Amfetamine Voor Allah… in Limburg?

, , Comments Off on Amfetamine Voor Allah… in Limburg?

Is het genoeg om vreselijk in Allah te geloven?

Is dat genoeg om hoofden af te hakken en jezelf op te blazen?

Helaas niet.

Net als met kindsoldaten in Afrikaanse landen is er wat medische begeleiding nodig.

DDS: Jihad-drugslab gevonden in Limburg: pillen voor watjes-jihadisten.

Het is te geestig.

Ik heb elders op dit blog uitgelegd dat Nederland helemaal geen parlementaire democratie is maar een narcostaat.

Nederland is wereldwijd nummer 1 in de productie en export van allerlei designer drugs, varianten van XTC en amfetamine.

En iedereen wil drugs.

Zo ook ISIS.

Met andere woorden, ISIS-slachters gebruiken massaal drugs omdat ze anders a) niet wakker kunnen blijven of b) de moed niet hebben om onschuldige gevangen op brute wijze te vermoorden. Het zijn niet alleen brute massamoordenaars, maar nog watjes ook. Het doet een beetje denken aan de verhalen over Himmler, die flauw zou zijn gevallen toen hij een massa-executie van joden bijwoonde… maar vervolgens wel doorging met het plannen van de holocaust.

Yea klopt. Hij vond het ook heel jammer dat al die kinderen Joods waren. Ze zagen er namelijk – net als alle andere kinderen – vreselijk lief (en zielig uit). Als die stomme kutkinderen nou gewoon niet Joods waren geweest, dan hadden ze ook niet vermoord hoeven worden.

Een lafhartige inborst gemengd met een vreselijke bloeddorst; dat beschrijft de gemiddelde ISIS-jihadist.

Hoewel het natuurlijk vreselijk is dat deze pillen werden gevonden in Nederland, blijkt dat de autoriteiten ze alleen maar op het spoor kwamen dankzij het onderzoek van andere landen. In 2016 en 2017 vond de Griekse politie miljoenen pillen in havensteden. Na die vondsten ontdekten internationale opsporingsdiensten vervolgens dat de meeste van deze pillen geproduceerd waren in… ons kleine kikkerlandje.

Met “kleine kikkerlandje” bedoelt de Dagelijkse Standaard: “het land wat de meeste designer drugs produceert en exporteert ter wereld”.

Zaak is nu om uit te zoeken wie die pillen produceert, en deze mensen daarna te vervolgen wegens betrokkenheid bij terrorisme. Pak ze dus maar aan op basis van drugshandel én terreur; bij elkaar genomen kun je er dan voor zorgen dat deze gekken de rest van hun leven niet meer vrijkomen.

Dat kan helaas niet.

Er valt namelijk geen causale connectie te maken tussen het maken van de drugs en eigenlijke terroristische acties.

Dus ze zullen aangepakt worden voor drugs.

Da’s wat boetes, wat belastingtoestanden en een straf van maximaal een paar jaar, waarvan een deel voorwaardelijk.

eu-flag-extasy-pills

Share