D66 Separatisme Nader Beschouwd: Republiek (der zeven verenigde) Kukenheim

, , 1 Comment

Het is nu een uur of 03:30 zondagochtend.

De mondige 11-jarige en ik zijn weer eens wakker geworden van de politiehelikopter. We wonen in een “diverse en tolerante” buurt in A’dam West die voor 78,8% uit niet-Westerse allochtonen… sorry etnisch-religieuse… sorry “inwoners met een migratieachtergrond” bestaat. Dat betekent dus meer politie, sirenes, uniformen, arrestatieteams, overlast, jeugdproblematiek, armoede en bijgelovige, religieuze waanzin dan elders. We zijn derhalve gewend geraakt aan het feit dat de politiehelikopter ons geregeld een goedemorgen of goedenacht komt wensen.

We hebben sinds we hier wonen (4 jaar) nu drie (3) keer een arrestatieteam in actie zien komen.

De allerleukste was direct na een lang weekendje weg. We waren met kennissen naar Limburg op vakantie geweest. Eenmaal terug stonden we samen op balkon, papa met een sigaartje en een glas wijn, de kleine kabouter met iets zoetigs met prik.

"Papa, kijk?!?! Daar gaat iets gebeuren".

Op dat moment gaan er ineens overal koplampen aan en komen er uit het niets grote stevige mannen in uniform tevoorschijn om iemand vlak voor de deur van onze flat met z’n zessen te overmeesteren. De arrestant vond dat allemaal niet leuk en uitte zijn ongenoegen door vooral luid te schreeuwen: “Dood, dood je moeder, kankerjodenmoeder, kankerjood, jood, dood, jood, dood”. (Volgens mij is niemand in deze buurt Joods en die stevige mannen van dat arrestatieteam hadden maskers op, dus het is onmogelijk om in te schatten of zij Joods zijn).

Dat schelden en tieren en gillen over Joden duurde gelukkig niet lang.

Een knie op de keel en op de borst?

Dan hoor je alleen maar piepen.

Mijn kleine kabouter bleef er nuchter onder.

"Zo, we zijn weer thuis".

AT Icon

In deze zelfde “diverse en tolerante” wijk gelden stringente kledingvoorschriften.

Zo kocht ik ooit een leuk t-shirt voor mijn dochter.

Het had een afbeelding van een lief, klein duiveltje met daaronder de tekst:

Hell was full, so I came back.

Dat bleek verboten. Je mag namelijk geen reclame maken voor Satan.

Ja dat leest u goed.

Ik heb vervolgens een debat moeten voeren, voor mijn flat, met een handjevol tieners, ouders, broers en zussen en vooral helder proberen uit te leggen dat ik als hosselende ZZP’er nu eenmaal geld moet pakken waar ik het pakken kan en dat Beelzebub een prima opdrachtgever is. Het t-shirt was een relatiegeschenk en volgens mij kregen al Mephisto’s payrollers er eentje.

Devil Icon

De scholen in onze “diverse en tolerante” wijk kampen met grote problemen.

Zo hebben we recentelijk een brandbrief van de overkoepelende organisatie van mijn dochter’s school mogen ontvangen.

Leerkrachtentekort.

Onderwijzers kunnen de huren in onze wijk helaas niet betalen, dus kunnen ze nergens wonen.

Klaarblijkelijk kunnen ze dan ook nergens werken, want je kunt alleen ergens werken als je een huis om de hoek krijgt.

We werden opgeroepen vooral begrip te tonen voor de “lastige positie” waarin Schooldirecteuren verkeren.

Na een dramatisch jaar in groep zes (6) – waar onze dochter maar liefst drie (3) maanden feitelijk geen les kreeg omdat haar leerkracht overspannen was geworden, hebben wij ons kind helaas van school moeten laten wisselen. De waanzin in haar klas – geweldsincidenten, gillen, krijsen, bedreiging, you name it – gevolgd door het verdwijnen van haar leerkracht werd ons een beetje te gek.

No School Sign

Na veel klagen (over de politiehelikopter), koffie, thee en tabak is de kleine dan geinstalleerd op een zitzak met ‘r Chromebook.

Het is dan 05:00 zondagochtend.

Ik duik dan graag online en bekijk de “kranten” een beetje en daar kwam ik dit juweeltje tegen.

Parool: Wilders Premier? Dan Amsterdam een Republiek!

De uitspraak komt van niemand minder dan onze goede vriendin Simone Kukenheim.

Mw. Kukenheim is onze Wethouder Cluster Jeugd, Onderwijs, Zorg hier in Amsterdam.

Ze is van D66.

D66 is een hele tolerante, maar vooral diverse partij, dat zie je meteen aan de kandidatenlijst.

Mw. Kukenheim woont in Amsterdam-Zuid, een ware oase van tolerantie en diversiteit.

Zo hebben sommige vermogende, blanke mensen in Amsterdam Zuid een rode bakfiets van 1500 euro, terwijl andere vermogende, blanke mensen een gele bakfiets hebben van 1800 euro.

