De Tweede Verjaardag Verpest (Verregaand Sadisme Bij Politie En Veilig Thuis)

, , 2 Comments

Onze meer vaste lezers weten dat ik een jeugdrecht activist ben.

Ik heb een hardvochtige teringhekel aan de Jeugdkruisvaarders van Amsterdam.

Deze mensen zijn allemaal gillend, schuimbekkend gek.

Kruisvaarder Logo

In 2015 vond “De Flinke Kantoormeid” het nodig om mij vals te beschuldigen van kindermishandeling. Dat was de vijfde keer (5x) dat ik vals beschuldigd werd. Het systeem heet: “Kill the messenger”. Als iemand dingen te melden hebt die je niet leuk vindt? Als iemand brutaal doet, of vervelend of klaagt? Dan beschuldig je diegene gewoon van kindermishandeling en dan houdt ie z’n bek wel dicht. De Flinke Kantoormeid kreeg glorieus ongelijk en dat vond ze natuurlijk niet leuk dus bedreigde ze mij tijdens een bemiddeling met een nieuwe melding. Daarna ben ik nog diverse malen bedreigd door ambtenaren van de Gemeente A’dam. “Hou je grote bek dicht, want anders doen we een ‘melding'”. Het maakt allemaal weinig indruk op mij. Veel later tijdens een tuchtcollege procedure beweerde De Flinke Kantoormeid ineens dat zij de “melding” helemaal niet had gedaan, dat hadden haar “collega’s van politie” gedaan. De namen van die collega’s mogen we helaas niet weten en tijdens het geheime “overleg” wat zij met politie voerde werden – gek genoeg – geen aantekeningen gemaakt. Hoe deze valse “melding” tot stand is gekomen zullen we dus nooit weten. Complexe dingen als “kindermishandeling” waar je “100% zeker” van bent kun je het beste niet documenteren. Anders volgen er allemaal juridische procedures en zo. Gewoon een beetje rondkloten met je telefoontje in een achterkamertje is verreweg de beste manier om tot beschuldigingen en “meldingen” te komen.

De “melding” was zorgvuldig getimed. De Flinke Kantoormeid wachtte netjes drie (3) volle weken zodat ze haar “melding” precies op mijn dochter’s 10e verjaardag kon doen. Dergelijk sadisme… het verpesten van de verjaardag van een onschuldig 10 jarig kind, is vrij normaal voor de Jeugdkruisvaarders van Amsterdam. Het is een hele enge, zieke sekte-achtige club van veelal etnisch-religieuse zeloten die vooral bezig zijn met hun eigen fantasie en alle empirisch waarneembare feiten negeren. Een echte Jeugdkruisvaarder houdt zich bezig met geloof in de eigen waanzin. U kunt er heel veel meer over lezen in de sectie [ #62 ] – bovenin.

Na de valse “melding” heb ik de Jeugdkruisvaarders van Amsterdam een uitgebreide mail gestuurd en daarin wat prangende vragen gesteld over hun waanzin en verregaande sadisme. Ik stelde voor dat ze de bij de volgende beschuldiging zich zouden richten op vaderdag, of moederdag of de verjaardagen van mijzelf en mijn ex. Een nieuwe valse “melding” zou dan precies moeten samenvallen op  onze verjaardagen. Als we namelijk echt sadistisch en ziek gaan doen, dan moet je wel doorzetten, vinnik.

Dat is vorige week gelukt.

Twee dagen voor mijn ex ‘r verjaardag hebben de zieke sadisten van politie en Veilig Thuis een nieuwe foutieve en valse “melding” in elkaar gedraaid.

We kregen meteen huisbezoek van een Jeugdkruisvaarder.

Deze ziet eruit als een reusachtige tuinkabouter.

Een gigantische, ronde, kale vleesberg met een enorme witte baard tot aan z’n buik.

Garden Gnome

Hij zou de ideale medewerker zijn om de Kerstman te spelen tijdens de Kerst het winterfeest. Kerst mag je niet meer zeggen want dat is een symbool van witte dominantie en racisme. Ramadan blijft wel gewoon Ramadan. Als je namelijk “vastenmaand” zegt? Dan ben je een vieze racistische Islamofoob.

Mijn ex en ik hebben de reusachtige tuinkabouter te woord gestaan.

Zij noemde hem een “geitenwollensokken gek”, ik noemde hem “een schender van privacy en burgerrechten”. Als altijd mogen we de eigenlijke “melding” niet lezen. Anders kunnen we namelijk verweer voeren en in de Iraanse omgeving die “jeugdrecht” heet is men doods- en doodsbenauwd voor ouders die hun rechten kennen en verweer willen voeren. We gaan dus weer wat leuke procedures voeren. We hebben formele klachten ingediend bij politie. Dat gaat weken duren. En we hebben formele klachten ingediend bij de Jeugdkruisvaarders van Veilig Thuis. Na die klachtenprocedures sturen we het zwikkie op naar de Ombudsman (die kent mij al red.) en daarna dan een letselschadeprocedure. Ik zal uitgebreid verslag doen van die procedures.

