De GenderNazi Blitzkrieg (Met COC Nederland)

, , Comments Off on De GenderNazi Blitzkrieg (Met COC Nederland)

Dit viel te verwachten.

Er is een minieme, edoch krankzinnige, “overwinning” geboekt in de genderoorlog.

De Gemeente Amsterdam, het GVB en NS zullen ons niet meer aanspreken als “dames en heren” of “mevrouw” of “meneer”, maar als “beste mensen”, “burger” of “inwoner”.

Waarom?

Nou, zo’n nul komma vier (0,4) procent (%) van de inwoners van Nederland voelt zich niet helemaal zeker over hun geslacht en/of sexualiteit.

Die 0,4 % wonen natuurlijk niet allemaal in Amsterdam, maar dat mag de pret niet drukken.

Er zijn inmiddels meer Gemeentes die dit geweldige, verlichte, tolerante en diverse voorbeeld van Amsterdam willen overnemen.

Dit is de zoveelste slag in de War On Language. Deze oorlog is al geruime tijd gaande. De meest recente ontwikkelingen zijn echt geweldige waanzin. Zo kregen we tijdens de zomer van 2016 van de Ombudsvrouwmanmens van de Volkskrant te horen dat het geen goed idee is om te spreken van “Moslimterrorisme” of “Islamitische terreur”. Sterker nog: dat hele woord “terreur” bleek onnodig. Dat vond zij veel te “duidend”. Zij stelde voor om voortaan te spreken van “dader” of “kaper”, een genderneutraal, onzijdig, generiek en vooral fact free stukje newspeak. Het idee is dat je dan in een artikel kunt lezen: “Schietpartij in Duitsland. De dader was geen kaper”. Als nieuwsconsument weet je dan precies waar je aan toe bent. Kort daarna besloot een (1) of andere Wetenschappelijke Raad dat ik geen Nederlander meer ben. Ik ben nu slechts een “inwoner met een Nederlandse achtergrond”. Vroeger was ik een Nederlander, dat hoort bij mijn “achtergrond”. Ik vond dat echt storend. Mijn heden en toekomst zijn namelijk ook Nederlands; niet alleen mijn “achtergrond”. En nu, in mijn geboortestad, ben ik geen “man”, of “meneer” of “de heer” meer, ik ben slechts een “mens” en een “bewoner”.

Toen dit heugelijke nieuws bekend werd, waarschuwde ik direct voor de rechten van kinderen.

Je zult zien dat dit soort gendergedram in handen van de GenderNazi’s van Nederland namelijk direct doorslaat naar echte Khmer Rouge-achtige toestanden.

Je hoeft namelijk straks je pasgeboren kind niet meer in te schrijven bij de burgerlijke stand als “jongen” of “meisje”.

Dat is veel te “binair” en opnieuw, veel te “duidend”.

In Amerika – California – kunnen dergelijke dingen al.

(In datzelfde prachtige Hollywood gaat men overigens ook heel erg vrij met voornamen om. Zo kun je daar je kind “X923” noemen, maar ook “SaNdEe” met alle letters op een gekke manier gespeld. Er wordt gewerkt aan de mogelijkheid om je kind een symbool te noemen, zoals Prince een tijdje deed. En het wordt mogelijk om emoticons en andere karakters in de naam van je kind te verwerken, zoals: “Joop!” of “Henk!” of “Susan?” of “Su$4an” of “*8ert” of “Kees :)”. In Hollywood zijn mensen namelijk knettergek en een vleugje self-absorbed).

Ik denk dat het essentieel is dat een kind een geslacht krijgt.

Het is een fundamenteel recht.

Je geslacht en je naam zijn onlosmakelijk verbonden met je identiteit.

Mijn waarschuwing omtrent de rechten van pasgeborenen is nu een paar dagen oud.

Dit kwam ik gisteren tegen.

Kermt u even mee?

Sex Ed Children

NRC: Weg met geslachtsregistratie.

Ja. Het. Staat. Er. Echt.

‘M/V’. Man of vrouw. Het onderscheid komt op zoveel plekken terug dat het nauwelijks nog opvalt. Het staat in je paspoort, op je identiteitskaart, op brieven van de overheid. Zelfs bij het ophalen van grofvuil moet je soms invullen of je man of vrouw bent. Voor de meeste mensen is dat vanzelfsprekend. Een flinke groep Nederlanders voelt verplichte geslachtsregistratie echter als ‘bureaucratisch geweld’.

Ik heb nog nooit grof vuil “opgehaald”.

