Breaking News: C&A Duitsland Geeft 20% Korting Aan Alle Misbruikte Koorknapen In Regensburg!

, , Comments Off on Breaking News: C&A Duitsland Geeft 20% Korting Aan Alle Misbruikte Koorknapen In Regensburg!

We wandelen van de ene regressieve club religieuze fanaten naar de volgende club.

De Katholieke Kerk is een pedosexueel bolwerk. Onderzoek wijst uit dat zo’n 15% van alle priesters pedosexuele neigingen hebben en een groot percentage daarvan handelt ernaar. Dat betekent concreet dat de Katholieke Kerk sinds 300 na Christus kinderen aan het mishandelen en misbruiken is. Onze records gaan helaas niet zover terug, maar als we kijken naar de vele schandalen sinds de jaren ’50 wordt dat vrij duidelijk. We praten over miljoenen slachtoffers, wereldwijd. Je zou denken dat een dergelijke “kerk” dan gewoon verboden wordt. Als dit bij een voetbalclub zou gebeuren zou die club allang en breed niet meer bestaan. De Katholieke Kerk heeft echter heel veel geld. Ze trekken dus hun portemonnee, betalen de slachtoffers (als ze echt niet anders kunnen red.) en het mishandelen en misbruik gaat lekker door.

Wist u dat de familie Brenninkmeijer – sinds 1920 – meer dan een miljard euro aan de Katholieke Kerk heeft gedoneerd?

Volgens het NRC worden we daar allemaal beter van.

Pedophile

NRC: Ruim 500 Duitse koorknapen misbruikt en mishandeld.

Ruim vijfhonderd koorknapen van een koor in Regensburg zijn gedurende een periode van tientallen jaren misbruikt en mishandeld. Dat blijkt uit een eindrapport over het schandaal dat dinsdag door advocaat Ulrich Weber gepresenteerd is. Het schandaal is daarmee aanzienlijk groter dan eerder bekend was. Het gaat om de Regensburger Domspatzen, een wereldberoemd koor dat al duizend jaar bestaat, en de daaraan verbonden muziekschool. De eerste slachtoffers meldden zich in 2010. Vervolgens traden honderden voormalige koorknapen naar voren. Volgens Weber, die was aangesteld door de kerk om het schandaal te onderzoeken, is het bij zo’n 500 kinderen “zeer plausibel” dat ze tussen 1945 en de jaren negentig zijn mishandeld. Ook zijn 67 jongens in die periode misbruikt. Eerder ging het nog om 231 slachtoffers in totaal. Het merendeel van de koorknapen zat nog op de kleuterschool toen het misbruik en de mishandeling plaatsvonden.

Het format is vrij standaard. 1.) Noem het schandaal. 2.) Noem de aantallen slachtoffers.

Dan doen we 3.) een statement, citaat van een of meer van de slachtoffers.

De slachtoffers omschrijven hun tijd bij het koor volgens Weber als “een gevangenis”, “de hel” en “een concentratiekamp”. Anderen noemen het “de slechtste tijd van hun leven, gekenmerkt door angst, geweld en hulpeloosheid”.

Goedzo

En dan tot slot doen we 4.) de Katholieke Kerk en de staat trekken hun portemonnee.

Inmiddels is de identiteit van 49 vermeende daders vastgesteld. Negen priesters en leraren zouden zich aan het seksueel misbruik schuldig hebben gemaakt. Dat speelde vooral in de jaren ’60 en ’70. Het bisdom van Regensburg heeft excuses aangeboden en tussen de 5.000 en 20.000 euro schadevergoeding beloofd voor elk slachtoffer.

Ja, u leest het goed. Tussen de 5 en 20 duizend euro? Voor mishandeling en misbruik van kinderen? Die slachtoffers boffen enorm! Die hoeven nooit meer te werken.

Dan gaan we hoofdrekenen met de objectieve journalisten van het NRC.

500 slachtoffers x 20 duizend euro = 10 miljoen euro.

De Brenninkmeijers geven de Katholieke Kerk 1 miljard.

Dan gaan we die 2 getallen op elkaar delen.

( 10 miljoen / 1 miljard ) * 100(%) = 1%.

Dus van dat miljard van de Brenninkmeijers komt slechts 1% – uitgaande van een maximale schadevergoeding – bij de slachtoffers terecht.

De rest is voor het pedosexuele, homohatende, regressieve, anti-wetenschappelijke, krankzinnig religieuze bolwerk in Vaticaanstad.

Het NRC heeft gewoon vet gelijk. De superrijken van Nederland? Die zijn geen onderdeel van onze “ik-cultuur”, met al die “boze burgers”. De Brenninkmeijers? Die zijn inderdaad op bijzondere wijze “emotioneel betrokken bij anderen die het minder hebben”.

Misschien kan C&A een leuk gebaar maken naar de slachtoffers?

Allemaal 20% korting bij de eerstvolgende aankoop of zoiets.

cunda20proz

Share