Baghdadi Dood? Jihadi Phone Home!

, , Comments Off on Baghdadi Dood? Jihadi Phone Home!

En? Is ie dood of niet?

Er zijn nu diverse berichten dat de leider Abu Bakr Al Baghdadi doodgebombardeerd is door de Russen.

Ik weet nog dat Zarqawi de pijp uit ging. Het was reuze warm en we waren patat en broodje frikandel en ijskoud bier gaan doen in een snackbar en daar stond CNN aan en toen kwam de aankondiging, BREAKING NEWS, Zarqawi killed in airstrike. Ik vond dat toen heel fijn. Dat fokking monster moest kapot. Die gast was compleet geflipt.

En ik weet nog dat Osama bin Laden kapot werd geschoten. Ik werd ‘s morgens wakker en las het op NU.nl. Daarna heb ik een paar uur Al Jazeera live gestreamd, het ging alleen maar over Osama en Al Qaeda en wat nu etc. En ‘s avonds kwam toen die korte Neptune Spear propaganda exercitie van volgens mij ABC news. Ook toen was ik zeer tevreden. Die gek moest kapot. Ook hij was compleet krankzinnig fokking gek.

Baghdadi is een echt monster. Hij geeft leiding aan ISIS. Maar hij is net zo ziek en gek als de rest. Hij had een USA aid worker als sex slaaf, jong meisje en presumably heeft ie ‘r zwaar verkracht, mishandeld en uiteindelijk op gruwelijke wijze vermoord. Ik verzin het niet, je kunt online meer vinden. Ik zou het heel fijn vinden als dit beest inderdaad dood is. Ik hoop dat het dit weekend bevestigd wordt, zodat ik zijn dood op gepaste wijze kan vieren.

De Russen zijn ISIS kapot aan het bombarderen, al maanden lang.

Ze verliezen terrein, mensen, geld, wapens etc.

Nu wellicht hun grote verlichte leider dood.

Ik bladerde door Geenstijl.nl en die hadden de juiste insteek met een prachtige grafiek.

Als ISIS verslagen is en het Kalifaat is opgedoekt?

Dan komen eindelijk onze Jihadis terug naar huis!

Dat wordt huilende Papa’s en Mama’s en broertjes en zusjes en vriendinnen en Robert ten Brink en ballonnen op schiphol.

Jihadi Come Home

Rusland staat niet op deze lijst. Volgens Putin zijn er “thousands of Russian citizens fighting for ISIS“.

Dat worden spannende tijden.

Share