Breaking News: Amsterdam Nieuw West Krijgt Een Madrassa Voor Kindermishandeling!

, , Comments Off on Breaking News: Amsterdam Nieuw West Krijgt Een Madrassa Voor Kindermishandeling!

Ik voel mij waardeloos. Alsof er een bus over mij heen is gereden. Ik ben drie keer (3x) wakker geworden vannacht. De eerste keer vanwege lawaai buiten. Daarna nog eens met kramp in mijn schouder en nek. (Ik denk dat ik verkeerd heb gelegen). Ik heb er toen ijs op gedaan en later een warme kruik en ben weer gaan “slapen”. Nu net werd ik wakker met eigenlijk overal kramp en pijn.

Ik vrees dat het vandaag weinig bloggen wordt, lieve mensen.

We gaan beginnen in onze hoofdstad.

madrassa-logo

Parool: Islamitische school mag deuren openen in Amsterdam.

De islamitische middelbare school mag beginnen in de stad. Na zes jaar lang getouwtrek besliste de Raad van State woensdagochtend dat Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO) een school voor mavo, havo en vwo mag oprichten in Amsterdam. Staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) moet voor 1 augustus 2017 zijn beslissing herzien en de nieuwe school bekostigen. De gemeente en de rijksoverheid hebben lang geprobeerd de school tegen te houden. Grootste bezwaar was dat een van de ex-bestuursleden zich in 2014 een facebookbericht positief had uitgelaten over ISIS, waarvan hij pas later afstand deed.

Yes!

Amsterdam krijgt een heuse madrassa.

Dit wordt een middelbare school.

De gemeente heeft een gebouw beschikbaar gesteld vlakbij Station Sloterdijk aan de Naritaweg. Dat ligt (zegmaar) tegen Geuzenveld en Bos en Lommer aan. Qua locatie is dat – volgens mij best – goed want er wonen nu eenmaal vreselijk veel Moslims in Nieuw West en Sloterdijk is heel erg goed bereikbaar met allerlei vormen van openbaar vervoer. Het bestuur van de school vindt echter van niet. Ze vinden de locatie niks en zijn direct gaan dreigen weer naar de rechter te stappen om een andere locatie te eisen. Ditzelfde bestuur is al maanden bezig kinderen en ouders te ronselen met aanmeldingsformulieren vol met grammaticale fouten en spelfouten, waar kinderen o.a. een fiets of een laptop wordt beloofd, als ze zichzelf inschrijven. Daar was direct een hele hoop ophef over. Volgens mij is daar niet zoveel mis mee. Er zullen zat ouders zijn met weinig geld die het een heel fijn idee vinden als hun kind een laptop of een fiets krijgt van de school van hun keuze.

Onze gemeenteraad bleek beslist niet blij met dit besluit van de Raad van State.

Het regende protesten en negatief commentaar.

Na zes jaar lang getouwtrek besliste de Raad van State woensdagochtend dat Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO) een school voor mavo, havo en vwo mag oprichten in Amsterdam. “Die kinderen van zeven jaar geleden hebben een enorme leerachterstand opgelopen, nu dreigt een zelfde debacle met hetzelfde bestuur. Dit is een spookbeeld uit het verleden,” aldus PvdA-raadslid Marjolein Moorman.

VWO?

Dat betwijfel ik.

Nod Yes Icon

Voor de SlimK1nd lezers die dit epische drama niet op de voet gevolgd hebben, ziehier.

tijdlijn

Ik vind Nieuw West eigenlijk een hele logische, zelfs goede keuze. Er wonen waanzinnig veel Moslims. DENK is er de grootste partij. De Moslims die er wonen zijn veelal extreem religieus. En laten we eerlijk zijn? ALLE scholen in Nieuw West, basisonderwijs en middelbaar onderwijs, zijn waardeloos slecht. Zo slecht dat witte ouders middelbare scholen niet op de lijst van hun kinderen zetten voor de middelbare school loting. En men fietst of tramt of rijdt kilometers de eigen wijk uit, om de witte kinderen maar niet op een Nieuw West basisschool te hoeven doen. Deze middelbare madrassa wordt een absolute nachtmerrie. Het wordt een bolwerk van: jodenhaat, intolerantie, homohaat, vrouwenhaat, sexisme, racisme, xenofobie, anti democratie, anti pluralisme, vijandigheid, boekhoudkundige, administratieve en communicatieve schandalen, bijgeloof, complotten en vooral losgeslagen… schuimbekkende… religieuze waanzin.

Dergelijke waanzin loslaten op kinderen wiens hersens nog groeien?

Dat noem je kindermishandeling.

Nod Yes Icon

Wat denken we hier?

Na dat geweldige Islamitische middelbare onderwijs?

Dan ga je solliciteren.

En dan zet je deze school op je C.V.

Wordt het dan makkelijker of moeilijker om een baan te vinden?

En ligt dat dan aan Islamofobie?

Dan kwam ik dit tegen. Een of andere gek heeft een website in elkaar gedraaid waar je mocht aangeven wat voor “soort” mensen er in de diverse wijken van Amsterdam wonen. Een soort digitaal etnisch en socio-economisch profileren. Wel duizend hele mensen deden mee en vulden allerlei dingen in. Volgens het Parool krijgen we dan deze vreselijk leuke interactieve map. (De interactiviteit is hier helaas verloren gegaan maar bestond louter uit inzoomen en uitzoomen).

amsterdam

Daar waar je het leuke woord “Ghetto” ziet staan?

Daar komt de madrassa.

Share