AIVD Keukentrapje Protocol (Syrische Terrorist Gearresteerd In Brunssum)

, , Comments Off on AIVD Keukentrapje Protocol (Syrische Terrorist Gearresteerd In Brunssum)

En dat is vier.

number-four

Even op een rijtje?

We hadden die gek die rond een luchtmachtbasis rond hing.

Dan die gek die aan het filmen was bij dat Guus Meeuwis concert.

(De “verdachte, geradicaliseerde Amsterdammer man” red.)

Dan die leuke Marokkaanse Moslima.

En nu dus deze gek.

TPO: Limburgse politie arresteert Syrische asielzoeker op verdenking van terrorisme.

De politie heeft vrijdag in Brunssum een 38-jarige Syriër aangehouden, omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een terroristisch misdrijf. De man verblijft als asielzoeker met een verblijfsvergunning in Nederland. In zijn woning is beslag gelegd op een laptop, enkele mobiele telefoons, andere gegevensdragers en documenten. Het onderzoek begon vorige week met informatie van de AIVD. Dat meldt het Openbaar Ministerie donderdag in een communiqué.

De Jessias, en vele andere Deugridders, willen meer, meer, meer van dit soort gekken binnen laten.

(En van een huis, witgoed, meubels en uitkering voorzien red.)

De politie heeft geen wapens of explosieven gevonden. Het onderzoek richt zich de komende tijd op de mogelijke onderbouwing van de verdenking.

In het belang van het onderzoek heeft de rechter-commissaris in Rotterdam vandaag de voorlopige hechtenis van de man met twee weken verlengd.

In Brunssum is het NAVO Allied Joint Force Command Headquarters gevestigd.

Hoe is de AIVD deze gek op het spoor gekomen?

Dat is heel interessant. Onze bronnen vertellen ons het volgende. Sinds dit jaar hanteert de AIVD het zogenaamde “keukentrapje-protocol”. Iedereen weet dat keukentrapjes veul gevaarlijker zijn dan losgeslagen, religieuze, Moslim fanaten. Mede dankzij de tapwet van Plasterk en onze Amerikaanse bondgenoten kan de AIVD in real time ingrijpen als iemand zo’n levensgevaarlijk keukentrapje aanschaft. Alle fysieke ijzerwinkels en alle webwinkels worden “getapt”. Iemand koopt een keukentrapje? Dan ga je direct in een database waar allerlei algoritmes meteen met jouw gegevens aan de slag gaan. In 9 van de 10 gevallen gebeurt er niks. Als jij een gezonde, belastingbetalende man of vrouw bent, kun je gewoon blijven genieten van je nieuwe aankoop zonder enige problemen. Als je echter extreem slechtziend bent, zoals ik, of heel erg oud, of een pacemaker hebt, of een rotte knie, of een slechte onderrug? Dan wordt er actie ondernomen. Soms betekent dat een nette brief: “Hallo, u bent slechtziend en heeft een keukentrapje aangeschaft, wilt u eens langskomen op politiebureau <X> om daar met ons over te praten”? In meer extreme gevallen betekent dat huisbezoek met agenten aan de deur: “Dit is het tweede keukentrapje wat u koopt in korte tijd. Die vorige staat nog steeds in de schuur. U heeft vorig jaar nota bene een knie-operatie gehad. Wat bent u van plan met dat tweede keukentrapje”?

In dit geval kocht de Syrische vluchteling inderdaad een keukentrapje, gewoon in een ijzerwinkel, maar gedroeg zich daarbij verdacht.

(IJzerwinkel personeel is daar heel alert op red.)

De aankoop gaat direct de AIVD database in.

En in dit geval belt de ijzerwinkel dan naar een 0900 nummer en doet een formele melding.

De terrorist kon zo vrij rap worden opgespoord en ingerekend.

 

Share