Allard Had Gelijk! (Gratis Rijles Voor Moslims II)

, , Comments Off on Allard Had Gelijk! (Gratis Rijles Voor Moslims II)

Enige tijd geleden publiceerde SlimK1nd maar liefst drie interviews met Allard, een grachtengordeldier en Groen Links activist. Met name het eerste interview met Allard, bij hem thuis op de gracht, krijgt steeds meer betekenis. Allard stelde daarin dat de vele Moslims die naar Europa vluchten domweg geen auto kunnen rijden. Allard stelde daarom voor om al deze Moslims gratis rijles en een rijbewijs te geven. Volgens Allard zou dat veiliger zijn voor ons allemaal.

Driver's License

Parool: Taakstraf voor veroorzaker dodelijk ongeval Van Woustraat.

Een 25-jarige man die in 2014 een dodelijk ongeval veroorzaakte op de Van Woustraat heeft een voorwaardelijke celstraf van twee weken en een taakstraf van 240 uur gekregen. De bestuurder, een man uit Iran zonder vaste woon- of verblijftplaats in Nederland, reed op 5 mei 2014 harder dan toegestaan op de drukke Van Woustraat. Bovendien had hij niet eens een rijbewijs en geen toestemming van de eigenaar van de auto om hierin te rijden. 

Geen rijbewijs?

Bovendien werd de man al drie keer eerder veroordeeld voor rijden zonder rijbewijs. De geldboetes die hij hiervoor kreeg, hebben hem blijkbaar niet weerhouden om opnieuw in de auto te stappen en dus vindt de rechter een voorwaardelijke celstraf meer passend. Volgens zijn advocaat verblijft de man echter op dit moment in Roemenië, waardoor het lastig zal zijn hem in de Nederlandse cel te krijgen. Hij zal daarom geen celstraf opgelegd krijgen, maar wel een taakstraf van 240 uur en een rijontzegging van anderhalf jaar. Ook stelt een rechter een proeftijd van twee jaar in, mocht de man opnieuw zonder rijbewijs in de auto stappen.

Al drie keer veroordeeld voor rijden zonder rijbewijs?

Kan iemand Roemenië even bellen?

Anders stapt ie daar straks weer achter het stuur.

Allard, het grachtengordeldier, had gewoon vet gelijk.

Ziehier het profetische interview met Allard, de vierde (4e) aflevering van onze podcast.

Share