De Voordeur Van Thierry Baudet (I Told You So!)

, , Comments Off on De Voordeur Van Thierry Baudet (I Told You So!)

Ik ben geniaal!

(Sorry, maar dat moest ik even kwijt red.)

Enige tijd geleden schreef ik een open brief aan Anne Fleur Dekker.

Let met name even op de openingsparagraaf.

عيد التضحية: Open Brief Aan Anne Fleur Dekker

Ik heb Anne Fleur al eens eerder weggezet als een soort stalker in een paar leuke podcasts over “Allard” het grachtengordeldier.

Allard werd zogenaamd “bedreigd” door Anne Fleur en haar “aanhangers” en moest echt onderduiken en zijn stulpje op de gracht enige tijd verlaten.

De openingsparagraaf is een soort closure van dat hele gebeuren.

De podcasts vindt je onder podcast bovenin.

threat

Thierry Baudet is – op dit moment – Neerlandsch meest verguisde politicus. Allerlei vreselijk “linkse” Deugmensen hebben een afschuwelijke hekel aan hem. Men heeft uiteraard ook een hekel aan zijn partij, het succes van die partij, het “gedachtegoed” en Theo Hiddema, maar de echt felle kritiek richt zich vooral op Thierry Baudet persoonlijk. Zo is Baudet een “verkrachter” en een “vrouwenhater”, maar meestal een “fascist” of een “nazi” of een “neonazi”. Ik stel voor dat u eens een blik werpt op de Thierry Baudet VerkrachtingsMonitor op dit blog. Enige maanden geleden deed ik een Google check. Er bestonden toen zo’n 7600 zoekresultaten voor “Thierry Baudet+verkrachting”. Enige tijd later waren dat er 38 duizend en weer enige tijd later – de laatste update  – waren dat er 44 duizend.

Het is vrij bijzonder want Thierry Baudet heeft niemand verkracht.

Dit zijn de resultaten voor ‘Thierry Baudet+fascist”.

google-baudet-fascist

Ik ben zelf bijzonder anti-autoritair ingesteld. Ik kan slecht tegen (domme) regels. Vroeger was dat allemaal nog erger want toen was ik jong en dom. Toen ik met een jaar of 17 begon te daten vonden mijn ouders dat ik op een bepaalde tijd thuis moest zijn en veilig binnen en zo. Dat vond ik uiteraard allemaal “fascistisch”. Een meer strikte conrector op mijn middelbare school legde mij een keer uit dat je – “zelfs met indrukwekkende cijfers zoals jij, meneer SlimK1nd – gewoon wel echt iedere les aanwezig moest zijn (en niet alleen de lessen die ik leuk vond). Ik legde hem toen uit dat ik dat vreselijk “fascistisch” vond.

Ik schrijf beroepsmatig, al jaren. Het giga bedrijf waar ik voor werk kent een zogenaamd “Standards Department”. Daar werken mensen die de communicatie standaarden van het bedrijf bewaken en handhaven. Documenten die buiten de deur gelezen worden, zogenaamde client facing documenten (met lappen en lappen tekst) worden – voor publicatie – altijd gecheckt door deze mensen. (Daarna wordt alles nog eens nagelopen door Legal). Het is een vreselijk proces. Je werkt een paar weken/maanden aan zo’n groot document en daarna krijg je wekenlang gesteggel met deze mensen over punten, komma’s en woordkeuze. Schrijven kunnen ze niet bijzonder goed, maar ze kennen de standaarden uit hun hoofd en dat wordt dus wekenlang gezeik.

Ik noem die mensen – al jaren – de taalfascisten.

Het is natuurlijk reuze leuk om (zo af en toe red.) heel erg anti-autoritair te doen en iemand een “fascist” te noemen als geintje.

Als je het echter dagelijks tegen je gericht wordt – zoals bij Thierry Baudet – kan dat verstrekkende gevolgen hebben.

Ik heb – op dit blog – al eens voorspeld dat Baudet beveiliging nodig zou hebben en binnenkort – net als Wilders – alleen nog met zo’n cordon beveiligers en een kogelvrij vest de straat over kan.

Thierry Baudet is – net als “Allard” – een grachtengordeldier.

Dat… en de openingsparagraaf van mijn open brief aan Anne Fleur Dekker… maken mij geniaal.

Leest u even mee?

Parool: Woning Thierry Baudet in Amsterdam beklad.

Precies zoals ik had voorspeld.

Met roze verf is op zijn voordeur in de binnenstad een anarchistisch teken en het vrouwensymbool gekalkt. In een verklaring op de links-activistische website Indymedia wordt gesproken van een ‘traktatie’ die is achtergelaten in de brievenbus van Baudet. Wat dat precies is en wie er überhaupt achter het front schuilgaat is volkomen onduidelijk. De onbekende afzender noemt zich op Indymedia ‘Radicaal Anarchistisch Feministisch Front’ en zegt te protesteren tegen ‘het verderfelijke gedachtegoed van Baudet’.

En toen was de lol er een beetje vanaf.

Ook ik weet waar Thierry Baudet woont. Hij deed ooit een interview vanuit z’n huis en we zien ‘m dan tevens voor z’n deur staan babbelen. Ik ken Amsterdam, ik ken dat stuk gracht, ik weet dus waar dat is. Ik voel geen enkele behoefte om langs die arme jongen z’n huis te gaan. Hij is de hele godganse dag een publiek figuur, dus ik kan mij levendig voorstellen dat je dan thuis, in je eigen huis, vooral met (fokking red.) rust gelaten wil worden. Als je dus ernstige problemen en/of bezwaren hebt tegen al dat “verderfelijke gedachtegoed” kun je een mooi spandoek maken en dan bij het partijkantoor van FvD of een locatie waar hij als spreker zal optreden gaan staan. Je mag dan inderdaad allerlei mooie symbolen op dat spanboek kalken en heel hard gillen en schreeuwen over van alles. Ik vind alleen dat je ver bij die jongen z’n huis vandaan moet blijven.