We gaan weer eens de strijd aan met de Jeugdkruisvaarders van Amsterdam.

Knight Helmet

Ik heb er reuze veel zin in.

Wij willen politie en de Jeugdkruisvaarders van Amsterdam hartelijk bedanken voor hun verregaande sadisme.

Het verpesten van niet een (1), maar twee (2) verjaardagen is heel bijzonder.

Eerst verpest je de verjaardag van een onschuldig 10 jarig kind in 2015.

En conform mijn sarcastische verzoek, verpest je dan in 2017 de verjaardag van iemand die kampt met gezondheidsproblemen.

Mijn ex gaf hem haar geboortedatum?

De modderfokking zeloot merkte het niet eens.

Hij was nogal gefocust op z’n hele A4-tje.

Op dat A4-tje staat dan die eigenlijke, valse, foutieve en geheime “melding”.

Na 9 jaar juridische strijd tellen de A4’tjes vol verzinsels nog altijd veul zwaarder dan enige empirisch waarneembare feiten.

Echte Holy Warriors hebben altijd gelijk.

Hou dit blog dus in de gaten… want ik ga beginnen met het publiceren van namen, contact-details en foto’s van de Jeugdkruisvaarders van Amsterdam. Ik ben deze incompetente zeloten namelijk al geruime tijd zat. Die publicatie zal leiden tot heel veel huilen en stoepkrijt. De Jeugdkruisvaarders van Amsterdam zijn namelijk extreem gevoelige, broze mensjes die meteen hysterisch worden als iemand iets lelijks over ze zegt. Ik ga een hele hoop lelijke dingen zeggen. Dat betekent dreigbrieven, bedreigingen per telefoon en uiteraard dreigen met juridische stappen. Dat kan mij allemaal geen ene kut schelen. Ditmaal is men een klein beetje te ver gegaan. Ik ga de situatie lekker escaleren. Ik heb de Jeugdkruisvaarders van Amsterdam een uitgebreid schrijven doen toekomen. Ik heb ze allemaal geadviseerd een plaswekker te kopen.

Dit model is het beste.

Plaswekker

Wel wat duurder, maar je koopt dan ook kwaliteit.

We hopen dat – met name nieuwe lezers en followers – eens een duik willen nemen in de Jeugdrecht sectie bovenin.

Je zult versteld staan.

De heksenjacht loopt nu 9 jaar, dit is het 10e jaar. Ik ben deze mensen nu aan het verslaan op vrije glorieuze wijze sinds pakkumbeet 2009 zo’n beetje. Ondanks het feit dat men nu 9 jaar lang structureel en stelselmatig ongelijk krijgt, ondanks het feit dat we alle procedures voortdurend “winnen”, ondanks het feit dat we reeds tweemaal door een Ombudsman in het gelijk gesteld zijn, ondanks het feit dat er meer dan 10 mensen ziek, zwak, misselijk werden, ontslag kregen of vrijwillig vertrokken? Ondanks dat alles gaat de heksenjacht door.

Dat noem je persecutie.

Persecution

Gelukkig kennen politie en de Jeugdkruisvaarders de geboorte data van mijn ouders niet.

Anders hadden ze volgend jaar de verjaardagen van Opa en Oma kunnen verpesten.

En dat vinden kleinkinderen altijd erg leuk.

Zeg, als je willens en wetens eerst de verjaardag van een kind verpest en dan enige tijd later de verjaardag van de moeder van dat kind verpest?

Is dat kindermishandeling, huiselijk geweld, of is dat beide?

Deze is voor jullie Jeugdkruisvaarders!

Fuck You

Share
 

2 Responses

 1. Antoinette

  August 25, 2017 4:55 pm

  Ik volg je al een tijdje via twitter en heb dus al wel eens wat van je gelezen. Vanmiddag eens lekker gaan zitten voor dit verhaal en ik kan je zeggen dat ik nu al reikhalzend uitkijk naar de volgende aflevering van dit feuilleton. Kan ik ergens een vinkje zetten zodat ik bij een nieuwe publicatie automatisch een “pling” krijg?

  • RvC

   August 26, 2017 1:46 am

   In dit geval heb je mazzel; er is inderdaad reeds een deel II van dit verhaal. Dat kun je hier vinden: Deel II
   Als je de Jeugdkruistocht leuk vindt, dan adviseer ik je de sectie #62 bovenin eens te lezen, daar staan ze allemaal op volgorde. Het idee is dat die combinatie artikelen uiteindelijk gebundeld gaan worden als boek.

Comments are closed.