Death Of A Centerfold (Ancilla v/d Leest Verlaat De Piratenpartij)

, , Comments Off on Death Of A Centerfold (Ancilla v/d Leest Verlaat De Piratenpartij)

Linde sorry…  Ancilla v/d Leest stapt op als lijsttrekker en “aanspreekpunt” van de Piratenpartij.

Dit is goed nieuws.

Ancilla en ik konden het slecht met elkaar vinden.

Jan Dijkgraaf, onze eigen GeenPeil lijsttrekker, stapte ook netjes op na een dramatisch en zeer teleurstellend resultaat.

Zo hoort dat, vind ik.

Ancilla neemt afscheid in stijl… met uitdagende grammatica.

MEDIUM: Vertrek bij de Piratenpartij.

Het “Engels” is helemaal schrijnend.

Dit is mijn take op dit alles.

De Piratenpartij is een prima club. Digital, modern, progressief, rationeel. Ik kan mij prima vinden in hun partijprogramma, voorstellen, plannen, wensen. Ik had aanvankelijk weinig problemen met de keuze voor lijsttrekker. Ik was toen nog geen lid, maar “aanhanger” (denk ik). Ik gaf Mw. v/d Leest het voordeel van de twijfel en dacht dat ze oprecht en serieus bezig was met de partij, politiek etc. Haar media optredens en communicatie lieten veel te wensen over. Naar mijn bescheiden mening was het “Ancilla Does Politics”. Haar gedrag, de Diva die de partij wel even kwam redden van zichzelf? Het was erbarmelijk.

Diverse Piraten verlieten de partij na rare incidenten en/of conflicten met Linde Ancilla.

Van de “oude garde” bleef niets over.

Media/communicatie mensen haakten af.

En lieve Piraten, ze werkt godverdomme voor Brunel!??!

Kennen jullie dat leuke bedrijf een beetje?

Bad Food Icon

Jelle de Graaf schreef enige weken geleden al een prima stuk.

PPNL: Jelle de Graaf over de toekomst van de Piratenpartij.

Mijn grootse bezwaren waren: 1.) Ancilla 2.) Teveel gelul over auteursrecht 3.) Niet kritisch genoeg richting Brussel 4.) Niet voldoende goddeloos (het is een partij van nullen en enen, yes?).

Slechter scoren in de digitale hoofdstad van dit land is inderdaad rampzalig.

Ik wens de Piratenpartij veel sterkte.

Ik hoop dat ze “de boel” op de rails krijgen.

Succes.

Share