Grof vuil moet je buiten zetten op een specifieke ochtend; ik heb zo’n boekje van de Gemeente met de ochtenden, per stadsdeel, met daarop de grof vuil dagen.

Als je buiten de grote stad woont, in meer provinciale gebieden, dan moet je het grofvuil laten ophalen.

Je moet dan of bellen en een afspraak maken, of je maakt een afspraak online.

Ik kan mij niet precies voorstellen waarom de grofvuil ophaaldienst je geslacht zou moeten weten. Wellicht moet je erbij staan? Misschien is er een keer een grofvuil meneer bedreigd, of heeft iemand met een valse naam een afspraak gemaakt? De chauffeur wil daarom perse weten of ie een afspraak heeft met “mevrouw” of “meneer” SlimK1nd?

Ik kan mij er weinig bij voorstellen.

Waar ik mij nog veel minder bij voor kan stellen is “bureaucratisch geweld”.

Is dat net zoiets als een “virtuele verkrachting”?

We krijgen dan een reeks krachtige voorbeelden die kraakhelder maken waarom alle registratie van geslacht meteen “weg” moet.

Neem nou gendernonconforme mensen, die zich niet thuis voelen in het hokje ‘man’ of ‘vrouw’. Het gaat dan om bijna één op de vijfentwintig Nederlanders, 4 procent van de bevolking. Zij staan zaterdag trots en zichtbaar op de COC-boot bij Pride Amsterdam. Selm is zo iemand. Op Schiphol vroeg Selm vriendelijk om gefouilleerd te worden door een vrouw. De douanier weigerde beslist: „In uw paspoort staat dat u een man bent.” Of Jo, die bij de douane altijd uit de rij wordt gepikt omdat zijn verschijning niet overeen zou komen met het geslacht in zijn paspoort.

Ook voor transgenders kan geslachtsregistratie problemen opleveren, vooral als ze in transitie zijn van man naar vrouw of andersom. Sabrina wordt bijvoorbeeld in het ziekenhuis regelmatig opgeroepen als ‘meneer’. Kun je je voorstellen hoe het voelt als je dan als vrouw moet opstaan in een volle wachtkamer? Of Jonathan, die zich moet legitimeren bij het bestellen van een alcoholische consumptie. De barkeeper ziet een ‘v’ in zijn paspoort en roept naar de andere klanten: „Kijk nou, het is een meisje!”

Ik snap het.

De wereld, de gemiddelde boerenlul, die denkt binair.

Je bent een mannetje of een vrouwtje.

Daar ontstaan soms pijnlijke situaties.

Die vier (4) procent geloof ik geen ruk van, volgens mij is het 0,4 procent, maar goed, zelfs als het vier (4) procent is…

… dan is het nog een hele minieme groep.

Dat betekent concreet dat er talloze en talloze Nederlanders rondlopen die in hun hele leven nog nooit een trans of gendernonconform iemand zijn tegengekomen.

Nog nooit.

Shaking No Emoticon

Je kunt onmogelijk van mensen verwachten dat ze in hun dagelijkse doen en laten, in hun dagelijkse taalgebruik, rekening gaan houden met iets wat ze nooit zullen tegenkomen.

Een simpel voorbeeld?

Ik heb geen EHBO diploma. Ik heb jaren geleden, toen ik Basketball scheidsrechter wilde worden (je kunt dan wat extra geld verdienen tijdens de weekenden) ooit wel een cursus gedaan; maar die was beperkt. Ik heb geen – ik herhaal geen – EHBO diploma. De kans dat ik een keer een gewond iemand tegenkom op straat, in de supermarkt of het openbaar vervoer is velen malen groter dan de kans dat ik een trans of gendernonconform iemand tegenkom. Als iemand naast mij in de tram een hartaanval krijgt, dan heeft ie pure pech. Ik kan je niet helpen, ik heb geen fokking idee wat ik zou moeten doen, behalve dan 112 bellen. En nu? Ben ik nu strafbaar? Moet ik nu verplicht worden door de overheid om een EHBO cursus te volgen? Het is immers helemaal niet leuk voor mensen die naast mij in de tram een hartaanval willen krijgen. Dat kan nu niet en da’s enorm kwetsend voor die mensen?

Dan het fouilleren; hier had ik direct op gewezen in mijn vorige post.