Sommigen rijden een BMW, anderen hebben een Audi.

Sommigen hebben een Braziliaanse werkster. Weer anderen hebben een Roemeense werkster.

Daar waar sommige Zuid bewoners brullen dat het beste Japanse restaurant toch echt in het Okura zit (Yamazato), zullen anderen stellig volhouden dat Hakata Senpachi “veel authentieker” is.

Amsterdam Zuid is vreselijk divers.

En vreselijk tolerant, mits je geen gekke kunstwerken wilt plaatsen waar de beschonken Zuidkakkers van in de war kunnen raken.

Volgens het Trimbos instituut is Amsterdam Zuid (al jarenlang red.) de wijk waar verreweg de meeste drugs gebruikt wordt.

Let op: dit is drugsgebruik door iedereen, ook minderjarigen.

Amsterdam-Zuid is – ook met drugsgebruik – heel divers en tolerant.

Simone is - net als alle andere bestuurders - schuimbekkend gek.

Nod Yes Icon

Het “artikel” in het Parool is helder. Simone stelt dat “rebellie” Amsterdam “past als een handschoen”. En als Geert Wilders aan de macht komt? Als hij Minister-President wordt? Dan splitst Amsterdam zich gewoon af van onze democratische rechtstaat en dan worden we een Republiek. De Republiek der zeven verenigde Kukenheim.

Ik heb in de jeugdrecht-sectie (en elders) duidelijk aangetoond hoe vreselijk “divers en tolerant” onze stad is geworden – onder de verlichte leiding van Mw. Simone Kukenheim.

Zo is het normaal dat de etnisch-religieuse Jeugdkruisvaarders de Conventie van de Rechten van het Kind niet kennen, maar wel een hele hoop verzen uit de Koran zo uit het blote hoofd door de telefoon tegen je kunnen schreeuwen. Dat maakt ons “divers” en “tolerant”.

ReliCops

Het is tevens normaal dat de etnisch-religieuse Jeugdkruisvaarders zich bemoeien met de sexualiteit van acht (8) jarigen en zo af en toe een fatwa uitspreken.

Ook dat maakt ons “divers” en “tolerant”.

Daarnaast is het tegenwoordig normaal dat etnisch-religieuse Jeugdkruisvaarders in het geheim gele Jodensterren uitdelen en je vals beschuldigen van kindermishandeling omdat je kind met de verkeerde hond speelde of van ‘r eenwieler afdondert. Wijn drinken op het balkon is er niet meer bij en gebruik in hemelsnaam een Halal tandpasta.

Ook dit maakt ons “divers” en “tolerant”.

Het grootste ziekenhuis bij ons in de buurt heeft recentelijk “wetenschappelijk onderzoek” gedaan naar Ramadan en Diabetes.

Het Christelijke ziekenhuis heeft een cluster Salafisten in dienst en die zijn van mening dat ernstig zieke mensen (waaronder minderjarigen) gewoon moeten vasten tijdens Ramadan, ook als je suikerziekte hebt. Dit is zeer gevaarlijk voor de gezondheid dus moet daar geld tegenaan gegooid worden zodat deze ernstige zieke mensen begeleid kunnen worden bij al dat vasten voor Allah.

Allah en wetenschap gaan al eeuwenlang vreselijk goed samen.

Dat maakt ons “divers” en “tolerant”.

Het Anne Frank Huis is niet leuk meer.

Het ziet eruit als een ambassade in oorlogsgebied.

Omringd door betonnen blokken en zware palen om enige autobom tegen te gaan?

Of een gek met een kapmes, of een bijl, of een truck?

En je zult zien dat er een aanslag komt.

De Nazi’s vervolgden Anne Frank, zetten haar op transport, stopten haar in een gaskamer en daarna in een verbrandingsoven.

Ze stierf een vreselijke dood.

Maar de radicale Islam wil evengoed haar schuiladres opblazen.

Joodse scholen en instellingen hebben allerlei vormen van extra bescherming nodig.

U raadt het al, dat maakt ons “divers” en “tolerant”.

Lies Icon

Als Amsterdammers, vonden we het natuurlijk reuze “divers” en “tolerant” dat de kerstmarkt terrorist gezellig kwam buurten in onze hoofdstad en met zoveel gemak (en plezier) van ons geweldige openbaar vervoer gebruik kon maken. Het is dan ook jammer dat ie werd doodgeschoten in Italie. Amsterdam draagt alle toeristen een warm hart toe, ongeacht geloof of ras.

Meer recent hebben we geleerd dat de UvA – bij tijd en wijlen – ISIS aanhangers in dienst neemt om wetenschappelijk onderzoek te doen naar ISISwant zo krijg je de beste resultaten.

Ook dit maakt ons “divers” en “tolerant”.

