Breaking News: Gezinshereniging – Vader Jesse Klaver Blijkt SJW Activist Voor Hervormingen Riff-Regio

, , Comments Off on Breaking News: Gezinshereniging – Vader Jesse Klaver Blijkt SJW Activist Voor Hervormingen Riff-Regio

Ik heb elders op dit blog aandacht besteed aan de Mocro Maffia. Er woedt al geruime tijd een soort oorlog in Nederland tussen diverse bendes van veelal jonge Marokkanen. Er zijn zo’n twintig (20) liquidaties geweest, veelal met zware vuurwapens, zelfs kalashnikovs, met als klap op de vuurpijl een afgehakt hoofd.

En ehm… Neen….

Shaking No Emoticon

Er zijn – gek genoeg – geen twintig (20) of meer daders gearresteerd.

Politie en OM waren heel druk bezig met vooral niet etnisch profileren, diversiteit vieren, meer agenten met een migratie achtergrond opleiden, lekkere Iftar maaltijden in zo’n haat-Moskee in zowel A’dam als R’dam en natuurlijk sjoemel, schandalen en graaien aan de top.

Dit kwam ik gisteren tegen.

Parool: Twee doden in Dominicaanse Republiek zijn Amsterdammers.

De mannen die begin deze week zijn geliquideerd in de Dominicaanse Republiek, en begraven in een kuil, zijn de Amsterdammers Rachid Benbouker (33) en Cuma Ceviz (35). Rachid Benbouker is een broer van de in 2011 in Purmerland geliquideerde Mohamed Benbouker. Volgens de lokale autoriteiten wijst alles op een afrekening in het drugsmilieu. Volgens de krant Diario Libre gaat justitie ervan uit dat ze maandagavond naar de plantage zijn gebracht en daar zijn geëxecuteerd. Het ene lichaam zou drie meter onder de grond zijn gevonden, het andere nog tweeënhalve meter dieper. mwonenden zagen in de dagen rond de moord volgens de krant een terreinwagen, een graafmachine en een vliegtuigje bij de plaats waar de lichamen zijn gevonden. Beide slachtoffers zouden verscheidene schotwonden hebben en bij de moordplek zouden twaalf kogelhulzen zijn gevonden.

Twee Mocro-Maffia figuren in de Dominicaanse Republiek?

Dat gaat natuurlijk over coke.

De oorlog is ontstaan door het “zoekraken” van een grote partij coke uit de Antwerpse haven.

Sindsdien schieten ze elkaar, omstanders en mensen die de verkeerde kleur auto rijden kapot.

Ik ben blij dat deze twee gekken dood zijn.

Die doen niemand meer kwaad.

Er zijn bar weinig arrestaties verricht. Marokkaanse criminelen vluchten vrij gemakkelijk (via Spanje red.) naar Marokko. De overtocht is heel goedkoop, slecht gecontroleerd en met een Nederlands paspoort gaat het natuurlijk nog veel gemakkelijker. Eenmaal in Marokko kan men schuilen bij vrienden, kennissen, familie (veelal andere criminelen, onderdeel van dezelfde netwerken red.). Nederland moet dan aan Marokko vragen of ze die gekken voor ons willen vinden. Dat lukt natuurlijk veelal niet. Als dat echter wel lukt, ontstaan er meestal nieuwe problemen. Als het om drugshandel gaat (en daar gaat het natuurlijk bijna altijd over) worden dit soort malloten in Marokko vervolgd en daar worden ze vrijgesproken, of ze krijgen lichtere straffen en mogen dan de bink uithangen in zo’n corrupte Marokkaanse gevangenis waar je drugs, drank en hoeren bij de vleet kunt krijgen.

Er wordt geregeld over geschreven in de media.

Nederland is reuze serieus bezig met de bestrijding van zware criminaliteit, maar de Marokkaanse autoriteiten werken niet mee.

Is dat zo?

NU.nl: Marokko haalt ambassadeur per direct terug uit Nederland.

