Breaking News: Wille Zur Macht Wordt Vertoond In Carré!

, , Comments Off on Breaking News: Wille Zur Macht Wordt Vertoond In Carré!

Oh God helpe onsch!

Ik ben weinig gecharmeerd van de Jessias, Jesse Klaver.

Als je dit website een beetje doorzoekt zul je tal van leuke artikelen tegenkomen.

Als je op “de Jessias” zoekt, kom je nog meer tegen.

De Jessias is een beetje media darling; iedereen vindt het een leuk joch met van die krullen en zo.

Kleine GroenLinks Deugmeisjes wandelen starend (en lekkend in hun broekje red.) achter hem aan.

De comrade in arms van de Jessias en tevens lid van het campagneteam van GroenLinks tijdens de verkiezingen, heeft een heuse documentaire propagandafilm over de Jessias gemaakt. Het is een beetje zoiets als Wille Zur Macht van Levi Riefenstahl maar dan veel saaier. In de docu zien we de Jessias speeches oefenen, vergaderen, reizen, handen schudden en hij is de hele tijd in beeld met die leuke kop met krullen. De documentaire propagandafilm werd aangekocht door de NPO (met onze belastingcentjes) voor een slordige 2 ton (da’s net even minder dan het jaarsalaris van een VARA coryfee). De NPO wilde de documentaire propagandafilm uitzenden, maar er ontstond allerlei heftige #ophef. Is dit wel de bedoeling van de publieke omroep? Is dit niet gratis zendtijd politieke partijen? Is dit niet je reinste propaganda?

De NPO besloot daarom de documentaire propagandafilm niet uit te zenden.

Die beslissing resulteerde in nog meer hashtag ophef.

De Telegraaf wilde de film kopen en online streamen.

GeenStijl vroeg of mensen het wilden leaken en op Dumpert wilden zetten.

Vele Deugridders en drammers wilden dat de NPO gewoon alsnog de documentaire propagandafilm zouden uitzenden.

Vandaag is dan eindelijk het hoge woord eruit!

de-jessias

NU.nl: Carré en Blendle vertonen documentaire Jesse Klaver.

Het. Staat. Er. Echt.

De veelbesproken maar nog nergens vertoonde documentaire Jesse van Joey Boink is maandag te zien in Carré. Er zal dan ook een debat plaatsvinden in het Amsterdamse theater.
Dat heeft producent Janneke Doolaard donderdag laten weten aan het ANP. Hoe de kaartverkoop verloopt, is nog onduidelijk.

 Naar Carré om een documentaire propagandafilm te zien en dan daarna naar de bierkeller waar de Jessias zelf zal spreken voor een uitbundige menigte.

Klinkt als een geweldige avond.

Ik heb liever een vogelspin die eitjes legt in mijn oor.

Het NRC heeft de documentaire propagandafilm gezien en stelde dat het geheel “weinig diepgang” vertoonde en dat het inderdaad een slap promotiefilmpje was.

Blendle
De documentaire zal maandagavond vanaf 20.00 uur ook live te zien zijn via de digitale krantenkiosk Blendle. Dat laat oprichter Alexander Klöpping weten. “Het is de belangrijkste film van de afgelopen verkiezingen”, vertelt hij desgevraagd aan NU.nl.

“Blendle heeft eerder dit jaar een experiment gedaan met VICE, waarbij er interviews te zien waren met lijstrekkers. Deze veelbesproken documentaire is de volgende stap. Sommige journalistiek laat zich beter vatten in tekst, andere in beeld en weer andere in audio. We willen er zijn voor alle vormen van journalistiek.”

De film gaat 4,99 euro kosten. Producent DOXY krijgt 70 procent van de omzet, net zoals andere uitgevers die publiceren via Blendle.

Betalen? Om de fokking Jessias te zien?

Are U Insane

Ten eerste is het Internet gratis modderfokker en ten tweede is het Internet gratis modderfokker!

Dus denk even met mij mee. Ik kan NU, nu, nu, op dit moment… welke film ik maar wil zien. En ja, daar zitten ook alle Star Wars en superheldenfilms tussen, al mijn favoriete science-fiction shit en rare troep. Ik kan NU, nu, nu, op dit moment alle TV series kijken die ik wil en ja daar zitten ook al mijn oude science-fiction series tussen en alle nieuwe meer creepy shit die ik de laatste paar jaar kijk.

