Big Brother 1600 Pennsylvania Avenue

, , Comments Off on Big Brother 1600 Pennsylvania Avenue

Het is de leukste reality show die er is.

Iedere dag brengt nieuwe onthullingen, nieuwe ontwikkelingen en vooral nieuw drama.

We rennen er even doorheen.

Z’n dochter en schoonzoon – Ivanka en Jared – werken nu beide in het Witte Big Brother Huis. Ze zijn “senior advisers”. Ivanka heeft een geweldig boek geschreven: “Women Who Work”. Het boek is total dogshit. Ze legt werkende vrouwen uit how to “architect” their lives. En nee, niemand begrijpt wat dat betekent. Jared zou zich bezig moeten houden met een hele rits dingen (want die jongen kan alles), waaronder Middle East Peace. Dat wordt lastig want via allerlei investeringsconstructies financiert Jared de bouw van nederzettingen in bezet gebied. Dat noem je annexatie en dat is een war crime. 

Z’n vrouw en zoon wonen nu nog in New York (dat kind moest het schooljaar afmaken), maar verhuizen naar Washington van de zomer. Het kind heet “Barron”. Ik verzin dat niet. Hij is dan niet als Baron, Graaf of Markies geboren, maar zo’n leuke titel is een prima voornaam. Het doet ook een beetje denken aan “robber baron”. Wat z’n vrouw Melania gaat doen is vooralsnog onduidelijk. De verwachting is zo min mogelijk, want ze kan niks en Trump wil natuurlijk niet dat ze werkt.

Enige tijd geleden ontsloeg Trump de Directeur van de FBI. Woordvoerders van het Witte Big Brother Huis kwamen vervolgens met allerlei halve verklaringen over het hoe en waarom en dat leidde tot een hele berg #ophef. De FBI doet namelijk onderzoek naar de Trump-Rusland connecties. Trump werd dan ook meteen vergeleken met Nixon (en dat is altijd goed).

Gisteren had Trump een ontmoeting met de Russische ambassadeur. Trump lekte daar geheime? gevoelige? informatie met de Russen. Dat is een no-no.

En vanmorgen kwam ik dit tegen.

NYT: Comey Memo Says Trump Asked Him to End Flynn Investigation.

Voor de mensen die geen zin hebben om dat hele artikel te lezen?

NYT: Allemaal leuke filmpjes.

En dit is dus wat je krijgt als  een reality TV star President wordt.

 

Share