De Piratenpartij, Het Deugmeisje En Haar Foute Caribische Vriendje (Warning: Bevat Privacygevoelige Informatie)

, , 1 Comment

Dag lieve lezers.

Wij hadden gisteren een klein hiatus.

Ik ben iemand met een sterke drang naar zelfmedelijden.

Als ik mij zielig voel ga ik altijd eten en alcohol drinken.

Dat is mijn coping mechanism.

Gisteren was ik dus grotendeels offline films aan het kijken met ijskoud bier en lekker eten.

Ik voel mij nu vooral zwaar en rond.

Dit is een update nav de leuke nieuwe reeks bedreigingen richting mijn arme, lieve kind.

De Piratenpartij Nederland is een wespennest. Er woedt (zo blijkt) een bittere strijd tussen een factie “Amsterdammers” en de rest van de kalende ICT’ers. De provinciale Piraten zaten braaf met Kleenex thuis op hun zolder te rukken op foto’s van Ancilla, ze deden hartstikke goed werk. Die vervelende arrogante stedelingen echter? Die deden niks. Dus die vieze hoopgeleide wittte cisgender heterosexuele overlegpapa’s uit Amsterdam? Die moeten kapot! De Piratenpartij Nederland heeft daarom privacygevoelige informatie over mij gelekt. Dit is de tweede keer dat dit gebeurt en beide keren door dezelfde “club”: kalende ICT Kleenex rukkers uit de Polder. Deze groep dappere, digitale warriors worden aangevoerd door Floor Drost en Wim van Den Dool. Via hun pagina’s kun je de rest van de Linde sorry, Ancilla v/d Leest fanclub vrij makkelijk opsporen.

Wim heeft inmiddels per mail gereageerd. Wist hij veel dat mijn kind (al jarenlang red.) met de dood bedreigd wordt, en speciale politiecodes? Nee dat wist Wim allemaal niet. Daarna wist Wim ons vooral te melden dat we hem “rechtstreeks” hadden moeten benaderen want “ook dat is communicatie”. Dat is feitelijk onjuist Wim. We hebben je moedwillig niet persoonlijk benaderd. We hebben de Piratenpartij benaderd want die zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor de gedragingen van hun partij en leden. Gezien de rollen die jij en Floor vervuld hebben binnen die partij, en gezien het feit dat de formele Twitterfeed van diezelfde partij in dit leuke privacylek voorkomt mogen we dus redelijkerwijs aannemen dat dit een actie van die partij was en niet een vergissing of misverstand op persoonlijke titel. Het Nederlandse recht kent het zogenaamde causaliteitsbeginsel. Als je redelijkerwijs kunt aantonen dat de veiligheid van de minderjarige meetbaar verslechtert door deze acties kun je schade claimen. Hetgeen we ook zullen doen.

Daarna wist Wim ons te vertellen dat er een heuse Piraten BBQ is geweest en je raadt het al: daar hadden “we” naartoe moeten komen want Wim wist vrijwel zeker dat mijn kleine kabouter dat reuzeleuk had gevonden. De laatste keer dat ik mijn kleine kabouter meenam naar een heus Piratenweekend vond ze het totale dogshit. Haar letterlijke tekst, binnen 10 minuten na arriveren op lokatie was: “Papa dit bankstel ruikt naar dode Bouvier en hun WiFi zuigt, kijk maar”. En toen kreeg ik haar telefoon in mijn gezicht. We vertrokken 20 minuten later. Daarnaast leeft de kleine kabouter bij grote vlagen “vleesloos” dus ik betwijfel of ze enige BBQ met de ICT Kleenex rukkers uit de polder echt leuk had gevonden.

Wim deed kort verslag van de BBQ.

ff nog 1 ding je had met je dochter uitstekend kunnen kamperen bij de piratenbarbecue.
Door goed te communiceren en organiseren is dat een succes geworden.
Er waren piraten aanwezig met wie ik het best oneens was. Maar 1 van hen zei dat het toch leuk was om elkaar in een andere setting te onmoeten ook al heb je niet dezelfde mening.
Het beste met die kleine meid van je. Ik ga stoppen als actief lid.

Dank je wel Wim.

En Wim het is “ontmoeten” niet “onmoeten”.

Niet goed kunnen spellen en/of tikken is 1 ding, maar zet dan alsjeblieft spelling checker aan, want nu komt de mail lui en onverzorgd over.

Gaan we naar de dader, de eigenlijke bedreiger.

no-jokes

Die leuke jongen, @Plestik, is een voetbalfan en z’n pagina staat boordevol followers (en foto’s), het is echt vrij bijzonder.

Echt duizenden followers. Ik moet eerlijk bekennen: ik wou dat ons blog zoveel followers had.

Vrouwen, kinderen en een school bedreigen doet klaarblijkelijk niets af aan je populariteit.

Deze bedreiger deed z’n uitingen om Emma van Meijeren te beschermen. Onze repliek op haar “artikel” over het enorme gemis aan Caribische hoogleraren op het vakgebied literary studies vond hij echt drie keer niks dus hij nam het voor die arme Emma op. Wij moesten Emma met rust laten en onze repliek verwijderen want anders worden we gevonden en krijgen wij en onze buren “zes maanden hel”. Datzelfde geldt voor de school van mijn dochter en het kantoor waar mijn ex-vrouw werkt. De rest van de kinderen in die school, de collega’s van mijn vrouw hebben dan dus pure pech. Ook ons huisadres wordt bedreigd, dus ik vrees dat onze buren ook pech hebben en dat is extra ranzig, want er wonen hier heel veel, hele jonge kinderen.

