Breaking News: Politie Is Een Teringbende

, , 1 Comment

Ik heb op dit blog diverse malen aandacht besteed aan de Politie. De gewone agenten op straat zijn hardwerkende mensen die vooral mensen willen helpen. Ze willen leed voorkomen danwel verminderen en ze willen natuurlijk daders arresteren en gekken van de straat halen. De Politietop echter? Dat zijn mensen die totale en absolute schijt aan alles en iedereen hebben en vrijwel uitsluitend aan zichzelf denken.

Het is weer zover.

Parool: Amsterdamse politiechef vervolgd om verduistering.

De rijksrecherche heeft in een uitvoerig onderzoek volgens justitie sterke aanwijzingen gevonden dat hij jarenlang toegangskaarten privé heeft gebruikt van voetbalwedstrijden en concerten in de Arena en de Ziggo Dome. Smit zou van 2009 tot 2014 ‘structureel’, ook met vrienden en familieleden, van politiebudget naar wedstrijden en concerten zijn gegaan en diners hebben betaald – zonder functioneel doel. Smit was op 16 november buiten functie gesteld in afwachting van het verdere onderzoek, dat toen al maanden liep. Hij ontkent stellig iets onoorbaars te hebben gedaan en is hoogst verontwaardigd over de beschuldigingen.

De zoveelste achterbakse graaier.

En het is uiteraard fijn om te zien dat ie – meteen – anderen noemt.

“Hunnie deden het ook, Meester”!

Als een vierjarige die betrapt wordt bij het stelen van snoep.

NRC: Amsterdamse politiecommissaris wordt strafrechtelijk vervolgd.

Volgens het Openbaar Ministerie en de Amsterdamse politie zullen „eventuele vervolgonderzoeken plaatsvinden zonder aanzien des persoons, rang en reputatie”. In het oriënterende onderzoek zal onder andere worden gekeken naar het handelen van een aantal zeer vooraanstaande functionarissen bij de politie. Tot de politiemensen die nader onder de loep worden genomen behoren onder meer de baas van de Amsterdamse politie Pieter-Jaap Aalbersberg, de hoogste vrouw binnen de nationale politie en voormalig lid van de Amsterdamse korpsleiding Liesbeth Huyzer en de man die zeven jaar lang de baas was van de Amsterdamse politie en nu op de loonlijst staat als ‘buitengewoon adviseur’ van de politie Bernard Welten. Ze hebben allemaal wel eens van Smit kaartjes ontvangen.

Zoals ik al zei, de hele top is totale dogshit.

Maar… er is meer goed nieuws.

NRC: Agent aangehouden op verdenking van lekken informatie.

De Rijksrecherche heeft dinsdagochtend een agent aangehouden op verdenking van het lekken van informatie. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag. De 31-jarige man is werkzaam bij de politie in Den Haag. De agent wordt ervan verdacht om informatie uit politiesystemen te hebben doorgespeeld. Volgens het OM gaat het om ‘schending van het ambtsgeheim en ambtelijke corruptie’. De politie heeft een huiszoeking verricht en de man wordt verhoord. Er is ook een tweede verdachte aangehouden. Het OM kan niet meer informatie geven over het onderzoek.

Het artikel in het NRC blijkt echter onvolledig.

De Telegraaf: ’Lekkende agent kwam van DBB’.

DEN HAAG – De 31-jarige agent van de eenheid Den Haag die dinsdagochtend is opgepakt wegens het lekken van informatie, is recent overgeplaatst vanuit de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB). De dienst was begin dit jaar in het nieuws vanwege de van lekken verdachte Wilders-beveiliger Faris K.

Hier had ik al eens uitvoerig mijn licht over laten schijnen.

Ik had zelfs Hare Koninklijke Hoogheid, de Prinses van Oranje Nassau (Amalia) gewaarschuwd.

Maar het wordt nog leuker.

Het is niet de eerste keer dat de politieman onderwerp is van onderzoek. Hij schoot in 2012 de 17-jarige Rishi op station Holland Spoor dood.

DEN HAAG – Een agent heeft ten onrechte geconcludeerd dat de 17-jarige Rishi vorig jaar november op het Haagse station Hollands Spoor direct door een politiekogel om het leven is gekomen. De politieman was ervan overtuigd dat het slachtoffer al was overleden. Anderhalve minuut na het schot, begonnen 2 agenten toch nog met reanimeren.

Het. Staat. Er. Echt.

Dit stuk kankerlijer schoot een 17 jarig kind overhoop en “dacht” toen, ach die is dood, mooi.

Dat kind bleek echter nog te leven.

Reanimatie mocht niet meer baten, dus uiteindelijk ging dat kind wel echt dood.

Wat dat kind op z’n kerfstok had is mij nooit helemaal duidelijk geworden.

Nu zeg ik al geruime tijd dat Politie, OM, MinVenJ een absolute teringbende is.

Mijn dochter en ik zijn zelf slachtoffer van vrij forse misdrijven.

Wij mogen niet eens aangifte doen.

Toen ik het probeerde werd ik voorgelogen en bedreigd.

Wij adviseren de SlimK1nd lezers dit blog goed in de gaten te houden.

Wij zullen met enige tijd een groot expose publiceren met foto’s en namen van daders.

In de tussentijd?

Kijk een beetje uit met de Politie.

Dergelijke toestanden aan de top?

Die druppelen naar beneden.

Je Dochter/Water

Nee dank u, dat vroeg u de vorige keer ook. Wat ik wel heel fijn zou vinden is als Politie de eindeloze schandalen en corruptie aan de top eens grondig aanpakt, want ik raak een beetje mijn vertrouwen in de organisatie kwijt. Verder zou ik het leuk vinden als ik, conform mijn rechten als burger, gewoon aangifte mag doen zonder voorgelogen of bedreigd te worden. Oh… en kunt u aan uw collega’s van Bureau Elandsgracht doorgeven dat we ook hun namen en contactdetails zullen publiceren? We hebben nu veel meer lezers, dus dan maakt het meer impact.

Share