Ik kan al die dingen GRATIS zien.

Maar ik ga 4,99 betalen om de Jessias te zien?

Of ik ga nog veel meer betalen en dat hele pokke-eind naar Carré om de Jessias op een groot scherm te zien omringd door huilende en snotterende Deugridders?

Sorry, pass.

Shaking No Emoticon

Auteursrechten
Doolaard kreeg de auteursrechten terug van BNNVARA en kan met Boink bepalen wat er met het materiaal gaat gebeuren. Jesse zal ook in meerdere bioscopen te zien zijn, zei de producent. Of de documentaire ook nog ergens op tv komt, is nog niet bekend.

Oh gelukkig, ik kan ook een euro of 10-12 betalen en ‘m dan zien in een donkere bioscoop, op een groot scherm omringd door snotterende en huilende Deugridders.

Dit is allemaal vrij “normaal”.

Toen Ayatollah Khomeini eindelijk terugkeerde naar Iran werd de bevolking gillend en schuimbekkend gek.

The Supreme Leader is terug, de heiland is hier, the Infallible al-Faqih is hier!

Mensen werden hysterisch, religieus gek en vetrrapten elkaar om maar een glimp op te vangen van de Supreme Leader.

Bij zijn latere speeches worden jonge kinderen uit de menigte omhoog gerukt naar zijn balkon zodat ie ze maar even kan aanraken.

Terwijl iedereen hysterisch en idolaat achter de Supreme Leader aanrent, verandert Khomeini het land in een middeleeuwse kerker. Vele leuke jonge kinderen zullen als “mijnenvegers” de Iraakse mijnenvelden ingestuurd worden om er een weg doorheen te banen. De kinderen eindigen als martelaren. De begraafplaatsen van Iran (met name Tehran) liggen VOL met dode kinderen.

Als Barrack Obama President wordt staan Jesse Jackson en Oprah Winfrey vooraan in het publiek, vreselijk te huilen. Beyonce brengt de dansende Obama’s een ware serenade. Een oceaan van orgastische idolatrie. Change has come to America. Obama wordt een celebrity, hij wordt op handen gedragen door Hollywood en linkse knuffelmensen the world over. Hij is rationeel, een lawyer, een mensenrechten activist, een feminist, progressief… De modderfokker krijgt zelfs een Nobel Peace Prize voor niets doen. Terwijl iedereen orgastisch en blind achter de Verlichte Leider aanloopt houdt Obama een Kill List bij, Drone Strikes nemen toe, hij breidt de sleepnet spionage door de NSA alleen maar verder uit en Syria en Irak worden veroverd door ISIS, waarna Europa wordt overspoeld door migranten en een golf terroristische aanslagen.

Blind en idolaat achter de Verlichte Leider aanlopen is zelden een goed idee.

In ons geval, zou de Verlichte Leider, de Heiland, de Jessias gewoon op de televisie te zien zijn, en dat gaat nu helaas niet door.

Zijn drammerige, idolate, blinde kudde volgers vinden dat helemaal niks natuurlijk.

Dus die gaan vreselijk huilen, stampvoeten en dan heul lang in hun kamer zitten nukken tot ze hun zin krijgen.

En dat is dan nu eindelijk gelukt.

In Carré in mijn avondjurk, gevolgd door een late supper, of in de bioscoop, gevolgd door patat of pizza.

Wat ik ook kan doen is een lekkere vegan maaltijd bestellen of iets bij die etnische mensen op de brug (die zijn Hindoestaans, Papa!) en dan met kraanwater, en hele saaie vrienden met z’n allen, in onze sokken op de bank, of op de grond via Blendle en de Chromecast de Jessias, de Heiland, onze Verlichte Leider zien op onze grote televisie.

Wat ik nog een beetje mis zijn cafe’s / restaurants.

Ik vind dat een x aantal cafe’s en restaurants in Amsterdam gewoon die 4,99 moeten neertellen bij Blendle.

Dan kunnen ze de documentaire propagandafilm streamen naar een groot scherm.

Ikzelf ga wachten tot iemand een illegale kopie online zet.

Ik heb nu zoveel fokking gezeik over die fuck documentaire propagandafilm gelezen dat ik dat pokkeding nu moet zien ook.

Als het echt goed slecht is, ga ik er een review van schrijven.

Die zal dan gaan heten: Wille Zur Macht: Im Angesicht Der Jessias. 

wille-zur-macht

Share