De Walter Wallet

, , Comments Off on De Walter Wallet

U denkt dat moet The Walter Wallet zijn? Nee, gek genoeg niet. Het is een genuine Nederlands product.

Vandaag gaan we verder met SlimK1nd Lifestyle, towards a more healthy and wholesome you!

Ik had vroeger wel een bankpas, maar ik mocht ‘m niet gebruiken van mijn echtgenote. Zij had beide bankpassen in haar portemonnee, in haar handtas. Ik kreeg dagelijks een handje kleingeld mee, voor lunch, sigaretten, whatever. Vanaf 2003 als wij uit elkaar gaan moet ik dan ineens mijn eigen passen gaan beheren en dat is een absolute ramp, want ik heb er een hele rits: bankpas, ID kaart, verzekeringspas, GVB pas. en ga zo maar door.

Ik hanteerde eerst een “los in je zak” systeem. Ik zocht dagelijks uit welke passen ik die dag nodig had en nam die los mee. Met “zak” bedoel ik hier binnenzak van mijn jas.

Dat systeem ging geregeld mis, dus ik kocht zo’n handig mapje, leer, op de markt, en deed daar al mijn passen in.

Dat mapje was natuurlijk geen leer en in dat mapje zaten van die plastic hoesjes waar die passen in gepriegeld moesten worden en die plastic hoesjes gingen vrij rap stuk en dan donderen je passen eruit.

Daarna schafte ik een nieuw mapje aan, waar een navul ding in kon. De plastic hoesjes kon je los kopen. Als er eentje stuk gaat, koop je een heel nieuw setje en die hoesjes stop je dan in je mapje.

De hoesjes gaan echter vaak stuk.

Waar we dus over praten is ieder jaar een nieuw mapje kopen, of ieder jaar een navul ding met hoesjes kopen.

Dat is onwerkbaar.

Introducing…. de Walter Wallet.

Zoals je op hun website kunt zien heb je allerlei soorten. Je hebt de plastic variant, die is 15 euri’s en komt in allerlei kleuren. En dan heb je de meer duurzame variant, in aluminium en die bevat tevens een RFID blocker. Ik heb de alu variant aangeschaft, want die is wat steviger. We zijn ‘m nu een paar weken aan het gebruiken en ik ben er heel tevreden over. Ik moet nog wel wat pielen met mijn pasjes. Voor echte quick access pak je namelijk de voorste of achterste pas dus die wissel ik nog weleens, afhankelijk van wat ik nodig heb. Dat gleufje voor cash is leuk, maar gebruik ik bijna nooit. Ik heb zelden cash nodig en als ik dat nodig heb dan zit dat in mijn broekzak.

 

Share