijn.

Hiking Trail

Wij kunnen geen fout doen.
Wat wij op papier zetten is waar.

En belangrijker:

Ik zou het zo weer doen.

Ik stel voor dat we afsluiten met Robert Frost.

The woods are lovely,
dark and deep
But I have promises to keep
And miles to go
Before I sleep.
Update: 25-12-2016

De onderzoekster van de Gemeentelijke Ombudsman had nog nipt voor de vakantie gereageerd.

We gaan volgend jaar inderdaad op bezoek bij de RvdK en JBRA.

Fijn samen dossier lezen.

Het idee is enige misdadige, kwetsende, onjuiste zaken te laten verwijderen.

Volgens de Ombudsman moeten de Jeugdkruisvaarders hun aantijgingen namelijk kunnen “staven”.

Dat wordt huilen en stoepkrijt.

Want dat kunnen ze niet.

Shaking No Emoticon

Share