Audiobooks… En Narcolepsie

, , 1 Comment

We gaan verder met SlimK1nd lifestyle, towards a more healthy and wholesome you!

Ik ben een hele luie blogger geweest. Ik had het erg druk met werk, afsterven afslanken, Femke Halsema (SuperFemke) en boeken “lezen”.

Voor de mensen die niet weten wat narcolepsie is?

narcolepsie-def

Ik ben helemaal DOL geraakt op audiobooks. Ik ben was een beetje van de oude stempel. Boeken moet je kopen en dan lezen. Daar kwam enige tijd geleden verandering in: ik ben toen e-books gaan lezen. Dat deed ik vooral om ruimte te besparen. Dozen vol boeken die je al gelezen hebt? Dat is waanzin. Dus elektronisch lezen, digitaal en dat beviel best goed. Ik lees vooral ‘s avonds, voor het slapen gaan en dan val ik raar in slaap, met mijn bril op, met zo’n boek ergens verfrommeld onder de dekens. Ik vond het allemaal niks. Dus opnieuw een switch, ditmaal naar audiobooks. Ik ben helemaal verkocht! Ik vind het geweldig!

Je gaat liggen, je doet het licht uit, je doet je bril af en [ play ].

Alsof iemand je voorleest voor het slapen gaan.

Ik blijf dezelfde problemen houden: ik val in slaap binnen een half uur. Ik val echter veel harder en vaster in slaap. Als een blok! Ik word soms nog wel wakker voor een toiletstop ‘s nachts en een paar grote slokken ijskoude melk. Maar da’s slechts soms. Ik slaap geregeld in 1 ruk door. Ik ben een echt ochtendmens, dus ik ga altijd heel vroeg naar bed. Laten we even zeggen dat ik rond 8u ‘s avonds op bed lig met een audiobook aan. Doe ik half 9 het licht uit en die bril af. Dan slaap ik om 9u ‘s avonds. Ik word wakker rond 4-5u ‘s morgens – zonder alarm. Dat is 7-8 uur slaap lieve mensen, achter elkaar door!

Ik word ook anders wakker. Voorheen wipte ik zo mijn bed uit, stak een sigaret op, nam een kop koffie. Nu niet meer. Ik word nu helemaal loom en groggy wakker. Ik ben dan suf, sloom en weinig coherent.

Ik zit op een strikt dieet, ik ben enorm afgevallen, dus dat zal een rol spelen. ‘s Morgens ben ik gewoon moe en hongerig, omdat ik te weinig eet. Dus dat speelt een rol.

Ik denk echter dat de zware slaap en zo makkelijk en direct in slaap vallen echt door de audiobooks komt.

Ik heb The Circle nu “uit”. Ik vond het een heel leuk boek. Er gebeurt van alles, het is geestig, spannend en current.

Ik heb dat boek van Lawrence Krauss uit… A Universe from nothing. 

Dat was een relatief “dun” boek. Een gemiddeld audiobook is 8-10 uur luisterplezier, dit boek was 6 uur en een beetje.

Ik ben nu bezig in The Cold War: A World History van Odd Arne Westad. Dat is een heel “dik” boek, zo’n 22 uur luisterplezier. Het boek is absoluut geweldig. Ik zal er geruime tijd over doen, want ik val de hele tijd in slaap. Het is inmiddels zo erg dat ik zelfs overdag – als ik een paar uurtjes een boek wil luisteren – ook meteen in slaap val. Op mijn leeftijd kan ik daar mee wegkomen en ik moet dan ook eerlijk bekennen dat een kleine siesta, een kort middagdutje (in die afschuwelijke warmte) best lekker voelt.

 

Share
 

One Response

 1. Josephalomy

  July 16, 2018 5:10 pm

  Get up to $ 20,000 рer dаy with оur рrоgram.
  We аrе a teаm оf еxpеriеnсеd progrаmmers, workеd morе thаn 14 mоnths оn this prоgram and now evеrything is rеady and еvеrуthing works perfectly. Thе PaуPal system is vеrу vulnеrаble, instеad оf notifying thе dеvelорers оf РауРal аbоut this vulnerаbility, wе tоok аdvantаgе оf it. We activеly use оur program for pеrsonal еnriсhmеnt, to shоw hugе аmounts of mоneу оn our accоunts, wе will not. you will nоt bеlievе until you try аnd аs it is not in our interest tо prove to уou that something is in yоurs. When wе realizеd that this vulnеrability саn be usеd mаssively without сonsеquеnces, we decided to help the rest of thе рeоple. We dесided nоt tо inflаtе the рriсe of this gold рrоgram аnd рut a very lоw рriсе tag, оnly $ 550. In order fоr this prоgram to be availаblе to a lаrgе numbеr of pеорle.
  Аll the detаils оn our blоg: http://electrosvyaz.com/forum/go.php?https://www.pinterest.com/pin/690387817853172742/

  Reply

Leave a Reply