Elf (11) september (9) 2001 was een hele bijzondere dag. Een stel diep religieuze Moslims pleegden de allergrootste terroristische aanslag ooit. Bijna drieduizend (3000)  mannen en vrouwen mensen stierven op gruwelijke wijze. Door de enorme vervuiling die vrij kwam toen de gebouwen in dust veranderden zijn er – sindsdien – bijna tien duizend (10000) hulpverleners en mensen die dichtbij ground zero waren eveneens overleden. De schade bedroeg tientallen miljarden. De daaropvolgende oorlogen en diverse anti terreur maatregelen hebben biljoenen gekost en miljoenen mensenlevens. Luchthavens en vliegvelden zijn (helaas) nogs steeds favoriete doelwitten van terroristen. Dit betekent strikte regels en maatregelen op vliegvelden. Genderneutraal of gendernonconform fouilleren zit er domweg niet in. Vrouwen worden gefouilleerd door vrouwen en mannen worden gefouilleerd door mannen.

Wat gaan we doen hier?

Gaan we Schiphol dwingen om allemaal gendernonconforme mensen aan te nemen speciaal voor fouilleren?

En hoe denken we dat de US, de UK en laten we zeggen El Al daar over denken?

Verplichte geslachtsregistratie is het ingrijpendst voor mensen met een intersekseconditie. Zij worden geboren met geslachtskenmerken die verschillen van wat meestal wordt verstaan onder man of vrouw. Ouders van intersekse kinderen voelen vaak enorme druk om hun kindje bij de burgerlijke stand aan te geven als jongen óf meisje. Soms besluiten ze dan zonder medische noodzaak om de geslachtskenmerken van hun kind chirurgisch te laten aanpassen aan jongen of meisje. Dat zijn operaties waar volwassen intersekse personen vaak met veel verdriet op terug kijken, bijvoorbeeld omdat voor het verkeerde geslacht is gekozen.

Geslachtskenmerken aanpassen “zonder medische noodzaak” vind ik een hele vreemde gebeurtenis.

Waarom doen ze dat dan?

Alleen maar omdat ze M/V ergens moeten invullen?

Dit laatste voorbeeld lijkt mij meer een communicatieprobleem tussen ouders, ziekenhuis en betreffende gemeente.

Geslachtsregistratie leidt dus voor veel mensen tot problemen, terwijl het onnodig en achterhaald is. De overheid behandelt mannen en vrouwen toch gelijk? En wat gaat het de autoriteiten aan wat er in je ondergoed zit?

Nou, Richard Reid, the underwear bomber, probeerde explosief materiaal, wat ie in z’n onderbroek had verstopt in de fik te steken in een vliegtuig wat hoog boven de oceaan vloog.

Daarnaast maken Jihadi’s veelal gebruik van Burqa’s en Niqabs om zich te vermommen als vrouw.

Onder zo’n enorm gewaad kun je vreselijk veel explosieven verbergen.

Er zijn hele manuals online verkrijgbaar waar je precies kunt lezen hoe je dat moet doen.

Waar de explosieven te verbergen.

Veelal met handige plaatjes en diagrammen.

Als ik op een zakenreis ga, dan hebben het reisbureau, de vliegtuigmaatschappij, de douaniers, het hotel waar ik zal verblijven en de klanten die ik ga bezoeken allemaal gewoon het recht om te weten of ik een mannetje of een vrouwtje of een anders ben. Ons bedrijf heeft zo’n 200 duizend employees in 150 landen of zoiets. Ik ben een paar homo en lesbische collega’s tegengekomen, maar nog nooit een trans of gendernonconform iemand en ik heb toch flink wat gereisd. Op sommige van die reizen moet je dan naar landen die je echt helemaal niet leuk vindt. Ik kan mij levendig voorstellen dat een zakenreis naar bijvoorbeeld de diep religieuze Philippines of diep religieus UAE ineens een heel stuk spannender wordt met een paspoort waar geen M/V maar “gendernonconform” in staat. Dergelijke landen staan bekend om hun tolerantie en het constant uitbundig vieren van diversiteit.

Ik kan mij tevens voorstellen dat “zwangerschapsverlof” een heel nieuw begrip gaat worden als niemand weet dat ik een man ben.

Lieve collega’s, ik ben zwanger, ik zie jullie over drie maanden.

Als mijn baas dan zegt, hey, maar wacht, jij hebt een baard en je hebt geen baarmoeder?

Dan ga ik meteen het College voor de Rechten van de Mens waarschuwen.

(En ik meld mij ziek vanwege discriminatie).

