“Als Het Om Een Terroristische Aanslag Gaat, Doet Godsdienst Er Niet Toe” (Post-Truth Met De Politie Van Amsterdam)

, , Comments Off on “Als Het Om Een Terroristische Aanslag Gaat, Doet Godsdienst Er Niet Toe” (Post-Truth Met De Politie Van Amsterdam)

De titel is een verbastering van een citaat van onze grote vrienden van Min VenJ, de Politie van Amsterdam.

Ergens vlak voor de zomer, tijdens de Ramadan, werd een vastende Moslim onwel in z’n auto en reed acht (8) mensen kapot op het Centraal Station.

De cameras stonden toevallig allemaal in de “reset” stand dus er waren helaas geen beelden beschikbaar.

Na dagen geheimzinnigheid, drie dagen verhoor en een huiszoeking bleek de “dader” gewoon onwel geworden; hij kreeg een hypo, door een te lage bloedsuikerspiegel.

Veel mensen geloofden dat niet; veel mensen geloven het nog steeds niet.

Dus wat doe je dan?

Dan vraag je netjes aan meneer en mevrouw NRC of er een leuk propagandastuk geschreven kan worden.

Het NRC wilde maar wat graag als spreekbuis van Politie van Amsterdam functioneren.

betonmixer

NRC: Als het om een verkeersongeluk gaat, doet godsdienst er niet toe’.

Het “artikel” stelt weinig voor. Het is vooral apologetiek. Wij zijn geweldig, we doen hartstikke goed werk, we hadden een beetje pech met die cameras, we hebben allerlei onderzoek gedaan en die meneer werd onwel vanwege diabetes, stel je niet zo aan en tja… bij een verkeersongeval gaan we niet checken over mensen in een almachtig, alwetend edoch onzichtbaar wezen in de hemel geloven.

Het artikel is een soort heeeele lange politieverklaring.

De Politie was al eens in opspraak geraakt.

Zo bleek etniciteit er niet toe te doen bij ehm… nou alle misdaden.

Thought Police: Migranten Criminaliteitscijfers Zijn Geheim (En Dramatisch)

Direct na de release van deze migranten-misdaadcijfers, schreef ik een uitgebreide follow up.

MigratieGate: Vervelende Feiten Vs. Media Propaganda

Dergelijke cijfers achterhouden is natuurlijk beslist niet best.

En direct daarna een propagandaoffensief om vooral erin te rammen dat migranten hartstikke leuk zijn was helemaal ranzig.

Maar het kan altijd nog net even gekker.

Leest u even mee?

TPO: ‘Moslimextremist stichtte brand in flat 020 wegens Charlie Hebdo-poster voor raam’.

‘Politie verzweeg dat Hebdo-poster motief voor brandstichting was’

Say fucking what?

De geradicaliseerde ‘moslimjongere’ Abderrazak A. O., die cliënt was bij de inmiddels veroordeelde Amsterdamse ‘jeugdhulpverlener’ Bilal L., heeft in 2015 brand gesticht in twee panden van een flat te Amsterdam (De Pijp). Mogelijk deed hij dit omdat er een Charlie Hebdo-poster voor het raam hing. De politie zou dit in het onderzoek hebben verzwegen waardoor het motief pas in de rechtszaal naar voren kwam. Dit meldt de Telegraaf.

Jawel, ook bij een terroristische aanslag (brandstichting) “doet godsdienst er niet toe”.

Nod Yes Icon

Bilal werkte voor Saadia T, de boezemvriendin van Fatima Elatik.

De Jeugdkruistocht Wordt Diverser: Welcome To The Jeugd Jihad Van Amsterdam!

De islamitische pyromaan was tijdens de brandstichting in 2015 nog maar 20 jaar oud. Bij de brand raakte niemand gewond, dankzij rookmelders. Het had echter heel anders kunnen aflopen. Abderrazak A. O. werd voor de brandstichting veroordeeld tot drie jaar cel maar is inmiddels weer op vrije voeten, zij nog het met enkelband. Volgens het OM was er geen motief vast komen te staan en kon Abderrazak A. O. niet worden veroordeeld voor terreur, alleen voor brandstichting.

Maar volgens de Telegraaf had de islamitische pyromaan ten eerste toen al contacten met geradicaliseerde jongeren die naar Syrië waren gegaan en wilde hij zelf ook naar Syrië om voor Allah te sterven als martelaar. Bovendien bleek hij al langer in beeld bij de veiligheidsdiensten. Dit had het OM dus kunnen aanvoeren als extra bewijs, omdat mogelijke signalen van radicalisering ook al bekend werden uit het politie-onderzoek.

We moeten dus concluderen dat het hier niet ging om een verwarde man, of een jongen met psychologische problemen, of een nare echtscheiding, of schulden of het niet kunnen vinden van een stageplaats. 

Dit waren twee Islamitische terroristische aanslagen.

En de Politie wist het, en het OM wist het.

De NCTV wist het, en de AIVD wist het.

Maar ze hielden het stil.

Het is fijn dat de misdaadcijfers en deze twee aanslagen geheim houden een vleugje haaks staat op het puff piece over de diabetes patient.

Ik kan dan ook met enige zekerheid zeggen dat ik door dit akkefietje nu echt alle vertrouwen in de Politie van Amsterdam volledig kwijt ben.

Hoofdagent

Nee mevrouw, dank u, dat vroeg u de vorige keer ook al.

Wat ik +wel+ zou willen weten is: waarom hebben jullie twee Islamitische terroristische aanslagen in Amsterdam verzwegen?

Vanwaar al die leugens en geheimhouding over migranten, misdaad, radicalisering en nu dus terrorisme?

Zit er een kans in dat je mijn dochter extra lang onder water houdt en juist zal verdrinken omdat ze een vieze witte Hollander is?

Zou je ons een plezier willen doen Özlem?

Zou je zo ver mogelijk bij ons uit de buurt willen blijven?

Dan een leuk verhaal uit de oude doos. Wij hadden (jaren geleden) een geflipte buurman. Hij was schizofreen en gebruikte – naast zijn zware medicatie – allerlei vormen van drugs. ‘s Avonds scheurde hij stukken uit de bijbel en die stak ie dan in de fik en die strooide ie dan uit binnen de flat, over het trappenhuis. Na enige tijd rolde ie grotere kranten op, maakte er een heuse fakkel van en probeerde inderdaad de flat in de fik te steken. Er wonen hier zo’n 10 jonge kinderen en geen brandtrap, dus iedereen was in paniek. We belden voortdurend de politie, die nemen hem dan mee en brengen hem de volgende ochtend terug. Op een ochtend kwamen ze hem thuis brengen in z’n ondergoed. Hij stapte uit het politieautootje en wandelde zo de bosjes in alwaar ie – in z’n onderbroek – een gesprek begon met een boom. “Hey, hoe is het jou, man”? Ik rende de deur uit, in mijn pyjama en ochtendjas en hield het politieautootje tegen. Ik wees naar de buurman en zei tegen de agenten: “Zijn jullie blind, of wat”? Deze gast is zo gek als een fokking deur. We verbranden straks allemaal levend in die fokking flat!??!? “Nou”, zegt de agent… “hij is goed de draad kwijt, maar hij doet niemand kwaad”.

Die avond probeerde hij opnieuw de flat in de fik te steken.

Dat ging weken zo door.

(Uiteindelijk werd de buurman z’n huis uit gezet door GGD Vangnet en Advies, Sociaal Beheer Woningbouwvereniging en z’n eigen familie, want die maakten zich wel ernstige zorgen om al die jonge kinderen op die trap).

Share