Breaking News: Burg. van Amsterdam Laat Terrorist Los Op Kinderen (Dieptepunt In De Jeugdkruistocht)

, , Comments Off on Breaking News: Burg. van Amsterdam Laat Terrorist Los Op Kinderen (Dieptepunt In De Jeugdkruistocht)

Ik schrijf normaal alleen ‘s nachts, vanaf een uur of 4 ‘s morgens tot een uur of 6.

‘s Avonds is er teveel lawaai, afleiding en tegen die tijd ben ik gebroken en wil ik vroeg naar bed.

Dit is echter het diepste dieptepunt wat de Jeugdkruistocht ooit bereikt heeft.

Na alle drama omtrent de PvdA knuffel Salafisten van de Stopera vond vandaag een heus “spoeddebat” plaats bij de Gemeenteraad.

Het Parool runde er een liveblog van; het was supersaai.

Theo Hiddema was er als gastspreker, maar hij kwam niet voor op het liveblog.

Aan het einde van dit “spoeddebat” mopperende v/d Laan nog in z’n open microfoon “kijk eens hoe de landelijke pers uitrukt om het ons moeilijk te maken”.

Daar kan ie niks aan doen; hij is heel erg ziek.

Nog geen uur na het geweldige “debat”, krijgen we het absolute dieptepunt in de Jeugdkruistocht.

Leest u even mee?

Deze dag gaat de geschiedenis in.

No Suicide Bomber

Telegraaf: Van der Laan droeg Bilal voor.

Ja. Het. Staat. Er. Echt.

AMSTERDAM – Burgemeester Eberhard van der Laan heeft er persoonlijk voor gezorgd dat Bilal L., die in het netwerk zat van de Hofstadgroep, een terreuraanslag voorbereidde en daarvoor is veroordeeld, aan de slag kon gaan als jongerenwerker in Amsterdam.

Say. Fucking. What?

Hoewel Bilal L. een strafblad had en volgens de gemeentelijke regels zonder een Verklaring Omtrent het Gedrag niet aan de slag mocht gaan als jongerenwerker, is het Van der Laan geweest die ervoor gezorgd heeft dat L. dispensatie kreeg. „De burgemeester heeft Lieke Thesingh, de toenmalig stadsdeelvoorzitter van Oost, gevraagd om Bilal dispensatie te verlenen. Dat hebben we ook op schrift”, zegt woordvoerder Geke Uninge van jeugdwerkorganisatie Dynamo uit Amsterdam Oost. Thesingh bevestigt die lezing. „Je zou het kunnen beschouwen als een verzoek van de burgemeester, omdat hij wilde dat hij (Bilal L., red.) die activiteiten deed.”

De Burgemeester van Amsterdam, die zo vreselijk moest huilen om Nouri (omdat die zo verbindend bezig was in die coma en zo), hielp een fucking terrorist aan een baantje als jongerenwerker!!!!

Bilal L., die ook in verband wordt gebracht met de moord op Theo van Gogh, woont en werkt volgens Van der Laan nog in Nederland. Zijn zus en broertje zijn naar het kalifaat van IS afgereisd. L. wordt sinds april 2015 niet meer ingezet door gemeente en politie. Uit eerder onderzoek van De Telegraaf bleek dat L. als jongerenwerker reclame maakte voor de jihad en dat de gemeente daarvoor gewaarschuwd werd. L. werkte jaren in opdracht van het gemeentelijk bureau radicalisering en polarisatie van de inmiddels met strafontslag weggestuurde Saadia A.-T..

Bilal was zogenaamd “gederadicaliseerd”.

In werkelijkheid was ie kwetsbare kinderen aan het vergiftigen met lulkoek over Jihad en Allah.

Dus:

De Burgemeester van Amsterdam, Eberhard v/d Laan, hielp een Jihadi kinderen vergiftigen.

Dit wordt allemaal nog veel, veel erger.

In het stadhuis gaat een e-mail rond waarin gerept wordt over ervaringen met Bilal, die naar Jordanië ging voor een inzamelingsactie. Terug in Nederland zou hij, blijkens deze verklaring die bij meerdere raadsleden bekend is, aan jongeren vertellen hoe ’gezegend het land Syrië is’ en hoe verdorven Iran, Sjiieten en de Amerikanen zouden zijn. Met signalen dat Bilal ’absoluut niet te vertrouwen is’ en signalen dat hij zeker niet gederadicaliseerd was, zou niets zijn gedaan. Intussen heeft Van der Laan besloten geen ex-geradicaliseerde personen meer in te zetten.

Oh, van der Laan heeft iets “besloten”?

Die Bilal klinkt als een hartstikke goeie “jongerenwerker“.

De Jeugdkruistocht heeft z’n dieptepunt bereikt.

Ik waarschuw – al jaren – voor de verdorven etnisch-religieuze invloeden in de Jeugdzorg (in de breedste zin des woords).

Al. Jaren.

Dit wordt nog veel, veel erger.

Een van de ’cliënten’ die Bilal L. heeft begeleid, stichtte enkele weken na de bloedige aanslag op de Charlie Hebdo-redactie brand op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Deze voor brandstichting veroordeelde Abderrazak A. O. wierp zijn brandbom naar een woning waar een Charlie Hebdo-poster voor het raam hing. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Van der Laan trok gisteren, een dag voor het spoeddebat dat hem wacht na onthullingen over het (de)radicaliseringsbeleid, het boetekleed aan. Hij erkent dat de bedrijfsvoering binnen de dienst niet op orde is en de aansturing lang ’onvoldoende professioneel’ is geweest. De hele aanpak wordt nu doorgelicht.

Yea that’s right.

Ik had er reeds over geschreven.

“Als Het Om Een Terroristische Aanslag Gaat, Doet Godsdienst Er Niet Toe” (Post-Truth Met De Politie Van Amsterdam)

Deze gek, deze “client” van Bilal, de Jihadi ronselaar “jongerenwerker”, gooide een “bom” naar een flat vanwege een Charlie Hebdo poster.

Dat is een Islamitische terroristische aanslag in Amsterdam mensen.

(Die gelukkig zonder slachtoffers afloopt red.)

Z’n “jongerenwerker” was die Bilal, die aan het “werk” geholpen was door de Burgemeester van Amsterdam himself.

Burgemeester van der Laan is ernstig ziek.

Het is tijd dat ie opstapt.

Hij liet een fucking terrorist los op de jeugd van Amsterdam.

Hij bereikte het absolute dieptepunt in de Jeugdkruistocht van Republiek Kukenheim.

(En hij hield die extreem vreemde nieuwjaarsrede red.)

Nieuwjaarsrede Burgemeester van Amsterdam, Eberhard v/d Laan (Elite wees welkom!)

Het is tijd dat Burgemeester van der Laan vertrekt.

Hij is overduidelijk te ziek om professioneel adequaat te functioneren.

breaking-news-jihadi

 

 

 

Share