Aanslag In Het Vondelpark, Dader Voortvluchtig

, , Comments Off on Aanslag In Het Vondelpark, Dader Voortvluchtig

Oh dit is geweldig.

Kent u Karina?

Karina is het slachtoffer geworden van openlijke geweldpleging.

Gewoon hier, in ons eigen Vondelpark?!?

Parool: ‘Pats! Daar had ik een klap in mijn gezicht te pakken’.

Zoals elke ochtend voordat ik naar mijn werk ga, liet ik op die vrijdagochtend mijn hond Suus uit in het Vondelpark. Suusje heeft een hoge aaibaarheidsfactor; ze is klein, weegt ongeveer negen kilo, is spierwit met flaporen en dito staart, en heeft het liefste hondensmoeltje van de hele wereld.

Suusje? Wat een leuke naam zeg!

Het beloofde een mooie, zonnige dag te worden. De merels zongen uitbundig en de eenden kwetterden en spetterden dat het een lieve lust was. Suus had op strategische plekken haar urinesporen achtergelaten en naar mijn volle tevredenheid in twee keer haar darmpjes geleegd. Terug naar huis, hondje afleveren en dan naar school.

Twee keer haar darmpjes geleegd, zeg je? Wat een geweldige ochtend!
Je hebt wel een poepzakje gebruikt, hoop ik?

Op het pad terug naar huis kwam een moeder append aanfietsen. Voorop zat een kind. Terwijl ze me met gebogen hoofd passeerde, zag ik dat achterop nog een kind zat. In een opwelling riep ik haar toe dat appen op de fiets gevaarlijk is, helemaal met twee kinderen erop. Ze scheen het gehoord te hebben want verderop keek ze op, stopte en keerde om.

Goed zo Deugridder!
Het is altijd fijn als gekken je naschreeuwen 
wat je wel en niet met je kinderen moet doen.
Helemaal als je op de fiets zit met twee kinderen.

STFU - Kids

Ze fietste op me af en bleef vlak voor me staan. Ze leek eind twintig, had lang bruin steil haar en een wat pafferig gezicht met een geaderde huid. Of ik niet zo’n grote bek tegen haar wilde opzetten en dat ik me niet met haar moest bemoeien.

En daar heeft ze GROOT gelijk in.
Lees dit eens.

Ik herhaalde nog eens wat ik had gezegd, dat ze append een gevaar is voor medeweggebruikers en voor zichzelf en de kinderen.

Suusje is geen medeweggebruiker, snowflake.

(Wait for it….)

Pats! Daar had ik hem te pakken. Met haar rechterhand had ze naar mijn linkerwang uitgehaald.

Bitch Slap Sign

Verbaasd greep ik haar bij de arm en vroeg haar of ze het normaal vond dat ze in het bijzijn van haar kinderen een ander mens aanviel. “O ja, hoor,” antwoordde ze, “krijgen ze tenminste een goed voorbeeld van hoe je met mensen zoals jij moet omgaan, lelijk wijf.” Het meisje achterop, ik schatte haar een jaar of drie, vier, begon te huilen. Omdat er honderd reacties door mijn hoofd vlogen en ik niet kon kiezen, maar ik medelijden had met het kindje achterop, koos ik niks. Ik liet haar arm los en ze fietste weg.

Dat kindje achterop heeft een hele nare nierziekte.
Haar moeder was met 'r onderweg naar de dialyse.
De fietsende moeder kende de weg naar de dialyse-kliniek niet.
Ze was dus de route aan het volgen, op haar telefoon, met Google Maps.
Tot Karina de Deugridder zich ermee ging bemoeien.
Hoe is het met Suusje? Is Suusje ook geschrokken?

Twee dagen later had ik er nog last van. Honderd vragen spookten door mijn hoofd en op geen enkele had ik een antwoord. Moest ik echt eens stoppen met mijn zogenaamde wereldverbeterende opmerkingen?

Ja Deugridder.
Richt je aandacht vooral op de darmpjes van Suusje.

Het is verstandig om mensen vooral met rust te laten.

En dat geldt dubbel en dwars voor moeders die met twee kids op de fiets ergens op tijd proberen te arriveren, okay?

Bitch Shut Up

Uiteindelijk besloot ik dat ik haar en mezelf moest vergeven. Daar ben ik nog steeds mee bezig.

Laat je ons vooral weten hoe dat vergevingsproces afloopt?
Wellicht in een leuke column volgende week?

Politiebericht

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende.

Afgelopen vrijdag werd Karina de Deugridder zwaar mishandeld in het Vondelpark.

(Gebitchslapped, volgens het slachtoffer).

Signalement dader: “lang bruin steil haar en een wat pafferig gezicht met een geaderde huid”.

Merk en model fiets onbekend.

Kent u iemand dit aan dit signalement voldoet? Bel dan 0900-8844, desnoods anoniem.

(Een politiewoordvoerder laat ons weten dat Suusje sinds de aanslag helemaal geconstipeerd is red.)

Bitch Please

Share