Nod Yes Icon

Als ik ooit ergens knock out gevonden word? Dan lijkt het mij wel handig als direct duidelijk is dat ik een man ben zodat er niet allerlei werk verricht wordt om uit te vinden of ik toevallig zwanger ben of allergisch ben voor Marvelon. Ik denk tevens dat er geen rape kit op mijn vagina losgelaten hoeft te worden om uit te vinden of ik verkracht ben. En erger… Als ik ooit vermist ben? Dan zou ik heel graag zien dat politie direct op zoek gaat naar een oude MAN, grijs, saai met een bril en witte gympen. 

Verreweg het allerbelangrijkste – zoals ik reeds heb uitgelegd – zijn de rechten van pasgeborenen.

Je krijgt een zoon of een dochter.

Niet een “anders”.

Het is superbelangrijk dat de overheid weet wat er in mijn dochter’s broekje zit.

Daar zit namelijk een vagina in.

Dat betekent dat mijn dochter een extra inenting krijgt.

Jongedames worden door de GGD ingeent tegen de HPV bacterie.

Da’s een hele fijne bacterie die is komen overwaaien uit de USA.

De bacterie kan allerlei problemen veroorzaken en vergroot je kans op baarmoederhalskanker.

In de US vindt iedereen dat prima.

Geen inentingen tegen HPV.

De GGD en Volksgezondheid denken daar anders over.

Jongedames krijgen dus hun anti-HPV prik, volgens mij in het 12e of 13e levensjaar.

Vanaf een jaar of dertig (30) worden jonge vrouwen veelal uitgenodigd voor een borstkankeronderzoek.

Mannen worden vanaf een jaar of vijftig (50) uitgenodigd voor een prostaatonderzoek.

En dan is er mijn vakgebied: Marktonderzoek, socio demografie, marketing en statistiek. Het is belangrijk om te weten of iemand een man of een vrouw of een anders is. Je wilt op sociaal en economisch vlak kunnen meten hoe het met de bevolking van dit land gesteld is. En meer commercieel wil je als bedrijf je tampon reclames vooral aan vrouwen tonen en je wilt tampons vooral aan vrouwen verkopen. Datzelfde geldt voor lingerie. Dat ligt heel anders als we bijvoorbeeld praten over een fully stacked 199 delige gereedschapskist. Die zul je eerder kunnen slijten aan mannen, dan aan vrouwen.

Uiteindelijk is er teamsport. Bij individuele sporten zal het – voor jonge kinderen – geen ruk uitmaken of ze tegen jongens of meisjes of andersen sporten. Bij teamsport maakt dat nogal wat uit. De Nederlandse Leeuwinnen krijgen allerlei problemen in die finale als we ineens een aantal mannen in de selectie opnemen. Mannen en vrouwen en andersen sporten op allerlei manieren recreatief met elkaar. Bij competitiesport kan dat niet. Een heren basketball team maakt gehakt van een dames basketball team. Korfbal is – voor zover – ik weet, de enige gemende teamsport die in competitieverband wordt gespeeld. En dat is een uitkomst, lieve mensen. Bij sport heb je scheidsrechters. Die moeten een landelijk gecertificeerd diploma halen. Ze moeten veelal lid worden van een nationale sportbond. Datzelfde geldt voor alle spelers in een bepaalde competitie. Bij jeugdwedstrijden controleert de scheidsrechter veelal alle spelerskaarten. Een plastic kaartje met je foto, geslacht en geboortedatum erop. Dit is om te voorkomen dat een jongen van 20 meedoet met de Junioren tot 18.

genderneutral

Wij roepen de onderhandelaars voor een nieuw kabinet op om een einde te maken aan verplichte geslachtsregistratie. Zorg er minimaal voor dat iedereen die dat wil de ‘M’ of ‘V’ in z’n paspoort kan laten doorhalen met een neutrale ‘X’. Dat kan bijvoorbeeld al in Nieuw-Zeeland.

Geen geslachtsregistratie.

Ook niet voor pasgeborenen.

En dat is waanzin.

Als kind zijn je naam en je geslacht onlosmakelijk verbonden met je identiteit.

Het is van essentieel belang voor je vroege ontwikkeling van baby, naar infant, naar peuter.

Het hebben slash krijgen van een geslacht bij je geboorte is een fundamenteel mensenrecht.

En je zult zien dat sommige ouders daarin helemaal doorslaan. Er zijn nu al ouders die hun kind een genderneutrale naam geven, zoiets als “Styx”: dat kan voor een jongen en voor een meisje. (Het is tevens een leuke naam voor een cavia of een schildpad red.) En dan krijgen we er een hele berg genderneutrale, verwarde kinderen bij die de genitale fase niet op een normale manier doorlopen hebben en daardoor met allerlei ontwikkelingsproblematiek te kampen krijgen en later leuke identity issues en sexual dysfunction.