Het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front… het RAFF?

Wat een kutnaam!

Een clubje FemiNazi’s hebben “actie” ondernomen!

Indrukwekkend.

feminazi-flag

Collega’s van Baudet in de Tweede Kamer hebben geen goed woord over voor de actie. ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers noemt die “vreselijk” en “buitengewoon kwalijk”. Hij en PVV-voorman Geert Wilders hopen dat de politie er een serieuze zaak van maakt en de daders weet op te sporen. Wilders vindt “dat je met je fikken af moet blijven van huizen en andere persoonlijke eigendommen”, ook als je het niet met iemand eens bent. “Je moet dit nooit accepteren en hier hard tegen optreden.” CDA-Kamerlid Harry van der Molen spreekt van een “on-Nederlandse” actie. “In dit land bestrijden we elkaar met woorden.” Ook VVD-Kamerlid Malik Azmani noemt de bekladding verwerpelijk. Hij brengt in herinnering dat “je meningen bestrijdt met meningen”.

Wiens schuld is dit?

Nou dat RAFF natuurlijk, maar toch zeker ook “de media”.

Al die tien duizenden artikelen in die zoekresultaten met “fascist” en “verkrachter” leiden dus tot dit soort dingen.

Meer labiele, emo en vaak hysterische mensen willen alleen maar dingen zien en horen die ze leuk vinden.

Mark Zuckerberg stelde ooit dat the ultimate goal of Facebook is to show the least objectionable content possible.

Dat is natuurlijk absolute waanzin want dit leven bestaat grotendeels uit objectionable content. Mark is pas Papa geworden, met zo’n kleine baby. Die baby echter wordt een kleuter en dan krijgen ze zo’n roze glitter fase en dan volgt er tienermuziek. Als vader bestaat je leven dan uitsluitend uit objectionable content. Dat moet Mark nog leren.

Mark kent z’n “publiek” wel goed. Het enige “publiek” wat namelijk telt zijn de labiele, emo, hysterische Deugridders die gaan huilen bij scheldwoorden, tieten, sarcasme, wrange grappen, kritiek op migranten, bitterballen, kritiek op de Islam, of het woordje “kut” (want dat mag alleen Youp van ‘t Hek gebruiken). Deze deugende drammers gaan meteen uit hun plaat zodra ze iets zien, horen of lezen wat ze niet bevalt.

In veel mindere mate maak ik dat nu zelf mee. Mijn eindeloze gezeik over de Jeugdkruisvaarders van Amsterdam heeft er toe geleid dat ik nu – “uiterst integer” – onderzocht wordt door Het Hoog Risico Team van de Raad v/d Kinderbescherming. Na al mijn gezeik, het winnen van vier rechtszaken, een vernietigend Ombudsmanrapport, het winnen van 2 tuchtcollege zaken en een hele rits ontslagen, gaat men nu een casus proberen te maken dat mijn gezeik niet alleen vreselijk “kwetsend” is voor alle huilende Jeugdkruisvaarders; het is tevens schadelijk voor mijn dochter – die er geen ruk van weet of leest.

Het is volkomen logisch dat dit gebeurt. Ik heb namelijk ook nog eens afschuwelijke kritiek gehad op de etnisch-religieuze identity politics van de Jeugdkruisvaarders en dan worden ze extra emo, extra labiel, extra hysterisch en hebben bergen en bergen stoepkrijt nodig en een confrontatievrije ruimte.

Je zult zien dat het RAFF ook uit dit soort mensen bestaat: emo, labiel en hysterisch en vooral gillen en stampvoeten als iets je niet bevalt.

Na lang gillen wordt een X percentage van dit soort mensen boos en gaat in een soort “ik pik het niet meer”-modus.

En dan wordt het gevaarlijk.

Je kunt dan namelijk doodgeschoten worden, zoals Theo van Gogh, of Pim Fortuyn.

Je kunt met de dood bedreigd worden zoals Geert Wilders.

Je hele stad kan afgebroken worden zoals gebeurde in Hamburg.

En soms… komen dit soort gekken dus naar je voordeur.

Met name van lezers die het blog niet leuk vinden krijg je dat dan ook altijd als eerste naar je hoofd geslingerd: “Zet even je naam eronder”.

Mijn naam staat eronder.

Mijn artiestennaam,

Ik wil namelijk beslist geen labiele, emo en/of hysterische mensen aan mijn voordeur.

En ik gok dat onze buren dat ook niet willen.

Voor Thierry Baudet is het te laat.

Hij en z’n voordeur blijven nu een doelwit.

Online zullen tal van Deugridders vreselijk “gniffelen” omdat ze dit soort labiele, emo en hysterische uitingen van onvrede reuze leuk vinden.

Het is dan ook maar goed dat Dhr. Baudet geen kinderen heeft.

Anders kreeg ie het Hoog Risico Team van de Raad v/d Kinderbescherming achter zich aan.

 

SlimK1nd wenst Thierry Baudet veel sterkte.

 Wist u trouwens dat een aantal vriendinnen van Ellen Deckwitz op zelfverdediging is gegaan omdat ze zo bang zijn van Thierry Baudet?

Ranidaphobia Met Ellen Deckwitz

Share