Closed For Magnum Opus

, , Comments Off on Closed For Magnum Opus

Lieve lezers, ik ga een tijdje offline. Mijn schouderblessure is echt vrij pittig. Mijn dochter gaat naar het middelbaar onderwijs; de loting staat op het punt te beginnen. En… ik heb dan eindelijk, na “onderzoek” sinds mei 2017, het “conceptrapport” binnen van onze nieuwe vrienden: het Hoog Risico (en Expertise) Team van de Raad voor de Kinderbescherming, het HRT in Den Haag. Het HRT is in het leven geroepen om Jeugdkruisvaarders die zich “bedreigd” voelen te beschermen door ouders door de mangel te halen. Wat is zoal “bedreigend”? Nou advocaten, Ombudsman, het recht op inzage, klachtenprocedures, mondige ouders (die hun rechten kennen), mondige kinderen (die hun rechten kennen) en dan is bloggen dus heel erg “bedreigend”. Vanaf het moment dat ik begin te bloggen over mijn persoonlijke ervaringen met de Jeugdkruistocht zoekt de Gemeente Amsterdam – samen met Politie en het OM – naar manieren om mijn gezeik te stoppen. Verreweg de beste manier is mijn kind en ex bedreigen, zo blijkt. Ik ga de aankomende voorjaarsvakantie dus fijn door dat “rapport” spitten, en een slordige 43 pagina’s closeread doen. Het wordt mijn magnum opus. Ergens daarna gaan we (gezellig, met z’n allen) naar de rechtbank. Ik heb nu ietsje meer dan een week om te reageren, maar er moeten meer mensen reageren dus dat lukt nooit. Het HRT heeft besloten dat als je niet op tijd reageert dan ben je het met alles wat we zeggen eens. Een tekst die je alleen zou verwachten van een vierjarige.

We hadden twee “raadsonderzoekers”. De ene is een MBO meisje met heel veel knalrode lippenstift op. Ze kwam langs in zo’n H&M polkadot truitje. (Ik vertelde dat later aan de kleine kabouter, haar reactie? Djeezus, dragen mensen echt polkadot?) Ze heeft zelf geen kindjes. De tweede “raadsonderzoeker” is een kalende, meer senior, kinderloze valse nicht. Ook hij heeft geen kindjes. Er zijn slechts vier varianten Jeugdkruisvaarder, die zijn: 1.) de oude (onvruchtbare) “rot” die zelf geen kindjes kan krijgen en daarom “wil werken met kinderen” (ze raken meestal afgestompt na een paar jaar.) 2.) De (etnisch)religieuze zeloot; mensen die vanuit meer religieus, moralistische insteek “de jeugd” willen “redden” (van zichzelf presumably). Dan is er 3.) het vlotte MBO meisje met ‘r Engelse taalgebruik en zo’n leuke telefoon, die append door het leven gaat. En ten slotte is er dan 4.) de meer senior, alleenstaande, homosexueel, die niet wil voortplanten, maar wel heel erg begaan is met “jeugd.

Wij kregen dus nummer 3 en nummer 4.

(De andere nummers ben ik eveneens meermaals tegengekomen).

Met name de meer senior, kalende kinderloze Jeugdkruisvaarder was een enorme drammer. Het gekke is dat ik twee andere Jeugdkruisvaarders ben tegengekomen die er exact hetzelfde uitzien als hij: gympjes, stonewashed spijkerbroek, kaal, baardje, oorbelletje. Als je ze alledrie naast elkaar zet zou je denken dat het broers zijn.

Hun geweldige “onderzoek” duurde maart liefst van juli 2017 t/m februari 2018!!!. En het is nog niet eens voorbij. We hopen dan ook dat er een vol jaar aan deze waanzin verspild kan worden. Dat is veelal het eigenlijke en echte doel van al dat “onderzoek”. Je moet immers leren wie de leiband vast heeft en bloggen over het jeugdbeleid van Nederland en de dwazen die erin werken? Da’s kindermishandeling!

Er is een heuse formule voor, die ik zelf heb ontwikkeld en inmiddels ruimschoots heb bewezen.

Formule KM

Kritiek op een Jeugdkruisvaarder equals Kindermishandeling.

Ik ga vanaf morgen dus beginnen aan die closeread en die van repliek voorzien. Dat wordt een document van tientallen pagina’s.

Het wordt mijn magnum opus.

Normaal zouden mensen hierom stressen en zich druk maken. Ik doe dat echter helemaal niet. Als ik wil weten hoe het met mijn dochter gaat? Dan kan ik dat met mijn eigen ogen zien. Als ik twijfel kan ik dat zelfs gewoon aan haar vragen in het Nederlands. Die kleine maakt het fantastisch. Ik richt mij dus vooral op empirisch waarneembare realiteit. De Jeugdkruisvaarders heel duidelijk niet, want ze hebben nul seconden met mijn kind, ex, vrienden of familie doorgebracht. Hun onderzoek is dan ook niet meer geweest dan oude rapporten lezen en vooral bellen met hun gekrenkte (en enorm “bedreigde”) collegaatjes hier in Amsterdam. Dat noem je “integer en transparant”. In een echokamer doe je het beste onderzoek.

(Ik ga tevens die schouder laten rusten, want de pijn is echt niet normaal meer).

Ik wens alle SlimK1nd lezers een prettige voorjaarsvakantie.

Oh… de Raad voor de Kinderbescherming gaat ook aangifte tegen mij doen.

Waarvan is nog niet helemaal duidelijk, maar da’s standaard aan het einde van zo’n onderzoek. Bovendien, als jij onderzoek doet naar een persoon en daarna aangifte doet tegen die persoon voor hetgeen die persoon schrijft? Dan is jouw “onderzoek” een stuk meer betrouwbaar. Immers, je bent heel erg gekrenkt en beledigd omdat ik niet voldoende lief tegen je deed, terwijl je mijn kind, ex en mijzelf bedreigt. Ik moet daar echt aan gaan werken. Note to self: als mensen over je liegen, je kind en je ex bedreigen? Geef die mensen dan een dikke knuffel en bedank ze voor al hun “hulp”.

Share