Breaking News: Vader Jessias Blijkt Informant Voor AIVD

, , Comments Off on Breaking News: Vader Jessias Blijkt Informant Voor AIVD

Enige tijd geleden kwam SlimK1nd met een heuse skoop.

De long, lost vader van Jesse Klaver, de Jessias, is dan eindelijk gevonden.

Hij blijkt een een ex-lid van het Marokkaanse parlement.

Hij blijkt tevens een drugsdealer, die hier in Nederland bergen drugs naar binnen smokkelt.

Ons volledige artikel treft u hier.

SlimK1nd: Breaking News: Gezinshereniging – Vader Jesse Klaver Blijkt SJW Activist Voor Hervormingen Riff-Regio.

In het artikel stelden wij de volgende prangende vragen.

SK-vader-jessias-1

We moeten hier wat context scheppen.

Nederland levert maar wat graag drugscriminelen uit. Ons OM is niet helemaal gek. Hier in Nederland betekent een veroordeling veelal een lichte straf en het kost bakken met geld om tot een veroordeling te komen. Als een crimineel (voor wat voor vergrijp dan ook) in het buitenland gezocht wordt en dat buitenland kent toevallig afschuwelijk smerige, overbevolkte gevangenissen? Dan zetten wij die criminelen met plezier uit. We betalen zelfs de tickets.

Dat gebeurde hier echter – gek genoeg – niet.

Waarom niet?

Omdat deze kutlul inderdaad connecties heeft bij de AIVD.

NRC: François Pinas werd geboren als slaaf.

Het artikel is vooral mythevorming en ophemelen.

Dit zijn de interessante passages.

Een observatieteam van de Nederlandse politie volgt in 2014 een vrachtwagen waarmee drugs gesmokkeld zouden worden, als de telelens valt op een kleine, gezette man met een brilletje. Het is het Marokkaanse oud-parlementslid Saïd C. De politie volgt hem al langer, omdat hij deel zou uitmaken van een drugsbende. Een jaar later wordt hij gearresteerd bij een grote actie in en rond Roosendaal. Het proces tegen de smokkelgroep dient naar verwachting volgend jaar, maar Marokko wil dat niet afwachten. Het land vraagt al geruime tijd om uitlevering van de Marokkaanse Nederlander wegens een veroordeling uit 2010 voor drugssmokkel. Vorig weekend riep Marokko zelfs haar ambassadeur terug. Nederland gaf donderdag toe aan de druk en heeft C. aangehouden.

De zoveelste Marokkaanse, Moslim... drugscrimineel.
Miljoenen heeft deze schoft verdiend.

(En uiteraard geen enkele vorm van belasting betaald red.)

Wat Marokko mogelijk nog zenuwachtiger maakt, is dat C. over documenten beschikt die afkomstig lijken van de Marokkaanse inlichtingendienst DGST. Een lijst met informatie over Marokkanen in Nederland, geeft hij in 2015 aan de AIVD. Andere documenten plaatst hij dat jaar op Facebook. Die onthullen volgens C. de rol die de DGST zou hebben gespeeld bij de ondergang van zijn voormalige politieke partij en hoe zijn politieke tegenstanders zouden samenspannen met de inlichtingendienst. Ook zijn neef Ilyas el Omari – die op dat moment geldt als mogelijk toekomstig premier van Marokko – brengt hij in diskrediet.

Oh, de AIVD?

NRC: AIVD onderzocht spionage Marokko na tip Rif-activist.

We moeten het “newspeak” hier even vertalen.

Met “Rif-activist” bedoelt het NRC eigenlijk criminele, Marokkaanse, Moslim, drugsdealer.

De Marokkaanse Nederlander Saïd C., die centraal staat in de diplomatieke rel tussen Nederland en Marokko, heeft in 2015 informatie verstrekt aan inlichtingendienst AIVD. Het voormalige Marokkaanse parlementslid dat nu in Nederland woont, speelde een document door waarop namen zouden staan van Marokkaanse informanten in Nederland. De authenticiteit van het document is lastig te verifiëren, maar volgens bronnen van NRC nam de AIVD het document heel serieus. De inlichtingendienst heeft minstens één imam die op de lijst voorkomt, uitgevraagd over diens contacten met de Marokkaanse geheime dienst. Een woordvoerder van de AIVD wil niet inhoudelijk reageren.

Marokko is een superleuk land!

En mensen uit Marokko?

Die zijn superleuk!

Celebrate Diversity

Nederland heeft donderdag Saïd C. aangehouden na diplomatieke druk van Marokko. Het land zegt hem te willen berechten voor drugshandel, maar op de achtergrond spelen politieke motieven mee. C. heeft, zo blijkt nu, Marokko in verlegenheid gebracht door geheime documenten in de openbaarheid te brengen.

Who gives a fuck?

Leg beslag op alles wat ie bezit in dit land.

En lever die gek uit.

De Marokkaanse autoriteiten zetten dan stroom op z’n scrotum.

Lekker goedkoop.

Op de ‘informantenlijst’ die hij in 2015 aan de AIVD gaf, en die in bezit is van NRC, staan mensen die zich bevinden op knooppunten in de Marokkaans-Nederlandse diaspora: imams, journalisten, politiemedewerkers, vrijwilligers bij verenigingen. Een imam op de lijst kreeg hierna bezoek van de AIVD, valt uit zijn omgeving te vernemen. De imam in kwestie ontkent.

Politiemedewerkers?

Nee toch?

Onze politie is namelijk al maandenlang heel trots aan het uitleggen dat de helft van alle mensen die ze aannemen… een reuze leuke migratieachtergrond heeft, veelal Marokkaans.

(Zegmaar positief etnisch profileren, dat mag namelijk wel red.)

Knap he?

Het woord “drugsdealer” komt NUL (0) keer voor.

Dat noem je engaging the reader.

Je “dwingt” de lezer als het ware meer artikelen te lezen.

breaking-news-jessias-aivd

 

Share