Marokko heeft zaterdag zijn ambassadeur in Den Haag teruggeroepen. Het Marokkaanse persbureau MAP meldt dat de regering in Rabat daartoe heeft besloten, omdat Den Haag niet zou meewerken aan het verzoek om een drugshandelaar uit te leveren. Het zou gaan om Saïd Chaou, een voormalig lid van het Marokkaans parlement.

Een drugsdealer slash parlementslid?

Wat leuk! Pablo Escobar was ook lid van het Colombiaanse Parlement. Sindsdien noem je dit soort situaties officieel Colombiaanse toestanden (in de media red.)

Volgens een verklaring van Rabat is er de afgelopen twee dagen contact geweest tussen de Marokkaanse en de Nederlandse autoriteiten op het niveau van regeringsleiders en ministers van Buitenlandse Zaken over het uitleveren van de drugscrimineel van Marokkaanse afkomst. Het verzoek om uitlevering loopt al enkele jaren. Tegen Chaou waren twee internationale arrestatiebevelen uitgevaardigd. De verdachte zou volgens het Nederlandse Openbaar Ministerie lid zijn van een criminele organisatie sinds 2010 en actief zijn in de internationale drugshandel. Volgens Marokko is hij ook betrokken bij de financiering van betogers in de Rif-regio in het noorden van het Noord-Afrikaanse land.

Nee toch?

De protesten in het Riff-regio worden gefinancierd met drugsgeld?

Ik ben niet verrast.

Drugsgeld is een heel belangrijk onderdeel van de Marokkaanse economie.

Hoe oud is Said Chaou?

Ik wil alleen weten of ie oud genoeg dat ie de long, lost vader van de Jessias kan zijn.

Op deze foto ziet ie er in ieder geval oud genoeg uit en die is uit 2015.

Bladna: Ex-Kamerlid Said Chaou had villa met gouden kranen in Nederland.

Chaou werd samen met een tiental andere verdachten gearresteerd. Zes van hen, waaronder de broer van Chaou, werden onder voorwaarden vrijgelaten. Het voormalige Kamerlid zit volgens Marokkaanse media nog vast. De politicus wordt ervan verdacht grote hoeveelheden drugs aan Franse toeristen te hebben verkocht in zijn coffee-shop in Roosendaal. De zaak werd in 1998 door de gemeente gesloten. Chaou keerde naar Al Hoceima en nam in 2007 mee aan de verkiezingen voor de PAM-partij. Hij vluchtte in 2010 terug naar Nederland nadat zijn naam in Marokko in een drugszaak werd genoemd. Bij Chaou thuis zou vorige maand 140.000 euro en geldtelmachines zijn gevonden. Ook zou het voormalige Marokkaanse Kamerlid 30 miljoen euro op een bankrekening hebben staan. Tijdens een inval in zijn villa van 700.000 euro in Roosendaal vonden de agenten gouden kranen en een Bentley. Zowel op de villa als op de Bentley en een appartement van Chaou in het zuiden van Spanje werd beslag gelegd.

Dertig miljoen? Waar zou ie dat mee verdiend hebben?

Okay, dus deze crimineel is tevens in Nederland bekend (en reeds een keer gearresteerd red.)…

… maar we leveren ‘m niet uit?

Waarom niet dan?

Werkt ie als informant voor de AIVD? 
Is ie als infiltrant bij de Riff-raddraaiers geplaatst?

Ik denk dat dit de vader van de Jessias is.

breaking-news-papa-jessias

En zo kort na #vaderdag… Ik vind het ook leuk voor die jonge kinderen van de Jessias. Kunnen ze eindelijk Opa leren kennen. En Opa barst van het geld dus die kan dan eindelijk, na al die jaren, z’n diverse, etnisch gemengde kleinkinderen verwennen zoals het hoort: met drugsgeld. Ik vind het echt the human interest story of the year. Denk je eens in? De vader van de Jessias is – net als de Jessias – een enorme social justice warrior, dapper aan het strijden voor de rechten van de mensen in dat Riff-gebied. Ik vind het echt fantastisch. De appel valt dus inderdaad niet ver van de boom. Zouden ze vanmiddag aanschuiven (saampjes red.) bij Buitenhof?

 

Share