Anil S. Is Op De Terroristenlijst Gezet En Hij Is Geen Jihadi! (Gefeliciteerd Anil!)

, , Comments Off on Anil S. Is Op De Terroristenlijst Gezet En Hij Is Geen Jihadi! (Gefeliciteerd Anil!)

Oh, meer geweldig goed nieuws voor Amsterdam.

We duiken er meteen in.

terrorist-watchlist

Parool: Amsterdammer Anil S. op nationale terroristenlijst.

Of S. uit Geuzenveld betrokken is geweest bij concrete terreurdaden is niet bekend. Zowel zijn familie als het ministerie van Buitenlandse Zaken wil niet zeggen waar S. (Amsterdam, 1991) exact van wordt verdacht. Ook over zijn huidige verblijfplaats geven zij geen informatie. De terrorismelijst bevat ‘personen en organisaties die zijn betrokken bij terroristische activiteiten’. Hun banktegoeden worden bevroren zodat ze niet meer bij hun geld kunnen. Het grootste deel wordt verdacht van jihadistisch terrorisme. Dat geldt niet voor de Amsterdammer.

Aaw… hij komt uit Geuzenveld!

Net als Nouri!

En ik vind het juist leuk dat ie geen Jihadi terrorist is.

Anil is an original.

S. kwam twee jaar geleden in het nieuws toen hij werd opgepakt tijdens een 1 mei-viering in Istanboel, waarbij een demonstratieverbod werd genegeerd. Zo’n tweehonderd mensen zijn daarbij gearresteerd. De Amsterdammer zat anderhalve maand vast. Zijn familie zei dat hij onschuldig was en toevallig langs de demonstranten liep toen hij werd opgepakt. Volgens de AIVD is de DHKP/C (Devrimci Halk Kurtulus Partisi-Cephesi; Revolutionaire Volksbevrijdingspartij/-front) een marxistisch-leninistische organisatie, die strijdt tegen de Turkse regering, de Verenigde Staten en de Navo. Ze zou een Communistische staat willen stichten en daarbij geweld niet schuwen.

Anil is een Communistische terrorist?!?

Dat vinnik heulemaal origineel!

Gefeliciteerd Anil!

confetti

Amsterdam is dus echt een hele diverse stad. We hebben rovende migranten, die vooral overvallen plegen en zo. En dan hebben we Maffia migranten, die houden zich vooral bezig met drugs, wilde schietpartijen en hakken zo af en toe een hoofd af. Dan hebben we intolerante migranten, die slaan vooral homosexuelen in elkaar. Dan hebben we Jihadi migranten, die willen alle ongelovigen vermoorden voor Allah. Dan hebben we sjoemelende migranten, die zijn lid van de PvdA en voederen aan de subsidie-trog. Dan hebben we politie-migranten, die spelen vooral vertrouwelijke informatie aan derden door. Dan hebben we predator migranten, die jagen vooral op jonge, witte vrouwen om te verkrachten en zo. En we hebben natuurlijk overlast migranten die alles en iedereen lastig vallen, dingen vernielen, lawaai maken op straat en vooral boetes en een uitkering krijgen.

En dan nu dus ook communistische migranten die alleen NAVO, de USA en Turkije willen opblazen.

Ik vind dan ook dat Burgemeester van der Laan daar best bij stil had kunnen staan tijdens de uitzending van Zomergasten.

Een gemiste kans? Op paste dat niet in het propaganda-praatje over verbinden en die zielige Nouri?

Misschien is het leuk om de AIVD eens te polsen voor meer informatie.

Er zit namelijk een dikke kans in dat Anil de allereerste Communistische terrorist is in een heule lange tijd.

Anil? Ken jij die Carlos gast? En die hippies van Baader-Meinhof?

Ken je de CPN, heb je daar weleens van gehoord?

In Turkije, de Verenigde Staten en Europa staat DHKP/C op de lijst met terroristische organisaties. “De AIVD heeft vastgesteld dat de DHKP/C Nederland gebruikt als basis voor activiteiten in Europa en Turkije,” aldus een jaarrapport. Zo zou de opdracht voor de aanslag op de Amerikaanse ambassade in Ankara in 2013 vanuit Nederland zijn gegeven. Ook bevonden enkele leiders van de partij zich eerder in Nederland, waar volgens de AIVD de DHKP/C enkele tientallen leden en sympathisanten heeft, die ‘met name actief zijn binnen sociaal-culturele verenigingen’. Turkije heeft altijd veel kritiek gehad op Nederland, omdat het land vindt dat leden van de DHKP/C en de Koerdische PKK hier vrijwel met rust gelaten worden.

Ze zijn “met name actief binnen sociaal-culturele verenigingen”?

Anil is op een terroristenlijst gezet omdat ie lid was van een Koerdische sjoel-vereniging?

Share