Het is dan ook – vrij helder – een hele ranzige vorm van kindermishandeling.

Er is natuurlijk méér nodig om het leven prettiger en eenvoudiger te maken voor mensen die zich niet thuis voelen in het hokje man of vrouw. Wat meer begrip en acceptatie bijvoorbeeld. Sensitieve gemeenten als Amsterdam, die hun burgers aanspreken als ‘mensen’ in plaats van als ‘dames en heren’. Gemeenten als Utrecht en Arnhem die zorgen voor genderneutrale toiletten.

Het staat er echt.

Het is natuurlijk niet genoeg dat terroristen meer kans krijgen om een aanslag in een vliegtuig te plegen om het leven van andersen prettiger en eenvoudiger te maken. Het is ook al niet genoeg dat we nu allemaal geen “meneer” of “mevrouw” maar “inwoner” of “bewoner” zijn geworden. En helaas… het is ook al niet genoeg dat mijn bloedeigen dochter nu niet meer mijn dochter is of een meisje, maar slechts “bij de geboorte gezien als meisje”. Deze dingen maken het leven van andersen domweg niet prettig en eenvoudig genoeg.

Er is nog meer nodig, namelijk begrip en acceptatie. 

Nu heb ik helemaal niets tegen trans of gendernonconforme mensen.

Jullie kunnen allemaal rekenen op mijn “begrip” en “acceptatie”.

Jullie zijn – wat mij betreft – helemaal equal aan mij.

Je mag van mij met elkaar trouwen, erven, huizen kopen, kinderen maken danwel adopteren en je mag commando worden en in een onderzeeboot werken.

Alles mag.

Ik vind het je goed recht.

Wat ik alleen niet accepteer is het taalfascisme, de schendingen van de conventie van de rechten van het kind en de kindermishandeling.

Mooie stapjes. Wat ons betreft is het nu echt tijd voor de grote stap: weg met de verplichte geslachtsregistratie!

En weg met de rechten van pasgeborenen!

Lieve mensen, als je echt gemengde geslachtsorganen hebt? Een mannenlichaam met borsthaar en een vagina? Of een vrouwenlichaam met borsten en een penis? Dan kan ik mij voorstellen dat je niet M/V wilt invullen, prima. Je kunt je afvragen of het echt verstandig is om biologisch op die manier door het leven te gaan. Als jij als man geboren wordt, maar je bent eigenlijk een vrouw? Dan vind ik dat je hulp moet krijgen. Je zou dan goedkoop en gemakkelijk je lichaam moeten kunnen aanpassen.

Maar….

Als jij een man bent, in een mannenlichaam, met borsthaar en een penis en je wilt niet een vrouw worden, je bent cisgender maar je zegt: “Nou, ik voel mij helemaal geen man”?

Dan heb je mental problems, een dipje, een identiteitscrisis of andere problemen.

En het is wat vreemd dat we het landelijk- en EU paspoortensysteem gaan aanpassen omdat Sem, Jo, Sabrina of Jonathan een slechte dag hebben.

Het wordt echt tijd dat Unicef en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens zich hiermee gaan bemoeien.

Toen Lord of the Rings zo populair was, toen al die films uitkwamen?

Toen was er een ware babygolf met allemaal babies met Lord of the Rings namen, zoals Hildegund en Elvenar en zelfs fucking Frodo.

Ik ken echt een “SaNdeE” – uiteraard in California, en ja, echt zo gespeld.

Een collega van mij, kwam in Los Angeles, in de lobby van een hotel, een hoogzwanger Amerikaans, jong, dom stel tegen.

Ze waren samen aan het wachten op de shuttle naar het vliegveld.

Ze geraakten aan de praat en waren druk in de weer met een dik boek met babynamen.

De Amerikaanse trut liet weten dat ze “Treblinka” zo’n mooie naam vond.

Mijn collega legde haar kalm uit dat Treblinka een Nazi vernietigingskamp was waar meer dan een miljoen mensen zijn vermoord.

Ouders zijn – al generaties lang – heel goed in staat om zoiets simpels als je voornaam glorieus te verknallen.

Ik stel voor dat we ouders (en andere Deugridders) niet laten kloten met zoiets simpels als het geslacht van een pasgeborene.

En ik gok… dat de mannen en vrouwen mensen van Homeland Security daar net zo over denken.

Share