De Directeuren – Deel I – Claire Vlug: Uitnodiging Tot Repliek

, , Comments Off on De Directeuren – Deel I – Claire Vlug: Uitnodiging Tot Repliek

Ik heb deze mail verstuurd, via de SlimK1nd account, enige minuten geleden.

Claire weet wie ik ben.

uit-repliek-claire

Hi Claire,

Hoe is het met jou?

Hier alles prima.

Zoals je weet is de aankomende periode superdruk; allerlei verjaardagen (waaronder die van de kleine) en festiviteiten. Ik zal daarom pas volgend jaar aan mijn letselschade procedure toekomen en veel minder tijd hebben om lekker te bloggen. Ik heb daarom besloten om een aantal vliegen in een (1) klap te slaan.

Ik denk dat ik een manier gevonden heb om 1.) de letselschade procedure casus uiteen te zetten 2.) SlimK1nd lezers interested and intrigued te houden (ondanks het feit dat ik minder blog) en 3.) je dag grondig te verzieken,

Ik heb net deze post gepubliceerd.

De Directeuren – Deel I: De Krijgsheren Van De Jeugdkruistocht Nader Beschouwd

Ik ga ‘m allerlei kanten opsturen en als een bezetene linkspammen.

De laatste keer dat we elkaar zagen was tijdens een hoorzitting van je klachtencommissie. Het viel mij toen op dat je een dwerg bent. Je bent echt heul errug kulein! Ik vermoedde direct bekkenproblemen en daarom kinderloos. De hoorzitting was naar aanleiding van mijn klachten: Jij en Erik Gerritsen wisten van mijn dochter’s situatie al eind April 2011 en deden niets. Ik had allerlei bewijzen aan je vreselijk onafhankelijke klachtencommissie geleverd, waaronder die vreemde mail over dat kind van mij en zo en al die onzichtbare “extra actie”. De hoorzitting was vrij teleurstellend. Volgens mij was de eindconclusie dat die vreemde mail “niet bestond” en dat jij “van niets wist”?

Die mail staat nu online.

Zelf schuw je de media absoluut niet. Ik heb genoten van je interview toen je die prijs won. “De radicale sociale vernieuwer van 2014”? Dat is een heule bijzondere prijs, Claire. Toen je begon uit te leggen “waarvoor” je “hier op aarde was”, wist ik het zeker: Jij bent geen normale sterveling!

Jij bent een Jeugdkrijgsheer!

(Ik bedoel “heer” hier genderneutraal, net als “ombudsman” met een vagina).

Ik heb de mail online gezet, compleet met mijn chronologische aantijgingen.

Omdat je zelf de media niet schuwt en je personeel zo hip en mobile geworden is, durf ik je – met enig zelfvertrouwen – uit te nodigen om mijn aantijgingen van repliek te voorzien.

Oh… en doe je Erik de groeten?

P.S.: >> Er is een hele leuke geluids- en video-opname van die hoorzitting. De kleine kabouter was gezellig mee. Ze weigerde eerst je hand te schudden. Ze maakte echt zo’n no-no, wag-the-hand gebaar, ik vond het heel “Oprah”. Daarna viel het vooral op dat je zo vreselijk kulein bent. Die kleine was bijna net zo groot als jij en ze is dan bijna 10 of zoiets, of net 10? Anyway… daarna legt de voorzitter van de oh zo onafhankelijke klachtencommissie uit dat de kleine ‘geen recht van spreken heeft, want ‘we zitten hier vanwege je vader, vanwege u, dus alleen u mag praten, en u mag niet tegen haar praten of haar iets uitleggen’. De rest van beeld en geluid is geweldig: je hapert wat en bent zo’n 14 hele minuten met je telefoon aan het spelen… en dat ziet er HEUL gek uit, want die telefoon is ENORM groot en jij hebt van die hele kleine handjes.

Liefs,

Share