Acht Verkrachtingen? Acht Slachtoffers? Jij Krijgt Een Waarschuwing, Jongeman!

, , Comments Off on Acht Verkrachtingen? Acht Slachtoffers? Jij Krijgt Een Waarschuwing, Jongeman!

Geweldig!

Het is echt te geweldig voor woorden!

Ik schreef gisteren nog “in het uitgaansleven kunnen we jongen vrouwen geen veiligheid garanderen“.

Die tekst bleek profetisch.

Leest u even mee?

date-rape-drug

NRC: Aboutaleb sluit disco om zedenmisdrijven.

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft discotheek Club Vie gesloten, omdat in de nachtclub vrouwen zouden zijn gedrogeerd, waarna zij elders werden verkracht of aangerand. Over drie maanden mag Club Vie weer open, bericht RTV Rijnmond.

“Zouden zijn gedrogeerd en verkracht of aangerand”?

“Zouden zijn”?

Er zal wel wat meer aan de hand zijn, denk ik dan.

In totaal meldden elf vrouwen zich bij de politie met het verhaal dat zij misbruikt waren door iemand die ze in Club Vie hadden ontmoet. De vrouwen vertelden in de disco gedrogeerd te zijn. De zedendelicten zouden vervolgens in woningen en hotelkamers in de buurt hebben plaatsgevonden.

Leuk!

Een echte, onvervalste rapegang, bestaande uit allemaal leuke, diverse en tolerante predators.

Nadat de politie sinds 2016 acht meldingen had binnengekregen, kreeg de club een waarschuwing. Eigenaar Tony Carbonaro nam afgelopen april maatregelen. De bewakers van de club kregen bodycams, er kwamen bewakingscamera’s buiten het pand aan de Maasboulevard en er in de discotheek werden waarschuwingsposters opgehangen. Desondanks deden vorige maand opnieuw drie vrouwen aangifte. “Voor mijn gevoel heb ik er alles aan gedaan om dit te voorkomen. Ook ik baal ontzettend van de situatie”, reageert Carbonaro tegenover RTV Rijnmond.

Even goed opletten allemaal?

Als er acht (8) vrouwen gedrogeerd worden in een club en daarna in de omgeving verkracht worden?

Dan krijg jij een waarschuwing, ventje!

Helaas bleek die waarschuwing niet genoeg.

Dan gaan we ons gezonde verstand gebruiken en eens opsommen wie hier allemaal liggen te slapen. Ten eerste de vrouwen zelf; je moet nooit je drankje onbeheerd achterlaten, of een drankje van iemand anders dan de personen achter de bar aanpakken. De mensen achter de bar liggen eveneens te slapen. Ze schenken drankjes in voor mannen en zien vrouwen vervolgens helemaal laveloos worden na een (1) drankje. De mensen die de toiletten bewaken liggen te slapen. Veel van die vrouwen zullen duizelig worden en eerst water op hun gezicht proberen, alvorens ze naar buiten gaan (met iemand mee), voor frisse lucht. De uitsmijters liggen ook al te slapen. Die zien voortdurend hele dronken, laveloze meiden met mannen meegaan, zonder hun vriendinnen en denken ach, zit wel goed. Dan liggen tot slot de receptionisten van omliggende hotels te slapen. Als een vent met een laveloze vrouw binnenkomt dan valt dat volgens mij op. Je laat ze niet zomaar naar hun kamer gaan en ze een kamer geven is helemaal een dom idee, straks kotst ze alles onder. Ik heb geen idee hoe die vrouwen naar die hotels en woningen zijn gebracht, maar als daar taxi’s aan te pas komen, dan liggen die modderfokkers ook te slapen. Je zult toch zien dat iemand laveloos op de achterbank ligt.

Mijn stelling van gisteren was dus accuraat.

Wij kunnen jonge vrouwen geen veiligheid garanderen in het uitgaansleven.

Want er lopen beesten rond en iedereen loopt te slapen.

Uiteraard lopen politie, OM en B&W Rotterdam ook te slapen. Acht (8) modderfokking gedrogeerde verkrachtingen en je geeft die tent een fokking waarschuwing? Sluiten dat fokking hol. Dikke boetes, iedere week brandweer en veiligheid inspecties. Die hotels idem dito. Alle hotels in de omgeving krijgen een formele waarschuwing. Als het nog een keer gebeurt? Dan komen we hier dagelijks over de vloer mensen ondervragen en we sluiten je bar. Geen gelul. Een fokking waarschuwing? En waarom moeten de fokking uitsmijters een bodycam hebben? Weigeren ze Marokkanen aan de deur? Of zijn ze zelf onbehoorlijk bezig met vrouwen die de club bezoeken?

Ik wil weten hoe dit afloopt.

Politie is nu dik een jaar bezig.

En?

Wat denken we hier qua daders?

Dit is een groep, een georganiseerde bende.

Ik hoop dat die beesten gepakt worden.

Gezien de kordate “aanpak” tot nu toe echter?

Vrees ik dat politie enig onderzoek gewoon zwaar verkloot.

Share