En als klap op de vuurpijl heb ik recentelijk kunnen lezen over de vreselijke eenzaamheid die welwillende toekomstige Jihadi’s ervaren in onze “diverse” en “tolerante” stad. Die arme jongens willen afreizen naar het Kalifaat en mensen vermoorden, hoofden afhakken, vrouwen verkrachten (en stenigen), Christenen aan kruizen vastspijkeren en homosexuelen van daken gooien. Helaas staan ze moederziel alleen op onze markt kinderkleertjes te verkopen.

Klagen over dergelijke zaken kun je beter niet doen.

Dan worden mensen als Simone Kukenheim namelijk schuimbekkend gek.

Als jouw driejarige (3jr) een kadootje in dat kleine schoentje verwacht eind november, begin december?

Dan ben je uiteraard een rechts-reactionaire racist die terug wil naar 1950.

De stad kent tal van andere problemen. Huizen zijn onbetaalbaar en de grachtengordels, de upscale woningen worden massaal opgekocht door stinkend rijke investeerders die er nooit echt zullen wonen. Makelaars vinden dat prachtig want dan kunnen ze allemaal leuke interviews geven waarin ze uitleggen: “Wij doen ons werk in het Engels” (want buitenlanders spreken geen Nederlands red.) Dat is heul bijzonder als je makelaar bent.

Onze kinderen, inclusief mijn kleine kabouter, kan enige woonruimte straks op haar buik schrijven als ze met een dikke studieschuld lekker kan gaan hosselen op een nul (0) uren contract (tegen die tijd kost een ritje met Bus 21 van A’dam West naar Centraal Station zes (6) euro voor een enkele rit).

Homo’s durven in veel wijken niet meer hand in hand te lopen.

Als leerkracht kun je beter niet zeggen dat je een homo bent.

En dat allemaal onder de verlichte leiding van die vreselijk ernstig zieke burgemeester van ons en uiteraard bevlogen Wethouders zoals Mw. Kukenheim.

Maar dan komt de ware aap uit de mouw.

We zijn “divers” en “tolerant” tegen alles en iedereen.

Religieuze gekken, zware criminelen, stinkend rijke multi-miljonairs, corrupte bestuurders, etnisch-religieuse Jeugdkruisvaarders en uiteraard grote bedrijven die geen belasting willen betalen.

Maar PVV stemmers? En Wilders?

Nee.

Shaking No Emoticon

Die moet je dus niet tolereren.

Die verdienen geen tolerantie.

In Amsterdam wonen namelijk geen PVV stemmers.

Zo.

(Het heeft iets weg van een Fatwa, niet?)

Sterker nog: als Wilders aan de macht komt?

Dan stapt Amsterdam gewoon uit de democratie die het Koninkrijk der Nederlanden heet.

We doen gewoon lekker niet meer mee met die stomme racistische kut-democratie!

Want wij zijn vreselijk ehm… “divers” en “tolerant”.

Jihadi’s bij de UvA, Jihadi’s op de markt, zware beveiliging voor alles wat ook maar Joods oogt? Allemaal prima.

Een etnisch-religieuse mocro-maffia oorlog met wilde schietpartijen met automatische wapens en een onthoofding? Prima.

Homoseksualiteit, de tweede wereldoorlog, tolerantie en diversiteit op school bespreken?

Nou ehm… nee, liever niet in sommige postcodes.

Dat ligt namelijk heul gevoelig (voor al die etnisch-religieuse gekken waar we geen raad mee weten).

De wens van de PVV stemmers (en talloze anderen) serieus nemen?

Nou ehm… nee, want ehm… nou gewoon, omdat hunnie vieze racisten zijn en terug willen naar 1950.

En als Wilders premier wordt?

Dan stappen we uit het Koninkrijk der Nederlanden.

Prozac

Kan iemand contact opnemen met de SPV’er van Simone Kukenheim?

Heb jij zin om te wonen in die “diverse” en “tolerante” Republiek der zeven verenigde Kukenheim?

Ik niet.

Diversiteit is een buzzword.

Ik heb het nooit goed begrepen.

Ik zit trouwens te denken….

Mw. Simone Kukenheim is ons een weekendje Leiden schuldig.

Heb ik straks een visum nodig om van Amsterdam naar Leiden te reizen?

Zoll/Douane Sign

Gillen, huilen, stampvoeten en bergen stoepkrijt omdat Donald Trump tijdelijke beperkingen op reizen uitvaardigt (die Obama ook reeds had opgelegd red.)

Maar als de Wethouder van Amsterdam afsplitsing van het Koninkrijk der Nederlanden voorstelt?

Dan maakt ons dat “divers” en “tolerant”.

Nod Yes Icon

De uitspraken van Mw. Kukenheim vormen een relevante bijdrage aan een redelijk publiek klimaat.

Vraag maar aan Beatrice de Graaf.

“Rebellie past Amsterdam als een handschoen”?

I am going to paraphrase Johnny Cochran…

If the glove doesn’t fit, you’re full of shit.

 

Share