Red Flags

@Plestik begon flink te tieren en te gillen over die Emma en hij lijkt haar bijzonder goed te kennen. Hij wist dat ze heel aardig was en dat ze al afgestudeerd was en dat ze allerlei hele coole dingen deed. Dat is natuurlijk superdom van deze kinderbedreigende gek, want nu valt ie gemakkelijk te vinden. Hij blijkt inderdaad een jongen uit het Caribisch gebied. En daar waarschuwde ik Emma nog voor: daar zitten enge criminelen tussen. (Net als tussen alle andere bevolkingsgroepen; ik probeerde Emma iets uit te leggen over populatiestatistiek en probabiliteit). Arme Emma wordt dus helaas niet “met rust gelaten”. Het tegenovergestelde. We hebben zowel politie als de UvA op de hoogte gesteld. Het bedreigen van kinderen en een school vond de UvA – gek genoeg niks – dus ze gaan het “intern escaleren”.

Dat betekent dat iemand van de UvA even met Emma apart gaat zitten in een safe space. Emma krijgt dan een kopje kruidenthee en een lekkere wollen woondeken en dan mag ze neerploffen in een zitzak. Aldaar zal Emma uitgelegd worden dat haar leuke Caribische aanbidder een kind, school en ernstig zieke mensen heeft bedreigd en haar schijnt te kennen. Emma moet dan helemaal online zijn profiel bekijken en door namen namen heen zoeken en dan identificeren wie ze allemaal kent. (Dat scheelt politie bakken digitaal werk). Emma zal uiteraard in huilen uitbarsten. Haar eerste artikel, en nog wel voor zo’n grote gerenommeerde krant als het Parool. En dan gooit zo’n donkere Caribische jongen alles aan duigen.  Emma zal snikkend door Twitter heenscrollen.

Daarna worden Emma’s Papa en Mama gebeld om haar op te halen.

Papa en Mama betalen zich al heel lang groen en geel aan die studie.

Papa had Emma nog gewaarschuwd voor “donkere jongens”, zoals witte, cisgender, heterosexuele overlegpapa’s dat nu eenmaal doen. Emma werd toen echter helemaal gek, begon te schreeuwen en noemde haar vader een vieze “racist”. Papa wilde Emma toen troosten en kalmeren, maar Emma duwde hem van zich af.

“Blijf met je tentakels van witte dominantie van mij af”!

Daarna stormde ze de deur uit en ging logeren bij een vriendin.

Dat weekend was Emma vooral down en passief agressief aan het appen.

Ze heeft toen een hele maand niet met haar Papa gepraat, of geappt.

Uiteindelijk draaide Emma natuurlijk bij, want ze had geld nodig en daar zijn witte, cisgender, heterosexuele overlegpapa’s altijd vrij gemakkelijk mee als het hun dochters betreft.

We vertrouwen erop dat de UvA een goede SVP’er in dienst heeft die Emma en haar familie de aankomende tijd kunnen bijstaan.

Xanax

Oh Emma, tot slot?

Je stelde in je column dat twee belangrijke kwalificaties voor een hoogleraar Literary Studies o.a waren dat zo iemand moet weten “hoe mensen praten” en “hoe de aarde voelt”.

Je geheime aanbidder, @Plestik?

Die weet ook hoe mensen praten en hoe de aarde voelt.

Ik vraag mij trouwens af wat Papa en Mama van dat vakgebied vinden?

Literary Studies met een specialisatie in het Caribisch gebied?

Wat ga je daarmee doen dan?

Is er veel werk voor hosselende ZZP’ers op een nul-uren contract in dat vakgebied?

Alle gekheid ten spijt.

Zou je die gek even willen identificeren voor politie?

Als je even contact opneemt via onze mailbox, dan sturen we je het persoonlijke email-adres van de rechercheur die zich hiermee bezighoudt.

Als je dat te confronterend vindt?

Laat de UvA dan even snel contact met ons opnemen.

Het kind in kwestie wordt al jaren serieus bedreigd.

Ze is er een beetje klaar mee.

En ik, de xenofobe racist, fascist verkrachter (die terug wil naar 1950), ben er eigenlijk ook wel een beetje klaar mee.

En ik weet precies waarom ik er zo vreselijk klaar mee ben.

Ik ben er gewoon te oud, wit, cisgender, hetero en  beschaafd voor.

Geschreven kritiek, flauwe, sarcastische, harde, gemene grappen prima. Ruk ons blog en onze teksten stuk, voorzie ze van messcherpe repliek, ga je gang. Maar doe ons een lol? Ik denk dat het voor dat kind beter is om gewoon naar school te gaan en buiten te spelen en niet bedreigd te worden.

Thanks Em.

Ik vind het ook sneu en stom dat er geen hoogleraar uit het Caribisch gebied werkt.

Ik lees gelukkig wel een Vulva Dance “workshop”.

Share
 

One Response

  1. Wim van den Dool

    July 11, 2017 9:14 pm

    Ik geloof dat je me niet snapt. die tikvout ja sorry. Ik twitter op persoonlijke titel en niet van de piratenpartij. Ik hbe beloofd te zwijgen dus ik verwacht dat ook van jou. Ik kan je persoonlijke probelemen niet oplossen daarvoor ontbreekt mij de opleiding.
    Ga nou eens voor deëascalatie in plaats van escalatie.
    Ik ben er klaar me jij ook?

Comments are closed.